Убиецът на българката и детето й: Mушкал съседка преди години

Това се е случило през 2004 г., бил осъден на 8 години затвор
51
Убиецът на българката и детето й: Mушкал съседка преди години
Томас Тюнерман

Томас Тюнерман, който е издирван за убийството на 24-годишна българка и 6-годишния й син в германския град Детмолд, е намушкал съседка през 2004 г. и е бил осъден на 8 години затвор за опит за убийство, пише Вестфален блат, цитира "24 часа".

Още по темата

Престъплението по онова време има прилики със сегашните убийства, смятат от полицията. И в двата случая заподозреният е установил по-дълъг контакт с жените преди да ги намушка. След затвора Тюнерман не е вършил повече престъпления, докато онзи ден намушка многократно до смърт Хатидже и сина й.

Полицията моли гражданите да дадат информация за местоположението на издирвания.


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Чекала преди 1 година
На чужд гръб и сто тойаги са малко.
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно е да се каже „Българска гражданка от ромски произход“ или там каквато е.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, ако е била с фередже... ми може да я объркал с терористка, човека!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно ти поръчах и платих да ми изтриеш коментара
23
3
 
16
 
! Отговори
Баце преди 1 година
Тези тъпyнгери джурналята продължват да не правят разлика между българин и български гражданин. Щом е тъй дано децата им се задомят с българи със сини венци.
22
9
 
24
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Браво на Томас! Това е решението! Хатиджета, Мустафи, Ахмедовци и т.н. - вън от Европа. Тая и децата й са толкова българи, колкото Азис е швед. Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт - думи на Николай Хайтов. Вместо да го псувате, му благодарете, че е отървал държавата ни от няколко антибългарски елемента. :)
21
6
 
19
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 1 година
тоз прилича на бълхарин ;)
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
може да са объркали наще Роми с турски/български имена с кюрди примерно , те също носят такива имена а и си приличат с наще 1:1
19
0
 
11
 
! Отговори
Илиян преди 1 година
Прилича на чичо Хайни Химлер.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в една немска онлайн Медия се казва че се касае за Българи , доста съмнително от толкова много Медии само една да споменава че са Българи
17
1
 
15
 
! Отговори
бг преди 1 година
До Пенчо

а ти помниш ли как "българинът" блъсна германка по стълбите на метрото в Берлин?
Престъпници има навсякъде и не трябва да се обобщава кой какъв е.
16
0
 
14
 
! Отговори
Ненчо преди 1 година
До Пенчо:

Не беше "англичанин" както си написал, убиеца на българина, ами австралиец! Джок Пол Фрийман. И после от БХК-то номинираха за "човек на годината"! Получи 20 години, лежа 2 и си замина за Австралия.
15
0
 
15
 
! Отговори
Фико преди 1 година
До Мико:
Трагедии стават и случилото се е точно това - трагедия! Проблема, който ядосва Киката и останалите българи, е че тази трагедия се използва да се налива мултикултурализъм и индоктринация в упадъчни Евротолерастки ценности, като това да се спекулира с многобройното използване на словосъчетанието "Българката Хатидже"! Ако просто бяха написали "Българската гражданка Хатидже", това щеше да е правилно и нямаше да има нито един подобен възмутителен коментар. Вярвай ми!
14
16
 
11
 
! Отговори
Мико преди 1 година
Кико, нали знаеш, че Александър е гръцко име, Мария еврейско и т.н. Българка означава родена в България/имаща български паспорт. Ясно ми е, че си някое пикливо расистче, но нека те питам: колко чистокръвни българи кръщават децата си Сюзън, Джейсън и т.н.

Като цяло името и етническия произход, че дори и националността са ирелевантни тук. Станалото е една огромна трагедия, защото е отнет живота на едно младо момиче и малко дете. Всякакви препратки към това какви са ит.н. са признак на социопатия
13
5
 
21
 
! Отговори
Затруднен преди 1 година
"Убиецът на българката"...

Коя е убитата българка?! От 'публикацията' не става ясно! Мерси предварително!
12
6
 
37
 
! Отговори
Кака Тинче преди 1 година
Нормален ден за Арабско-турската Джамахирия Германистан - просто двама мюзюмани се скарали и единия раздал правосъдие с нож. Реално, тоя с арабско-магребската физиономия е точно толкова немец, колкото и Хатидже е българка!
11
3
 
24
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Венцислава, от Вельовия род - поредната супер-журналистка, изхoдила се по темата за "българката" Хатидже! Колко ли упаднал трябва да си след като 99% от коментарите по темата са на възмущение от извращението да се нарича "българка" жена именуваща се Хатидже? Или пък може би целта е опорна точка, да се унижават Българите по този начин???
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то и тоя антропологично не изглежда изобщо немец
по-скоро има черти на югоизточните ни съседи
9
3
 
13
 
! Отговори
потресен съм преди 1 година
каква е тази държава бе ???? толкова ли е трудно да се приеме един закон в който да гласи така > намушква овек това е опит за убииство вкарайте го по бързата процедура без право на обжалване за 10 години в затвора и ще видите как никой никога няма да намушква никой какви са тия издевателства върху хората бе ние да не сме в първобитния обшински строй ??? колко хора намушкаха в всеки един град а да не говорим за студенски град всеки ден в новините пише колко били намушкани заклани и какво ли още .
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма проблем, човека си има права, ще си мушка, нали е луд, излекули са го успешно, като чисто нов е, трябва да сме съпричастни, да му помагаме. Хайде сега всечики да пуснем по някое евро в дарителска сметка на негове име, така правят добрите европейци, той ме бие и ако се заигра повече ме убива, а аз му помагам, защото съм солидарен с неговия проблем.