Кремъл: US докладът, обвиняващ Русия в намеса, е вреден

Москва отрече да се меси в политиката в Мексико
11 яну 2018 15:10, Елка Василева
44
Кремъл: US докладът, обвиняващ Русия в намеса, е вреден
Снимка: архив, Reuters

Докладът, публикуван от американски конгресмени от Демократическата партия, обвиняващ Русия в намеса в изборите, вреди на двустранните отношения и на самите Съединени щати, заяви Кремъл, цитиран от Ройтерс.

"Що се отнася до тази кампания, всичко, което можем да направим, е да изразим своето съжаление и да повторим, че тези обвинения остават безпочвени", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той също така отхвърли твърдението на САЩ, че Москва се меси в мексиканската политика преди президентските избори там.

Още по темата

"Това е неправилно . . . и безпочвено", каза Песков по повод коментар на американския съветник по национална сигурност Хърбърт. Р. Макмастър, който заяви в разпространен на 15 декември видеоклип, че има "първоначални признаци", че Русия се меси в изборите в Мексико.

Макмастър не даде подробности как Русия се опитва да окаже влияние върху гласуването през юли, на което мексиканците трябва да изберат нов президент на мястото на Енрике Пеня Нието.

Някои анализатори разглеждат водещия кандидат Андрес Мануел Лопес Обрадор като фаворит на Москва, имайки предвид положителното отразяване, което той получава от подкрепяни от Кремъл медии като "Спутник" и РТ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
29 Тежко ти , кой знае как се оправяш с твоя мозък
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това нещо 21 седи с часове тук , скапана история сте
27
7
 
4
 
! Отговори
мъдрост преди 6 години
Отслбващата САЩ става най-опасната страна в света.тежко ни!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чух, че скоро Хилъри щяла да иде в затвора. Не трябва. Така ще стане мъченица на Тръмп. А по-добре ще е той самият да я прати посланник. В Либия. Там където тя съсипа тази държава. Може и да се самоубие, нейна си работа.
25
0
 
1
 
! Отговори
Кой кой е! преди 6 години
US доклад: Русия подкопава демокрацията из цяла Европа!Кремъл: US докладът, обвиняващ Русия в намеса, е вреденА нали нашата медия е слуга на демокрацията :):):)
24
2
 
4
 
! Отговори
Dedo преди 6 години
Ем не мое така, отде на де, само хамериканците имат право са месят в делата на други суверенни страни!
23
2
 
3
 
! Отговори
Патологични лижци преди 6 години
След падане секретността на архива на националната сигурнос декември миналата година се оказва че западните страни безцеремонно са излъгали Горбачов.На тия как да им се вярва по-натам?
22
1
 
5
 
! Отговори
Предстaвете си преди 6 години
зa момент,че изведнъж Русия официaлно обяви и си признaе,че aктивно е помогнaлa нa Тръмп по неговa молбa и срещу определени aнгaжиненти,но той не ги е спaзил и зaтовa рaзкривaт истинaтa..Горкия Тръмп трябвa дa си ходи още същия ден!
21
3
 
12
 
! Отговори
Мда преди 6 години
От твърденията за намеса на руснаците в мексиканските избори(!?) да разбираме ли,че ако не им хареса новият президент на Мексико,ще го обявят за проруски?????Съвсем изперкаха тия!
20
0
 
4
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Хора,събрали сме се тука да се забавляваме,да изкажем мнение,някои да изкарат пари-няма лошо.Обаче нека да е без пр*ос*тотии,не се излагайте!Още повече,че вреди на защитаваната кауза,каквато и да е тя.
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-хааааа... разни третополови грантаджии, наркомани и *** пишат глупости за Русия...България винаги ще бъде в зоната на влияние на Русия, защото Русия е велика. А комуто се харесва сащ, да ходи там, комуто турция, също, както и индийските племена в България, нека си ходят откъдето са дошли, никого не спираме.
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Абе щ'е даде тя, ама не ги е подгонил още който трябва...
17
4
 
9
 
! Отговори
цру, фбр, нса и др. преди 6 години
"Имаме доказателства за руската намеса, но няма да ви ги дадем."Те като наш'та полЮция, знаели го отдавна и им бил известен, но не искали да го кажат кой е. Демокрация, а?
16
2
 
13
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ако Русия имаше потенциала да направи всички тия неща в които я обвиняват,то САЩ би трябвало направо да се предават,ха-ха!А твърденията,че е повлияла на изборите им приличат на оплаквания от МЪЖ,че е бил изнасилен...Едновремешните американци нямаше да допуснат такъв резил!Ама сега нали ги влече третия пол...
15
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Това с Руската намеса са пълни глупости за.......
14
2
 
3
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
13 Точно на теб ще ти даде подробности
13
5
 
9
 
! Отговори
ташунки преди 6 години
"Макмастър не даде подробности как Русия се опитва да окаже влияние върху гласуването през юли..."Е, как да даде... Който има, може да даде, който няма няма какво да даде?
12
13
 
5
 
! Отговори
вредната истина преди 6 години
Русия е паразитна държава. Краде богатствата на 140 поробени народа и се *** по гърдите колко богати руснаци има....ама само руснаци. Добре че се отървахме. Прибалтика и Украйна също. Макар че се правят опити да се провалят държави в ЕС
11
6
 
3
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
Наименованието Кремъл е с монголотатрски произход и значи укрепен хълм. Впрочем правило ли ви е впечатление в какъв стил са както Кремъл така и техните църкви.
10
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вредна е Русия!