Украйна спира руснаците от 16 до 60 г. на границата

Мъжете с руско гражданство не могат да влязат в страната
30 ное 2018 11:37, Елка Василева
36
Украйна спира руснаците от 16 до 60 г. на границата
Снимка: архив, Reuters

Граничната служба на Украйна забрани влизането в страната на мъже с руско гражданство на възраст от 16 до 60 години. Това съобщи днес шефът на ведомството Петро Цигикал, предаде ТАСС.

"На ГКПП са въведени засилени мерки за контрол. Към днешна дата е ограничено влизането на чужденци, на първо място граждани на Руската федерация. Забранено е да се пускат граждани на Русия на възраст от 16 до 60 години - лица от мъжки пол", заяви Цигикал на съвещание при президента на Украйна Петро Порошенко.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 25 преди 5 години
Говори се че комунистите в България заедно с руснаците са избили 35 000 българи за няколко месеца, такива жертви държавата не давала и във войните. Питам само, или е лъжа...Лъжа е, повярвай на стария човек! В пъти по-малко са избитите фашаги след 9.IXТази цифра за балансиране на цифрата на избитите от 193 до 1944 г българи.Във Франция, Италия, Белгия са бесели фашистите и колаборационистите по уличните стълбове без съд и присъда!У нас реваншистите изкараха всички екзекутирани интелектуалци
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Брътвежи! Висшата "номенклатура" на БКП, разни министри, имаше на разположение 12 броя Мерседес 220, един 500 - за "заешкия генерал" Ристьо Русков, един "Пулман" за бай Тошо и два Кадилака "Елдорадо" за срещи на чужди величия. Е, имаше Чайки и за по-дребната рибка - Волги. Вижте сега *** и Пульо в какво се вози! В какви апартаменти живеят, по колко имота имат!Навремето дъщерята на Валтер Улбрихт живееше с още две момичета в стая в общежитие на "Шевченко"25 в Ленинград.
27
0
 
2
 
! Отговори
Дивергент преди 5 години
Това не е ли възрастова дискриминация?
26
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 25да висшите *** са били "висша раса" но тази висша раса е ОГРАНИЧЕНА ФИНАНСОВО няко ако се замогне над един нека го наречем търпим стандарт 3-510 пъти повече от обикновените хора - ДОНОС и ...знаеш ли колко са били аджеба комунистите е България 5% аааа през 80 години се появяват Активните Борци за да се увеличи процента до 10% но и това не ги спасява реално са около 8% от хората в България и само висшата номенклатура е по-заможна(след като почва грабежа стават КАПИТАЛИСТИ)
25
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 5 години
*** фашисти
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиБлагодаря за изчерпателния отговор но за разликата говорим :Комунистите и тяхната висша номенклатура не са ли били един вид висша раса в комунистическите държави които са управлява ли и не важи ли по нататък всичко казано за фашистите? Говори се че Сталин е избил 3 пъти повече руснаци в Сибир, отколкото Хитлер евреи! Говори се че комунистите в България заедно с руснаците са избили 35 000 българи за няколко месеца, такива жертви държавата не давала и във войните. Питам само, или е лъжа
23
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До АнонименФашизъмИма велика раса другите трябва да работят за неяНацизъмИма велика раса другите трябва да работят докато умрат за да освободят жизнено пространство за великат арасаКомунизъмВсички са равни(някои са по-равни но това произтича от борбата за власт) който не е съгласен бой по чутурата и в Гулаг - "Правилно" разпределение на ресурсите и парите(но властта си е наша) може да си 2-3-5 пъти по-богат от другите - търпимо по-богат не 100-1000-10000 пъти по-богат както е на "запад"
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ще ги тарпи Путин, не знам. Но сто процента вярвам, че има план за действие ала Крим-2.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По таойте думи, бандера е бил "много хубав човек". Не благодаря
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Штефан Бандера никога не е имал украинско гражданство. За своя кратък и грешен живот е имал австроунгарско, полско и немско гражданство. През 1941 г. хитлеристите създават националистичните легиони "Нахтигал" и "Роланд". Бандера веднага провъзгласява създаването на Украинска държава. В резултат на което незабавно е арестуван от немските власти. "Държавата" Украйна е просъществувала само една седмица....
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно наплива да посетят държавата 404 е мн голям та чак ги спират, поне се посмях, иначе съм благодарен на украинците, нали те са изкопали Черно море в древността
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой ще ми обясни ли разликата между фашизъм и комунизъм, или са едно и също както твърдят някой?
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Всичко с времето си, имай търпение.
16
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия трябва да вземе мерки срещу хунтата. Фашистка Украйна, насъсквана от върхушката от фашисти начело в САЩ, представлява огромна опасност за сигурността на Русия и на руските граждани. А САЩ винаги са били фашисти, те финансират Хитлер, а след войната спасяват стотици хиляди нацисти в САЩ.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що само мъже? Ако съм с руско гражданство и имам К... между краката съм виновен без вина ли?
14
1
 
16
 
! Отговори
9 тъпото преди 5 години
4-5 лимончета бачкат в Русия и то със специалности, а не като берачи на ябълки и пасйори на картофи в Полша.
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дори братята им щом не ги искат смятайте до къде са е докарали злетата !
12
3
 
8
 
! Отговори
Северомакедон преди 5 години
До Анонимен 6Е па язе на северомакедонски съм го написал, туй че ти не можеш да го разбереш сr е твой психичен и ментален проблем на умствената ти недостатъчност бъкаща на талази от гумената ти милиционерска чутура.
11
2
 
3
 
! Отговори
виж ти преди 5 години
Никой не спира българете от чужбина да се върнат в българения, дори ги поощтряват, но "дебелите вратове ", както някои техни съседи ги наричат не щат и не щат да се връщат в българията.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако са жендъри а не са от мъжки пол може ли?