Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
31
 
! Отговори
поклон преди 6 години
Всички трябва да сме благодарни на Русия че води кървава война срещу терористите в Сирия,помислете си какво щеше да стане ако не се бяха намесили.....
13
3
 
19
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Хаиде подредЧрез Крим ДЕ ФАКТО Русия контролира целия Черноморски РегионУчения на СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ СИЛИ(Авиация, Флот и наземни ракетни комплекси) всяка Ядрена страна провежда РЕГУЛЯРНО. Просто никой не пише за ученията на другите страни в БГ пространствотоДо Реалист 6Русия си направи Експеримента и Официално поиска да влезе в НАТО и ЕС преди години - Отговорът беше че въпросните организации сами избират кой да поканят.
12
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.......Потреблението на памперс в краварника рязко се увеличи.........руснаците изобщо не се харчели са памперси. за целта използвали български русофили. Вършели им чудесна работа. Бършели, облизвали и дори подсушавали.
11
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето дрънка оръжие, плаши Михаля и повдига самочувствието на руските ***. Напълно в стила на късния Брежнев.
10
0
 
21
 
! Отговори
така се прави преди 6 години
На снимката горе се вижда попадение на Руска ракета в обект на терористите в Сирия...
9
4
 
29
 
! Отговори
онзи преди 6 години
Мисля, че капиталистчетата трябва да отворят темата на Луис Хамилтън, как е станал веган и е обърнал резбата, това са техните ценности. Това е тема за истински мъже!
8
6
 
33
 
! Отговори
на коя страна са преди 6 години
Интересно защо по нашите медии няма нищо за войната с терористите в Сирия където сирийската армия и техните съюзници Иран и Русия са освободили от ИД и прозападните терористи вече 85% от територията на Сирия!?докато намиращата се незаконно "коалиция на САЩ"в Сирия пречи и подпомага терористите.
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шерошоидите дори не знаят как да коментират тая новина ожълтиха гащите и се изпокриха айде коментирайте бе шороши продажни.
6
35
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Русия 100г. след ВОСР не може да стане нормална държава и да се приобщи към цивилизования свят.Страдат от параноя че някой се е засилил да ги превзема. И ако бяха умни щяха да влязят в ЕС и НАТО и НАТО нямаше да съществува.Ама не , вижте ни колко сме велики.Правим най хубавите бомби.
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ногу съ уплаших, ръиишшш ли.
4
9
 
36
 
! Отговори
jimbo преди 6 години
Мале какав соросоидин вой:))!
3
18
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потреблението на памперс в краварника рязко се увеличи. Индекси на памперсите на Уолстрийт се покачи с 30 пункта.
2
39
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Черно море да не е на Русия бе бacтун? Държавите с излаз на Черно море са почти всичките в НАТО или искат да влязат в НАТО. Ти си предателче и родоотстъпниче нещacтно.
1
16
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами значи Русия да стои и гледа, докато НАТО ги обркържава отвсякъде и не спира с провокациите си дори в Черно море.