Шестима пострадали при атака на летище Франкфурт

Атаката е извършена със сълзотворен газ
Обновена: 11 сеп 2017 14:09 | 11 сеп 2017 14:09,
28
Шестима пострадали при атака на летище Франкфурт
Снимка: архив Reuters

Поне шестима души са пострадали при атака със сълзотворен газ на най-голямото летище в Германия – във Франкфурт на Майн, съобщава вестник Bild.

Инцидентът се е случил на Терминал 1.

На място е задействана мащабна операция на полицията и пожарните служби.

Извършителят на атаката все още не е заловен.

Властите не съобщават други подробности към момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Извършителят на атаката все още не е заловен... Скрил се е при Меркел ханъм.
20
3
 
46
 
! Отговори
Виждане преди 6 години
преди 20 години Германия беше много по различна сега е черно петно евтина работна ръка след 20 години няма да я има ... забележете освен на Немски и на Турски има табели баба меркел си вкара автогол с тези .. този полицаите почнаха да правят золуми всички са едни часовници които чакат команда и действат инвеститорите ще си заминат и германия ще е една помиина яма сега не че не е сега е грозна гледка Арабухи албанци сърби руснаци полязи пълно е с *** *** казаха Германия ще е наша след вр
19
2
 
40
 
! Отговори
с преди 6 години
Турция никога няма да е в ЕС помнете ;)
18
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: Хммм (номер 17)Ми то примери има колкото щеш. Например терористичната атака в метрото в Лондон.Също в Русия, в метрото в Москва например е имало няколко атаки (май и в други руски градове).И това са само атаки на радикалните ислямисти.А да добавим и атаката извършена от сектата Аум на Шоко Асахара в метрото в Токио.Тогава беше използван истински боен отровен газ Зарин. А сълзотворния газ не е смъртоносен, ще се разревеш само но рядко може да причини смърт. Никаква атака не е това.
17
1
 
51
 
! Отговори
Немска му работа преди 6 години
Немска му работа - "през ден" им се случват подобни случки, а те си пият шнапса и си мислят, че нещата ще се подобрят, като вземат повече терористи в Германия.
16
18
 
40
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Все съм им се чудил на тия терористи. Ако толкова искате да избиете повече народ защо не го направите в метрото например. Ако се взривиш докато е в движение не ти мърдат 100-200 убити. И мястото ти на небето е гарантирано и всичко. Какво ми се базикaт с по 5-6 човека. Ако искат Глупендерите от Европа да ги чуят трябва да говорят по-ясно.
15
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да кажат кой е и да го хванат защото баба меркелица ще им дърпа ушенцата. Това е неин човек от тези дето си прави слефитата! Германио докъдете докара една изкуфяла комунистка! В Мюнхен живях 20 години. Но откакто бабата вкара пришълците след една седмица се изнесох със семейството си в Норвегия. Тук няма от пришълците все още или ако има то те са заключени някъде и ги няма по булевардите. Може да се каже че е спокойто не е като при баба меркелица.
14
0
 
44
 
! Отговори
Аоха преди 6 години
Още някой брадатко е заминал на небето. Да са му честити 12десете 14 годишни девственици.
13
0
 
47
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
Пак религията на мира, а?
12
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия е пред нова форма на соц. С което и вълкът да е дит и... сащ фа подледват примера.Друго не води до ефект. Новата стара читанка се нарича марксизъм. И самата Природа ще се погрижи.
11
4
 
59
 
! Отговори
Глупензи Швабен преди 6 години
Малко им е! Искат още, затова пак ше си изберат вещицата на Джихада за главен управляващ! Харесват им акциите на джихада значи - клане с нож или брадва, сгазване с микробус, лека кола или ТИР, взривяване с джихадски суициден колан, или отравяне с газ! Ферщеен зи мир бите?!
10
6
 
63
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Малко момиченце в зоологическата градина (Франкфурт) стои прекалено близко до клетката на лъва...лъва сграбчва рокличката и..и започва да я придърпва в клетката...немски нойник от специалните части...скача удря с юмрук лъва по носа...и спасява детето! Идват журналисти, и разпитват героя..."За кого ще гласувате? AFD - отговаря войника! На другия ден в пресата - жесток немски войник лишава африкански бежанец от закуската му!!!
9
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% някой монах-будист. От Шаолин.
8
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой лапландски ескимос ще да е.
7
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ганювец преял със зеле и чесън е бил.
6
5
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познати се върнаха от Германия много възмутени и гневни! За т.н."мигранти" има специални магазини в които не се плаща нищо??? Квартири се раздават безплатно на тях. С предимство са те а не студенти или работещи които могат да плащат наема. Бабичката харчи милиарди за тях и срива Германия. И за зла участ ще гласуват за нея което означава ислямизация за тази страна.
5
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На място е задействана мащабна операция на полицията и пожарните служби. Извършителят на атаката все още не е заловен.Поради мащабността на операцията, настанало е меле, извършителят се е присъединил към търсещите!
4
3
 
75
 
! Отговори
до № 2 преди 6 години
Не само, че няма да заведат дела срещу Меркел, ами за съжаление, пак ще гласуват за нея ! Кошмарът за нас, европейците, няма да има край, докато лудата баба и евро-гойовете ни управляват ! Даже има над 1000 подадени жалби и заведени дела срещу Меркел от източногерманците за извършено национално предателство с мигрантската и политика. И знаете ли какво - съдът е отхвърлил жалбите като неоснователни ! В Германия има диктатура и цензура !
3
2
 
61
 
! Отговори
Бил е преди 6 години
Будист. От Непал.
2
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пострадалите да заведат граждаски дела срещу Акбаркел, защото тя напълни Европа и Германия с престъпници.