Владимир Путин изстреля четири балистични ракети

Това стана на учение на руските стратегически ядрени сили
Обновена: 27 окт 2017 13:52 | 27 окт 2017 12:58, Елка Василева
280
Владимир Путин изстреля четири балистични ракети
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин взе участие в учение на стратегическите ядрени сили на Русия, в което бе извършено изпитание на няколко балистични ракети, способни да носят ядрени бойни глави. Това съобщиха министерството на отбраната и прессекретарят Дмитрий Песков.

"В хода на учението бе отработено взаимодействие между Ракетните войски със стратегическо предназначение, атомни подводници от Северния и Тихоокеанския флот и Въздушно-космическите сили на Руската федерация", каза говорителят на руския президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили.

"Върховният главнокомандващ произведе пуск на четири балистични ракети", добави той.

Междуконтинентална балистична ракета "Топол", изстреляна от космодрума "Плесецк", порази намираща се на хиляди километри мишена на полигон на полуостров Камчатка. Три балистични ракети бяха изстреляни от  две атомни подводници със стратегическо предназначение - в Охотско море, северно от Япония, и в Баренцово море, в Северния ледовит океан.

Стратегически бомбардировачи Ту-160, Ту-95МС и Ту-22М3 поразиха с крилати ракети мишени, разположени на сушата в Камчатка и на руски полигон в Казахстан.

"Задачите в учение изпълнени в пълен обем, всички учебни цели успешно поразени", съобщи министерството на отбраната.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не е велика сила след като великите сили вече повече от 2 години санкционират тази страна заради агресивната й политика
100
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че сме в нато не означаваче ще водим война за америкоскиинтереси срещу Русия. Някойтрябва да ви го каже в прав текст.
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото ни интерсува какво се случва в Бангладеш,Нигерия или Конго,толкова ни интерсува и какво прави Русия.Държави от третия свят ,не ни касаят.
98
10
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Имат истрелват,Русия е велика сила и заедно с Китай е надежда на света да спрът държавата терорист САЩ,даубиват и да проливат повече кръв.
97
8
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 97 отговор на въпросаДемокрацията (от гръцки:народовластие) или народовластието е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), референдуми (пряка демокрация) или избрани представители (представителна демокрация)
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мащабите на Русия скорое от порядъка на 500 години.Ако искаш чакай, като нямашдруга работа.
95
8
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 97Ано Умни ОТГОВОРИ МИ НА ВЪПРОСА КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ ?ДЕМОКРАТИЧНО - ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ В КИЕВ - ТЕРОРА В РАЗЛИЧНИ ФОРМИ ДОРИ Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКАНЕ ДЕМОКРАТИЧНО - РЕФЕРЕНДУМ В АВТОНОМЕН КРИМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ и в последствие Присъединяване към РФ - Хората си живеят тихо и спокойно скоро като пуснат комуникациите и цените ще понамалеят.
94
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще и 400 ракети да изтреля, Крим е украински. Скоро русия ще плати на УКРАЙНА пълната цена на окупацията и разиряването на всяка педя украинска земя
93
12
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До rzeА ти *** какви постове пускаш?"Руснаците са затънали в 19 век,градовете им се разпадат,народа им умира от глад и мизерия,държавата е икономическо джудже,немогат дори един тостер да произведат и една песен да направят ,но имат РАКЕТИ ,братко! Голям кеф !"Ехх прекалил си със гледането на хумористични Тубе филмчета от типа "А в това време в Русия" ...
92
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И той да не остане по назад от прасчоКим
91
1
 
2
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Путин по този начин се е включил в предизборната борба за президент. Изборите ще са другата година. Между впрочем, в българския език се използва глаголът "съм", руснаците не го използват. Плащайте на някои грамотни преводачи.
90
3
 
11
 
! Отговори
rze преди 6 години
До БОБИ Какви са тея глупости дето ги пишеш бе *** ? Ти адекватен ли си въобще ? Заплатата ти ,колко рубли е ?
89
8
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 88На нас ни пускат само новини за Бомби и РакетиКак ще изглежда според теб следната новинаОня ден окончателно закрепиха Автомобилната арка на Кримския Мост, Започна строителството на Околовръстното шосе покрай град Еди кой си свързващ магистралата Кримския Мост със Семферопол, Откри се нова детска градина Еди къде си. Модернизираха еди кой си сух док на Корабостроителницата във Владивосток...Нали се сещаш Русия трябва само да се плюе и да е опасна.
88
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин се държи като главния герой от "Ну погоди!"
87
5
 
1
 
! Отговори
асС преди 6 години
тука някой е платил сериозна сума за толкова тролване
86
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че сме в НАТО, да ни пази от този ненормалник.
85
7
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До rze 84Вокальные телевизионные шоу РоссииШоу Голос первый каналГлавная Сцена телеканал РоссияИкс Фактор СТБЖивой звук телеканал РоссияНовая Звезда телеканал ЗвездаГолос страны СТБГолос. Дети первый каналХочу к МеладзеТри аккордаУниверсальный артистФабрика звездХочу в ВИА Гру!Две звездыБитва хоров (2012)Фактор АДетское ЕвровидениеСиняя ПтицаДва голосаБольшая маленькая звездаСигурен съм че има и още тези просто са най-популярнитеАман от Експерти
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този само с бомби и ракети си играе а после пита: Ама вия защо се страхувате от Русия? Тя не е никаква опастност.
83
3
 
5
 
! Отговори
ass преди 6 години
ама лично ли ги изстреля
82
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха, ха, ха, плаши гаргите