След ядрен тест на КНДР – отчетени слаби трусове

Трусовете са били с магнитуд от 2,4 и 2,9 по Рихтер
10 дек 2017 08:18,
25
След ядрен тест на КНДР – отчетени слаби трусове
Снимка: архив Reuters

Два слаби труса са усетени в събота на територията на Северна Корея, като те най-вероятно са вторични и предизвикани от ядрените тестове на Пхенян, извършени в началото на септември, предава Reuters, като се позовава на данни от Американския геологичен център.

Още по темата


Двата труса са били с магнитуд от 2,9 и 2,4 по скалата на Рихтер, като те са регистрирани на мястото, където на трети септември Северна Корея извърши своя шести и най-силен ядрен опит, пише "Фокус".

"Те най-вероятно са предизвикани от шестия ядрен тест“, заяви официално лице от центъра, като поясни, че след такъв тип изпитания, има известен период в който земната маса около мястото се намества и уляга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
OРЕШАРСКИ преди 6 години
До BurzumТо явно за моя рай говори....,че си обрахме и КТБ..
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БегемотРуснаците му мислят, бъди спокоен! Имат най-добрата противоракетна отбрана в света.Наскоро гледах в Ютуб филмче за Владивосток. Невероятно красив град, моите представи за имперската архитектура направо се изпариха, градът е станал много модерен. Мостът "Русский" е невероятен с най-високите пилони (нaд 300 м!) в света и дължина над километър на висящата част! Там е и голяма част от Тихоокеанския флот със страховитото си въоръжение! Ракетите на Ким ще бъдат унищожени още на старта!
13
1
 
6
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до бгмотти до Владивосток 100 км си мерил ами до Сеул и токио, май друг требе да мисли повечко :)
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumВ сравнение със СК си е рай. За кадърните хора си е рай. За тези които чакат държавата да ги дундурка сигурно не е.
11
1
 
13
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
"заяви официално лице от центъра"А моята информация е още по-точна, "една жена ми каза"
10
13
 
11
 
! Отговори
Бегемот преди 6 години
Разстоянието от Северна Корея до Владивосток е стотина километра. Така че да му мислят руснаците.
9
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много моля, защитниците на охранения жълтур да не дращят тук, да заминават за СК, да поживеят в неговия Рай. Да усетят силата и благините на гладните и унизени хора, да прихванат малко болести и бактерии. Да похапнат малко тревичка или печени плъхове. Или да поживеят в някой от лагерите му, да усетят как се грижи за "враговете" си. Нищо против обикновените корейци, но да ги превърнеш в зомбита, изолирани от цял свят, от всичко е уродство. И това при един конфликт ще победи САЩ? Смях в залата.
8
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехааа, Жълтура продължава да си трови държавата и голям да го вади. И кого ще уплаши с тези тестове? Тръмп реши ли да ги удари, за един час от гладните и измъчени корейци ще остане ли някой? А и те какво са виновни, смазани от страх и глад, принудени да се правят на маймуни и да мразят Америка. Ако отворят границите на СК и САЩ приеме хора от СК, в тази държава ще остане Жълтура, сестра му, и десетина генерала. А той ще се моли да не го ударят, да му се размине, заради последствията в района.
7
6
 
12
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
До Анонимен 7''Държавата с най-модерната и технологична армия в света?''-Ти снощи май си пил газ на таблетки!
6
2
 
10
 
! Отговори
от 5 преди 6 години
Аз не съм адвокат на Ким. Просто споделям информация.
5
5
 
12
 
! Отговори
Кими от Сев.Корея преди 6 години
И на чичко Дончо му се отвя перчема,да знаете.
4
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представител на мин. на външн. работи на КНДР преди няколко дни каза:Ние не желаем война, но съдейки по действията на Пиндостан, тя е неизбежна и ние правим всичко възможно да сме готови, щом ни нападнат.
3
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Стане ли глобален ядрен конфликт, това ще е краят не само на САЩ, но и на цялата цивилизация. Само ядрените оръжия на Русия и САЩ стигат за това.Но белята може да дойде и от някоя по-малка държава-като КНДР.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа , има един дежурен, турна сега минуса :D
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи е имало самогон от спонсора и днеска - почивен ден. :)