В Турция задържаха предполагаеми терористи, планирали атентат

Всички 20 души били задържани по време на акция в Истанбул днес
Обновена: 31 дек 2017 15:19 | 31 дек 2017 15:07,
35
В Турция задържаха предполагаеми терористи, планирали атентат
Снимка: Reuters, архив

Властите в Турция са задържали 20 предполагаеми членове на "Ислямска държава", които най-вероятно са планирали новогодишен атентат, съобщава Reuters, като се позовава на данни от местни медии.

15 души от арестуваните са чуждестранни граждани, съобщава още агенцията, предаде "Фокус". 

Всички 20 души са били задържани по време на акция в Истанбул на 31 декември.

Полицията в Турция е в повишена готовност заради миналогодишния атентат в страната, извършен по време на новогодишните празненства, при който мъж застреля 39 души в един от истанбулските нощни клубове.

Над 37 хил. служители на реда ще следят за сигурността, като обществените събирания в града в нощта на 31 декември срещу първи януари са забранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Американофил преди 6 години
Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтрепахте милиони. Добре, че сме от народите, които не носят тоя грях. И след 1000 години за вас ще се знае колко хора сте избили и жени почернили. Радвай се щом това ти е важно..Чети повечко. Зверствата на българите не ги учите по история. Попрочети малко от историята на съседите ви.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво ти е тая територия, бе? Да не си я отнесеш някъде? .Питай сулюка. Той отвори дума за територии.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира достатъчно след като за 14 века увеличи територията си около 5 пъти, а вие за за 6 века съществуване намаляхте над 50 пъти!.И въпреки това Турция е 10 пъти по-голяма от българия.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е , че българската полиция не допусна нито един атентат на българска територия насочен срещу българи.Ама то не е имало и опити за предотвратяване бре Сулюк. България не е никакъв фактор никъде, че терористите да се занимават с нея. Освен това няма нужда от терористи, вие сте толкова глупави, че сами се избивате и никаква полиция не може да спре това.
11
2
 
11
 
! Отговори
До османлийката преди 6 години
И стига си досаждал на хората във форума с твоите сексуални странности!Не те е срам!
10
10
 
9
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Я някой да ми каже докъде стигна бългейрската полиция с разследването на атентата от Сарафово?-----------Факт е , че българската полиция не допусна нито един атентат на българска територия насочен срещу българи, докато вас всеки ден ви пращат във въздуха и постоянно се занимавате с терористи.Причината е, че нямате силно държавно управление и сте един разграден двор!
9
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуйкия е "държава" от 15ти век! А "хората" в нея са с манталитет от 8ми век! Успех и напред в 21ви век!
8
4
 
11
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До ОсманлиятаРазбира достатъчно след като за 14 века увеличи територията си около 5 пъти, а вие за за 6 века съществуване намаляхте над 50 пъти!
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
15 души от арестуваните са чуждестранни граждани,Я ги пускайте веднага. Пращайте ги на Меркел. Тя им е приготвила мечета, а жените ще затвори в хареми за нова година.
6
0
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До Османлиятас разследването на атентата от Сарафово?============ Нема ги свидетелите. *** те умрели бе!
5
11
 
17
 
! Отговори
Османлията преди 6 години
Междувпрочем какво разбира гей *** от държавно управление? Я някой да ми каже докъде стигна бългейрската полиция с разследването на атентата от Сарафово?
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sled 10 godini Turcia shte e edna ot 10 darjavi nay silni v sveta
3
9
 
22
 
! Отговори
Османлията преди 6 години
До Анонимен 3Олур бюйле вакалар, тюрк полиси якалар! Ако не си терорист, никой няма да те арстува, не се коркай толкова! Сигурно не вярваш Турция като държавно управление да е на ниво балкански бaнтycтан бyлгapиcтан, налей?!
2
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били са облечени с къси поли и потници, нали?Баси "държавата", отиваш да караш там Нова година и те арестуват като терорист!
1
6
 
12
 
! Отговори
Додо преди 6 години
В Турция задържаха предполагаеми терористи, планирали атентат=======Ко? Нье!! Това е невъзможно! Турция е Ислямска Държава, а както знаем от любимите ни управляващи политици Юнкер, Меркел, и Сие, както и от подвасалните им Бойко Борисов, Цв Цв и родните казионни медии, Исляма е религията на мира и любовта към различните!