Над 50% от американците: Нещата се влошиха при Тръмп!

Едва 30 на сто твърдят, че САЩ напредват в правилна посока
54
Над 50% от американците: Нещата се влошиха при Тръмп!
Снимка: БТА, архив

Американците имат песимистично виждане за страната и президента републиканец Доналд Тръмп с наближаването на края на 2017 година, съобщи Асошиейтед прес.

Според допитване на АП-НОРК Център за обществени проучвания, по-малко от една четвърт от американците са на мнение, че Тръмп е изпълнил добре обещанията, дадени на избирателите.

Сред анкетираните републиканци едва половината заявяват, че Тръмп е удържал на обещанията си, сред които да преразгледа закона за здравеопазването на своя предшественик, да оттегли САЩ от ядреното споразумение с Иран и инвестира милиони в нови проекти, за да модернизира остарялата инфраструктура.

Нито една от тези мерки не е предприета, отбелязва АП.

Едва 30 на сто от американците твърдят, че САЩ напредват в правилна посока, а 52 на сто заявяват, че нещата в страната са се влошили, откакто Тръмп е станал президент. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
БББ (Бойко Борисоф Безсребърника) също иска импечмънт, - защо за едни може, а за други, цветни не може?! Нетолерантно!
25
5
 
15
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Поредната fake news статив.
24
9
 
17
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Такива псевдопроучвания са ми много смешни. Ще съдим за Тръмп по делата му след края на мандата. Засега се справя добре. Прокара важна за икономиката данъчна реформа и ограничи имиграцията на диваци от мюсюлманските страни. БВП-то им расте, безработицата пада, предприятия се връщат обратно в САЩ. Нормално е феминистките, комунистите, хипитата и останалата дегенепирала лява сволoч, да ненавижда патриот и открит човек като Тръмп. Не съм впечатлен от медийната война на либералната преса срещу него.
23
3
 
16
 
! Отговори
Jert преди 6 години
Истината е, че народа го избра, но полит климата не го прие - той не е от тяхната кръв. Когато го събитията на всяко стъпало, измислят разни интриги с руснаците и прочие простотии, е цяло чудо, че и това е постигнал. Дори една голяма част от неговата партия го мразят..
22
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците напредват в правилна посока - разбират колко зле е да имаш за президент крупие и организатор на модни конкурси. Скоро ще го импийчват, защото не е пiч!
21
5
 
14
 
! Отговори
Teo преди 6 години
Тръмп, Тръмп, та Тръмп ... Човекът си е готин според мен. Но е бизнесмен, а не политик. С удоволствие бих отишъл за риба с него или на тенис. Но за политиката ... държава с 350 бази, които искат поддръжка, държава, която иска да контролира света. Държава, за която оръжието и дрогата са по-важни от благоденствието на хората и ... направо се учудвам, че падна в същия капан, в който падна СССР. А Тръмп е изкупителна жертва. Защо им трябваше да си режисират 11 семтември?!? А сега - нов Осуалд ли?
20
13
 
5
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Човекът преживя едва ли не инфарктно първата си битка преди време за поста! От тогава си е взел поука, нагласи нещата с руснаците и неговата фикс-идея стана реалност!!! Излъга народа, но за това не му пука, защото д болен мозък, и колкото по-рано го махнат, толкова по-малко беди ще сполетят страната му!!!
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята загива!
18
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Нещата се влошили и 4.1% безработица. Веселинка да избере нещо друго. Лека нощ.
17
4
 
14
 
! Отговори
Зевзек преди 6 години
А наш Тиквьо нито обещава нито изпълняваКонграчулейшънс!
16
11
 
20
 
! Отговори
Зевзек преди 6 години
Не бил изпълнил!Човека сега дойде и искат да оправи бакиите на Обонго за половин година!Най готиния президент след РейгънНо Обама беше от добро семействоНищо че майка му се снимаше в мръсни филмиКофти ли ти е Сорос !! Червеите чакат
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ни ф.а.р.а. За американците. Ние си имаме нашите проблеми за решаване
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая година 50%, догодина 100% и линч.
13
6
 
8
 
! Отговори
**** преди 6 години
Те още нищо не са видели,тоци ще ги вкара в такава рецесия,че няма излизане от нея,а за оставащото му втеме,какво ги чака краварите,само ако знаят,ще се испозастрелят масово,то не,че не се стрелят де,но ще изперкат още повече.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Импичмънт.
11
5
 
29
 
! Отговори
Зевзек преди 6 години
Тоя Тръмп за нищо не става беЖена му е модел Дечица имаМилиардерПрезидент на САЩ избран от народаРаботи без заплатаНе е черенНе мрази РусияНе се кефи на арабите А Хилъри е супер! - крие данъци ,краде ,лъже и не пускаше на мъжа си та той се наложи да кръшка . Приятна женица!
10
7
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Няма кво да гледаш! Нещата стават по-зле при Тръмп!Значи - Долу Тръмп!!!
9
11
 
17
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
Америка отива в трета глуха с Тръмп, или без Тръмп. Нещата се влошават още от Буш и без спиране до Тръмп. Колкото по-силни стават Русия и Китай, толкова по ще се влошават нещата за САЩ. Без голяма война далеч от тях, американците са загубени.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, заплата и стана пт 6к на 8к месечно
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това главозамаяно популистко тръмп-управление ще вкара Америка в 3-та глуха.