Люк Бесон отхвърли обвиненията в изнасилване

Смята, че делото е скалъпено от А до Я
7 окт 2019 19:24,
14
Люк Бесон отхвърли обвиненията в изнасилване
Снимка: Reuters

Френският режисьор и сценарист Люк Бесон, чието дело за изнасилване беше възобновено през месец октомври, отхвърли обвиненията, отправени срещу него, съобщава телевизионният канал Би Еф Ем.

Още по темата

В интервю пред медията кинотворецът заяви, че делото е скалъпено от А до Я. "Не съм извършвал никакви насилствени действия спрямо жени. Никога не съм вдигал ръка срещу тях и никога не съм ги заплашвал", заяви Бесон. Той сподели, че никога през живота си не е принуждавал жена към каквото и да било - нито във физически, нито в морален аспект. "На никого не съм давал наркотици. Всичко това е лъжа!", заяви режисьорът, пише БТА.

При все това Бесон призна, че е поддържал любовна връзка в продължение на две години с една от девойките, която миналата година го обвини в изнасилване. "Допускал съм грешки. Лъгал съм, дори и самия себе си", като добави, че е крил тази своя връзка от съпругата и децата си.

През месец май м.г. белгийско-холандската актриса Санд Ван Рой подаде оплакване в полицейски участък в Париж, заявявайки, че режисьорът я изнасилил. Тя се срещнала с него в хотел "Бристол", недалеч от Елисейския дворец. Бесон сипал наркотици в чая й и след като загубила съзнание, я изнасилил. Когато по-късно се събудила и си спомнила какво се е случило, се обадила в полицията..

Резултатите от направения в края на месец май м.г. токсикологичен анализ на кръвта на 28-годишната актриса бяха отрицателни.

Освен това тя не отрича, че по-рано е имала интимна връзка с Бесон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сипал и бил дрога, а пък теста отрицателен?! Веднага да я осъди тая лъжкиня.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До това доведе феминизмът.Време е мъжете да покажат кой командва парада, иначе златотърсачките ще ни се качат на главата.Мачкай Люк!
10
0
 
12
 
! Отговори
Му Ту преди 4 години
Всъщност хаштагът #me.too най-подхожда на всички настоящи и бъдещи обвиняеми -възрастни мъже, около 60 години с по няколко милиона в банковите сметки които нескопосано , НО емоционално са обвинени в някакво си изнасилване станало в повечето случаи преди 30 -40 години . Без доказателства , без свидетели, без възможност да се защитят от такива златотърсачки дето смятат че ред сопоооли и сълзи от честните им сини очи са повече от достатъчни да си спечелят набързо няколко милиончета .
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По повод обвиненията в изнасилване, най-удачна е репликата - "Ще им се.."
8
0
 
22
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Не мога да разбера едно... Защо всички известни мъже набедени в изнасилване не заведат дело за надеждаване и клевета? Как една к*рва може да докаже, че е била изнасилена преди 20г? Докато мъжете не се стегнат и не започнат с делата срещу златотърсачките това феминистическо издевателство няма да приключи дори ще се стане още по настъпателно... Вече се превърна в бизнес!
7
0
 
8
 
! Отговори
ruski преди 4 години
ох тея милите, много флюбен режисьорчету, писма, стихове, подаръчета, романтика, ристорантчета, хотелчета, еване, еване, еване, омръзнат му, разкарат ги, и сега са в клуба ми ту. изнасилил я бил, преди това като му пускаше отзадзе и ти се празнеше в суратнята добре ти идваше ама като те разката "изнасилена". за това сяко еване записвайте как мучат "още, още по голям го извади, не ми стига, извикай некой баш негрун 30 санта да ме разпори ...."
6
0
 
6
 
! Отговори
Внимание Внимание!!! преди 4 години
Пичове, искам вашето внимание сааааамо за една минута.Потърсете върпосната Санд Ван Рой с Гугъл.Тааакива честни сини очи няма да видите често - тя е една на 1000000.Признайте си, че ще ви омекнат коленете като ви погледне с този миловиден, сълзлив и "честен" поглед.Не мисля, че ще има нормален мъж, който да й устои.А тя лъжкиня.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Загубила съзнание,после пък си спомнила че таковата..........
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Люк, съди я тая докато не остане на улицата.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно е била към финала си във връзката с господина.И е решила най рационално да се възползва в случая!-:) Абе деца.Това ли е начина на " печелене" на пари без капка пот?-:) леле леле...Унизително е всичко това!-:( Среща в хотелска стаяЧе за " политика" ли се говори в такава?
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ти ки Бруте?! Да не е изнасилил Петият елемент?!
1
1
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
вече взеха да стават досадни с тези простотии!На такива паи по една хубавка присъдка за набеждаване и лъжесвидеталстване и ще забележите драматичен спад на тези "изнасилвания"