Безредици на протест в Лондон, 14 души са арестувани

В сблъсъците има и ранени полицаи
46

Продължават масовите протести срещу расизма и полицейското насилие в САЩ. Отзвук има и в Европа - в Германия, Испания, Белгия и Дания.

В Лондон демонстрациите ескалираха в безредици. Има ранени полицаи, а 14 демонстранти са арестувани, съобщава Bulgaria ON AIR.

Протести има и тази вечер пред американското посолство в Лондон.

В Ню Йорк полицейският час заради протестите беше отменен.Д есетки хиляди обаче се събраха на най-мащабната демонстрация във Вашингтон. Те излязоха по улиците на американската столица след смъртта на Джордж Флойд, загинал по време на полицейски арест в Минеаполис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тъмнокожите като убиват бели и като се славят с криминалните си деяния ние ходим ли на протести срещу тях? Светът полудя. Не ни стига вируса че ни психясаха с него ами сега и протестиКато се изпозаразят още хиляди и пак ще ни затворят от работа и бизнеса съвсем ще фалира после да не реват че нямат работа и са гладни.....прости хора
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му пука!! Аман от глупавата ви пропаганда! Проглушихте ни ушите!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Счупили са и са хвърлили в реката статуята на търговец на роби в Бристол..., което се връзва с протестите.. Въпросния Колстън , oсвен търговец / почтен бизнес тогава от който са забогатели половината английски аристократи , другата пък директно от експлоатирането им/ е бил и член на парламента и уважаван гражданин и филантроп. Такааа , а сега господа от великата Империя? Ще се откажете от 80 % от статуите си и ще си покриете главите с пепел? Не вярвам . Но ситуацията е абсурдна.
8
5
 
5
 
! Отговори
Луминат преди 3 години
Шах и мат.Поредното доказателство, че масите никога не си впрягат сивото за да видят по-голямата картина. След всяка криза - всеки малък и среден бизнес фалира. След това бива изкупуван за жълти стотинки и в момента сме до точката на топене. Няколко корпораций имат почти пълен контрол върху всеки един аспект от човешкия живот. Това е началото на новият световен ред за тези дето си мислят, че е просто конспирация. Монопол се бори с опций, а опций вече нямат хората за нищо.
7
4
 
3
 
! Отговори
До7 преди 3 години
За съжаление Войната е част от решението на Настоящият проблем който е обхванал целият свят!
6
4
 
14
 
! Отговори
Дебат преди 3 години
Искам някой да отиде с един микрофон и да започне да разпитва против какво точно протестират. И да започне да задава уместният въпрос как са решили, че убийството е било на расистка основа, а не е просто полицейска бруталност. Нека да мине и през всички белчовци с табели там за да ни обяснят по какъв начин държавата им спира малцинствата от това да успяват. Толкова им е лесно на богаташите да разделят масите помежду им и никога да не обръщат внимание на големите и истински проблеми.
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напрежението по никакъв начин не оправдава безумието на американци и европейци.Опонентът на Доналд Тръмп-Джо Брайдън е военолюбец. Това е сенаторът стоящ зад удъра на НАТО над Югославия, зад удъра над Ирак.Как се заснема клип за полицейско насилие с n-броя камери?!- ами с добра режисура.Страшното е, че ЕС предпочита военолюбеца пред бизнесмена.Защо ли?!Защото предпочита войната като източник на доходи пред конкуренцията, в която ЕС явно е губещ.
4
6
 
13
 
! Отговори
До4 преди 3 години
Близо 40 милиона Американци без препитание,смъртта на черният е само клапана който освободи напрежението!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой живот няма значение! Хо Хо Хо
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕСТИТО!!!
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са чисти престъпници.Няма какво да се лъжем.Либерастията учи на кражби и безредие.