Владимир Путин изстреля четири балистични ракети

Това стана на учение на руските стратегически ядрени сили
Обновена: 27 окт 2017 13:52 | 27 окт 2017 12:58, Елка Василева
280
Владимир Путин изстреля четири балистични ракети
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин взе участие в учение на стратегическите ядрени сили на Русия, в което бе извършено изпитание на няколко балистични ракети, способни да носят ядрени бойни глави. Това съобщиха министерството на отбраната и прессекретарят Дмитрий Песков.

"В хода на учението бе отработено взаимодействие между Ракетните войски със стратегическо предназначение, атомни подводници от Северния и Тихоокеанския флот и Въздушно-космическите сили на Руската федерация", каза говорителят на руския президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили.

"Върховният главнокомандващ произведе пуск на четири балистични ракети", добави той.

Междуконтинентална балистична ракета "Топол", изстреляна от космодрума "Плесецк", порази намираща се на хиляди километри мишена на полигон на полуостров Камчатка. Три балистични ракети бяха изстреляни от  две атомни подводници със стратегическо предназначение - в Охотско море, северно от Япония, и в Баренцово море, в Северния ледовит океан.

Стратегически бомбардировачи Ту-160, Ту-95МС и Ту-22М3 поразиха с крилати ракети мишени, разположени на сушата в Камчатка и на руски полигон в Казахстан.

"Задачите в учение изпълнени в пълен обем, всички учебни цели успешно поразени", съобщи министерството на отбраната.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да прави Русия 4 4444 МБР да изстреля винаги ще си остане кенeфна бърсалка в краката на САЩ.
180
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимир Путин изстреля четири балистични ракети от имперската канцелария в Кремъл и си заслужи прозвището Рокетмен 2 разбира се Рокетмен 1 за всички времена си остава Ким Чен Ун.
179
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
179 В Русия са между 10% и 15% което не е 10 млн а във Франция са 7% което не е 15 млн аре у лево
178
10
 
17
 
! Отговори
aaaa преди 6 години
До 117 "Мюсюлманите в Русия били 10млн ха ха ха ха...Кой лъжеш ти бе ,платен *** ? Около 30млн са и колкото да отричаш ,няма да промениш факта ,че са най-мюсюлманската държава от християнския свят,нещастен ***.Били разгромили ДАЕШ...Наясно ли си ,че в Ислямска държава има най-много руски бойци бе ,*** ?
177
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е един пропаганден балон. Рано или късно ще се спука. Колкото и да си дрънка оръжията и те са на нивото на икономиката и технологиите на ***. 50 г назад и 10 в ляво.
176
16
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В Русия има към 10 милиона мюсюлмани, а във Франция са към 15 милиона
175
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФАЩ подкрепя българските си сътрудници! ФАЩ предоставя на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ памперси и долни *** на българските си сътрудници с цел солидарност - рискът от нежелано изпускане в гащите е прекалено висок, както за поданиците на ФАЩ, така и за техните български сътрудници!
174
15
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Откога Китай е ислямска държава, мюсюлманите в Русия са около 10 милиона и Русия разгроми Даеш и крайните ислямисти в Сирия. Така че ти направо имаш халюцинации.
173
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Православния" Вова е пръв приятел на Ким. Само, че в СК за притежание на Библията разстрелват на момента.
172
11
 
18
 
! Отговори
аааа преди 6 години
Заради тази си политика ,Русия яде санкции от целия свят и е обградена от всякъде и постоянно и се натяква какво военно ислямско и икономическо джудже е.Руснаците ако искат да продължат да съществуват в този изостанал вид в който са ,по-добре да не играят срещу Запада и Света ,защото ще бъдат превърнати в държава като Северна Корея.САЩ може да ги унищожи икономически и без война.
171
6
 
9
 
! Отговори
Чезаре Бекария преди 6 години
Напълно в унисон със състоянието на руското общество, което е доведено до пълна истерия. Такова е мнението на мнозина специалисти, пък и примери - колкото щеш. Интересно накъде ще избие насилието, което зрее, ако бащицата Путин окончателно изтърве положението. rosbalt.ru/russia/2017/10/26/1655926.html
170
8
 
13
 
! Отговори
аааа преди 6 години
До 161 :Не пиши глупости бе ,***.В *** има около 30млн ислямисти.В никоя друга "християнска" държава няма толкова голям брой.Русия ще строй най-голяма джамия в света,също така направиха и рекорд в центъра на Москва ,където около 2млн. ислямиста се молеха по улиците! Съюзниците на Русия са главно ислямски държави и Русия е единствената "християнска" държава която защитава Исляма повече от Християнството,а това се вижда и във военните конфликти.
169
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 171На вовата му остават три месеца. Закона Магнитски цъка неумолимо. Олигарсите му ще го разкъсат като им прибере паричките Тръмп.
168
10
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Вовата е извън всяка конкуренция - най-влиятелният лидер в света.
167
10
 
3
 
! Отговори
Страхотен урок! преди 6 години
Путин каза: Аз съм този който натиска копчето и го правя добре. Натувците и разните там задокеански смешници, не си правете илюзии.
166
9
 
4
 
! Отговори
Прани Гащи преди 6 години
Днес западните ни партньори и съюзници са всички с прани ***!
165
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В Русия мюсюлманите са 6-7 процента, а в Париж половината население е мюсюлманско, ако това ви говори нещо.
164
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вовка се конкурира с колегата си диктатор Ким Чен Прас
163
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
111Да не би ти да си народа?Пи`кльо
162
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Задачите в учение изпълнени в пълен обем, всички учебни цели успешно поразени", съобщи министерството на отбраната....остана и да не са изпълнени, та нали лично бащицата на нацията е участвал...смехории разни от необятната руска земля.