Свободно придвижване след Brexit? В разрез с референдума!

Ще има контрол над границите, категоричен е британски министър
Обновена: 30 юли 2017 16:12 | 30 юли 2017 15:52,
26
Свободно придвижване след Brexit? В разрез с референдума!
Снимка: БТА

Министърът на външната търговия на Великобритания Лиъм Фокс заяви, че съхраняването на свободата на придвижване на хора между Обединеното кралство и страните Европейския съюз след като Брекзит стане факт, няма да съответства на резултатите от миналогодишния референдум, в интервю за британското издание The Sunday Times.

Заедно с министъра на външните работи, Борис Джонсън и министъра по въпросите на Брекзит, Дейвид Дейвис, Фокс влиза в т.нар. тройка на главните евроскептици в британския министерски съвет, която, според мнението на много политолози, е взела в свои ръце юздите на управлението, след референдума.

"Ние дадохме ясно да се разбере, че ще установим контрол над границите си – това е един от резултатите, към които се стремяхме на референдума и нерегламентираното свободно придвижване, както ми се стръва, е в разрез с тогавашното решение", отбеляза Фокс. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Пич,много си далече от истината.чел съм в мноого пъти повече от теб.оплачи се на имама,че и ***.питай го и как да си сигурен,че си турчин.ще ти стане хептен тъпо и несигурно.чети старите книги,не съчиненията на манипулаторите за блеещите,като теб.
23
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До 18Тези, за които говориш, вече са британски граждани и чрез бракове дърпат още себеподобни. Пакистанското семейство иска да издърпа племенника - пращат момичето за женене (вкл. със заплахи) на 12 г. в Пакистан. Резултат - генет. дефекти, огромни социални/здравни разходи. Раждат по 10 деца, цял живот социални помощи и възпитание в омраза срещу местната държава. Великобритания е една от най-виновните ЕС да се напълни с ***. Гонят белите източноевропейци, но само ускоряват ислямизацията си.
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Браво! Един трезво мислещ българин който знае за какво говори! Англия винаги ще си остане Велика ако ще и 10 брексита да има! Британският народ не е *** и умее да интегрира тези с по-тъмен контраст без да се усетят! Жалко е че повечето от нас българите мажат по строежите и живеят като термити в мравуняк и не искат да се допрат до английската култура! Обаче тези от нас българите които са се допряли до културата им знаем в действителност че са велики и на светлинни години от нас.
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22съчинения? Седни и прочети нещо различно от български учебник по история и се образовай относно ролята на еничарите за създаването и упадъка на Османската империя. Седна да говориш за история но май те хванаха в крачка че си неподготвен
20
2
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
пълни глупости.просто трябваше да си напишеш ориенталското име и всичко щеше да е ясно.остани си със здраве,но не ни занимавай със съчинения.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 15И какво им е коствало? Ако прочетеш малко история ще разбереш - НИЩО. Кхан Тервел изобщо не го намесвай - генетично няма почти нищо общо със съвременния българин. Даже ако се замислиш най-големия принос на българите към Европа идва от страна на българските еничари, които заедно с другите еничари разяждат отвътре осмаснката империя и водят до упадъка й от което е помогнало Европа да е в сегашния си вид, а не да слави Аллах.
18
2
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Рядко срещано тъпо к***мплексарче си.Поне да се беше пообразовал малко за историята на "ганчовците" и какво им е коствало да я има тая Европа в сегашния и вид.
17
0
 
2
 
! Отговори
Teo преди 6 години
Англия ще въведе контрол или някакви бързи визи за EU гражданите ОК. Но това ще е абсолютно същото и за тях. И като БАИ хюсейн , и бай Мехмед от Руен и Кърджали са пребират ще си правят визи за да се преберат при айшетата...Щото те са с англииски паспорти 😂Ще има плаки
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** кога се е чуло и видяло някой да командва Лондон? Тези песнички ги забравете. Сега ВБ няма да е задължена да приема черни, араби и всякакви. Ще си договорят пак изгодни условия, които ще си останат в удобната част в сила, а неудобните ще махнат, защото ЕС има нужда от британския пазар, а ВБ им нужда от европейския съюз, ей т'ва ще стане. Никой не печели от този екзит, колкото и да се пуйчи по вестниците. Но за една империя да я командват от друго място е неприемливо. Но ще поживеем, ще види
15
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Енглезите са си прави да не искат да седят в тази немска *** ЕС. Ако беше съюз между равноправни щяха да седят, а то какво е - Германия си набутала верните копои в Брюксел и от там дава акъли на всички.
14
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам тука коментиращите пишат - махайте се англия, никакви англичани и т.н. със същото усърдие с което пишат срещу Путин и Русия. Оставам с впечатлението че ЕС е раят на земята, а *** е в центъра на Рая. И се чудя какви ли бунаци са онези 200 000 българи, които избягаха в УК след 2016??? Шизофреници сте си...
13
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е от 2 седмици в Европа и вече дава акъли кой е добре дошъл и кой не. Ама то поне в Европа да беше *** ама и не е там баш. Уж "пълноправе член" но германците си строят Северен Поток 2 без никой гък да им каже а на Ганчовците не им дават Южен поток. А за това че в разрес със закона, ЕК отказва да въведе реципрочни визи за САЩ така както САЩ имат визи за *** да имате да кажете нещо? Ако САЩ въведат визи за Германци още утре ще се въведат реципрочни.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Ами в този случай с "чаршафа" Бойко няма шанс да влезе в Англия.
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затваряйте ги на Острова да ИЗПУКАТ!!Бг да спре да приема англичани дори и като туристи.Тези са пълна отврат.Да издигнен на ланаша ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА.Нито един англичанин в Европа!!Това е МОТОТО днес.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свобода на движение на стоки, услуги, капитали и хора. Няма свободно движение на хора. няма свободен достъп до европейския пазар.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже гледам някои от коментиащите по-долу нещо не са информирани, обратното на свободното придвижване не са "паспорти", а са "визи". И това е съвсем различен начин на придвижване, в който не може да си купиш билет за Уизеър за довечера, а вместо това, отиваш в посолството, молиш се за виза, след един куп бюрокрации и тъпотии, ти я дават и чак тогава си купуваш билет и т.н. Българите, които са пътували преди 2007г знаят колко забавно е преживяването. Същото като към Русия сега - визи, драми...
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да видим на кой ще му трябват работници повече на ЕС, където хората ще се движат свободно между държавите или Великобритания, тия още не схващат че са от лошата страна на нещата и се държат сякаш са напривили чудо, а всъщност е глупост тяхното, конкурират се с щатите кой по-голяма простотия ще направи и по-кухи ръководители ще избере.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ПАК ЩЕ ПЕЯТ С ПЪЛНО ГЪРХО ХИМНА:ВЛАДЕЙ, БРИТАНИЙО, МОРЕТАТА...
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исправят те пред един бял чаршаф и ако контраста е прекалено голям, не те пускат.
5
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще е доста трудно на еврокомпанийте, защото Ангтлия е голям пазар. Но за да изнасят за Англия, рано или късно ще приемат условията и.ТОВА Е ВЕЛИКА БРИТАНИЯ, НЕ Е ШЕГА.