Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
18
 
! Отговори
митове и легенди преди 6 години
642 980 души за 33 години са били осъдени на смърт по времето на сталин. Това прави по малко от 20 хил годишно, за страна от 180 милиона. В САЩ днес има повече престъпници които са осъждани годишни и ако във всички щати имаше смъртно наказание сигурно броя щепе да е по голям.
12
14
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Сталин е социопат от малкото избили милиони!Пълен некадърник, руснаците печелят войната ВЪПРЕКИ НЕГО!На 23.06 чака в дачата си - да го арестуват за държавна измяна!Човекът издал смъртни присъди на Зорге , че му е казал истината!Обичал да залива лалугери с бензин, да ги пали, и да гледа как умират в агония!Из род нямащ нищо общо с човешкото!Ленин в прословутото си писмо - предупреждава да не поставят на власт чудовището
11
3
 
21
 
! Отговори
Уинстън Чърчил преди 6 години
Сталин пое Русия с дървеното рало и я остави с ядрено оръжие !
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Царска Русия е още по-добра нали тъй, ако може направо и робството да върнат и узаконят. Герой е бил Сталин герой, малко е трепал. Иначе таз мома готова крепостна *** много разбира от всичко ?
9
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин спечели ВСВ, а после от следвоенните руини без чужда помощ превърна СССР в световна суперсила - СССР стана първа иконмика в света, първа военна сила.
8
5
 
25
 
! Отговори
Дейвид Айк преди 6 години
Всички западни подметки - Собчаци, Каспаровци, разните Немцовци, Политковски, Литвиненковци (последните 3-*** логично гушнаха букета) са платени шоро*шоиди. Същите майймуни бяха болшевиките - Ленин, Троцки и останалите бандити от Юдео-масонската банда.Целта - разсипване на Русия и налагане на Нов Световен Ционисстки режим.
7
17
 
5
 
! Отговори
don преди 6 години
Браво!!! Същата,като баща си.Дано да успее!!!!Истината трудно си прокарва път,но винаги излиза на яве.Абсолютно права е.
6
13
 
13
 
! Отговори
Джугашвили преди 6 години
Kва си ти ***!? Искаш ли да те пратя в ГУЛАГ? Искаш ли да наторя почвата с мощите ти?Ей такива устати масстии като теб беся без да ми мигне окото.Ако не бях аз щеше да миеш подове в Берлин и да викаш "Зиг Хаййл, майн Фюрер".Ни шагу назад!
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Броят на затворниците в СССР по времето на Сталин на 100 хил души е по нисък от колкото днес в САЩ.
4
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин може да е бил ***, но при война всички са ***. Ако не беше той, сега щяхме да говорим немски
3
2
 
19
 
! Отговори
гого преди 6 години
схемата работи, отцепват се гласове на Навални
2
2
 
26
 
! Отговори
:):) преди 6 години
нещо се е объркала женицата
1
6
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
целуни си шансовете на изборите за сбогом!Долу лапите от чичо Джо!