Дори в условията на Пандемия: Северна Корея пак изстреля ракета

Те са били в посока Японско море
21 мар 2020 09:30, Нели Христова
71
Дори в условията на Пандемия: Северна Корея пак изстреля ракета
Снимка: БГНЕС

КНДР е изстреляла две балистични ракети с малък обсег от провинция Пхьонан-Пукто по посока към Японско море. Това предаде агенция Рьонхап, позовавайки се на Обединения комитет на началник щабовете на Южна Корея.

Предишната подобна провокация бе извършена на 9 март

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
2
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 4 години
А при нас няма пари за маски ,всичко е от дарения .Нищо ,че платихме в аванс за несъществуващи самолети на господарите
58
5
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Ми нормално.Комунистите все чакат, че някой ще ги нападне!Но не могат да отговорят на въпроса защо изобщо някой ще иска да ги напада!
57
4
 
5
 
! Отговори
мао дзе дуня преди 4 години
Те тоя ръси,короните
56
5
 
6
 
! Отговори
Спортен коментатор преди 4 години
Освен гневно почервяване и кликване на червените палчета не видях нищо като отговор.Като фактите говорят и зелените *** си мълчат а?Не ви се коментира - "Дори в условията на Пандемия: САЩ тества хиперзвукови ракети" ?Разбирам!
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега някои хора ще кажат,че в такива моменти паниката е всеобща и не зависи от системата. Да има и такъв момент,но преди всичко тя зависи от доверието в социалната системата и управляващите я.По принцип във всяка система щом доверието в нея намалее паниката се превръща в хаус застрашаващ и самата система.Затова е необходимо преди всичко да се засили доверието в управлението за да не се разпадне системата.Поуките от миналото,са актуални и днес.
54
2
 
5
 
! Отговори
Какво е положението преди 4 години
В Калифорния, Илинойс и т.н. За новите питам.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още по жалка картинка е молбата на капиталиста за държавна помощ.А на страдащите обикновени граждани кой да им помогне?Нали всички са равни според основния закон.Или има равни но и още по равни.(но според неписаните закони,обаче)Винаги в трудни моменти все се намира някой, които тълкува Конституцията,така както дявола евангелието.
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде видяхте пандемия в Северна Корея бе. Там няма нито един заразен. Целият свят ще изчезне само Севрна Корея ще остане. Южна Корея е пламнала и гори.
51
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Спортен коментаторДори в условията на Пандемия: Северна Корея пак е за отклоняване на вниманието.Не че янките не изстрелват ракети - за тях си траят тенденциозните новинари.
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там болни не са регистрирани.
49
7
 
9
 
! Отговори
Голем Смех пада преди 4 години
В Северна Корея имало култ към личността?!?!?! А в Тиквенистан?????Скоро ще слагате портрети на *** и ще му се молите като на икона. Без разпореждане на Вожд и Учителя, мутрата от СИК и неуспял милиционер от Симеоново в Тиквенистан нищо не се случва.
48
7
 
6
 
! Отговори
Спортен коментатор преди 4 години
НА 19-ти ПОСРЕД ПАМДЕМИЯТА краварите тестваха хиперзвукова ракета.Очаквам вашите коментари!waffen и алеко вие как ще ги оправдаете?
47
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прехваления капитализъм на запада се спихна,като пробита топка,от един вирус.Пазарното социалистическо стопанство пак доказа жизненоспособността си,защото стоки и лекарства в магазините и аптеките не липсват(като в САЩ )А даже в определени моменти,като по време на епидемия или природни катаклизми толкова бързо се преориентирва производството им,че даже има и излишък и за чужбина.Докато капиталиста се правеше на това-онова самолетът му отлетя та се не видя.Жалка картинка са празните му рафтове
46
6
 
5
 
! Отговори
WTF???????? преди 4 години
А да не мислите, че американци, руснаци, китайци, англичани и т.н. не са? Единствените, които се занимават само с навеждане и слугинаж сме ние БГ-тата и подобните ни робски "народи".Който не храни своя армия, храни чужда... докато не изчезне напълно.
45
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 40."Лягат и стават с неговото име."А я обиколи турските села в Делиорманаи в кметствата, познай чий портрет висии то на централно място,срещу теб.Вируса,да не дефектира нещо двигателяна ракетата,та инфото така да е навързано.Могат,пуцат.Ние защо непуцаме?
44
6
 
8
 
! Отговори
waffen преди 4 години
Мисля ,че след пандемията е редно тия да ги изтрием от лицето на земята или поне тъпия и ребжим
43
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоЗдравейте пак господин с.е.л.я.н.д.у.р. ! Всъщност от Северна Корея са изстреляли сигнална ракета че Бай Дончо не ги е запомнил къде са по картата. Притесняват се да не би да са ги забравили за преговорите - в сегашните условия на световна паника.
42
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО КИМ МАЧКАЙ ЗАПАДНИТЕ ФАШИСТИ И ИМПЕРИАЛИСТИТЕ СМЪРТ НА ДИКТАТУРАТА НА ПАРИТЕ ИСКАМЕ БЕЗПАРИЧНО ОБЩЕСТВО И ЕДИН СВЯТ БЕЗ БАНКЕРИ И ЛИХВАРИ И ГРАНДИОЗНИ КОСМИЧЕСКИ ДЪЛГОВЕ ДЕТО 18 ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА НЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ
41
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоОбъркал си се господин ***. Твоя баш шеф е вече медиен приятел със Ким.
40
9
 
11
 
! Отговори
АДВ преди 4 години
Болни болшевишки мозъци са тези, но нашите социалисти си ги обичат, четейки коментарчетата им.слагат си плюсчета, та пушек се вдига.Така де интернетаа е измислен от великите комунисти...