Зетят на Тръмп губи достъп до строго секретни информации

Къшнър отговаря за преговорите по израелско-палестинския процес
28 фев 2018 22:47, Елка Василева
11
Зетят на Тръмп губи достъп до строго секретни информации
Джаред Къшнър. Снимка: архив, Reuters

Джаред Къшнър - зет и близък съветник на американския президент Доналд Тръмп, вече няма достъп до най-високото ниво на класифицирана информация с гриф "строго секретно", съобщиха световните агенции, като се позоваха на осведомени източници.

Къшнър и още няколко служители на Белия дом са били информирани в петък, че достъпът им до класифицирана информация е бил понижен от "строго секретно" на "секретно" ниво. Досега той имаше временно разрешение за достъп до документи, съдържащи най-деликатни информации.

Къшнър, който е женен за Иванка Тръмп, най-голямата дъщеря на президента, отговаря за преговорите по израелско-палестинския мирен процес.

Новината бе съобщена след разкритията, че редица служители на президентството още не са получили постоянен достъп до класифицирана информация, но въпреки това работят безпрепятствено с такива документи.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо, като си легнат вечерта в леглото, жена му ще снася инфо.Нарочно го правят, след това нещо ако се разп*ърдят нещата да кажат - "Ааа Къшнър не го закачайте, той нищо не знае, няма clearance... кво искате от него"...... на краставичар краставици...
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, повече няма да снася яйца в съветската полога, какво да го мислим?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
da
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох горкичкият, стана колега на нашият русифициран министър на отбраната безмилостният унищожител на свински пържоли и кюфтета Ал. Каракачанов, който също няма секретен достъп поради активна работа за КГБ-ДС.
5
1
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Лошо. Зетя не може да помага на Израел. Бедният Израел. Винаги е онеправдан...
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя сополланко купи небостъргача на пето авеню номер 666,за 1.8 млрд долара.за какъв чeпп подяволите му е точно 666 ???
3
4
 
5
 
! Отговори
инсайдър преди 6 години
Като имаме предвид, че младото еврейче е член на армагедонската секта Хабад Любавич,както и дъщеря му Иванка, това може да означава две неща: 1- или Тръмп е решил да не участва в библейския сценарий и да не провокира трета световна, и е решил да разкара младия сектант от играта, защото е шпионирал в полза на хабадистите, или2 - го е разкарал, защото хлапето е затънало в дългове и руснаците, мексиканците и турците са го изнудвали за секретна военна информация относно ходовете на Сащ в Сирия.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия направо им разказаха играта на американците, братче... и ги търпят, както ние търпим тиквуна... евала, *** народ
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ЗАПЛАШВА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ И ГО ИЗНУДВА, ЧЕ АКО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ИЗРАЕЛ ЩЯЛ ДА ВЗЕМЕ ДЪЩЕРЯ МУ И ВНУЦИТЕ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ГИ ВИЖДА ПОВЕЧЕ!!!ТОЗИ Е СЛУГА НА ИЗРАЕЛ!