Бил Гейтс отрече теориите, че стои зад COVID-19

Обвиняват го, че иска "да елиминира 15% от човечеството"
Обновена: 24 юли 2020 10:37 | 24 юли 2020 10:37, Ния Христова
79
Бил Гейтс отрече теориите, че стои зад COVID-19
Снимка: БГНЕС

Милиардерът филантроп Бил Гейтс отхвърли конспиративните теории, които се разпространяват онлайн и го обвиняват, че е създал пандемията от коронавирус, предаде АФП.

"Това е лоша комбинация от пандемия, социалните медии и хора, които търсят много просто обяснение", каза основателят на "Майкрософт".

Още по темата

Манипулирани снимки и изфабрикувани новини, дело на феновете на конспиративните теории, са споделяни хиляди пъти в социалните мрежи на различни езици. Всичките са насочени срещу Гейтс и привличат внимание онлайн още от самото началото на пандемията.

Видео, което го обвинява, че иска "да елиминира 15% от човечеството" с ваксинация и електронни микрочипове, събра милиони гледания в YouTube.

Гейтс е обещал да дари 250 млн. долара за усилията в борба с пандемията. Фондацията му е отделила милиарди долари за подобряване на здравеопазването в развиващите страни през последните 20 години. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Научете се да четете между редовете. Наскоро Кристалина - шефка на МВФ /знаете, че се ръководи от най-богатите хора и р ептили, както се говори/ каза, че светът трудно ще се възстанови от новите вируси - забележете, не вирус, а вируси! Тоест ако мислим логично, това ще е първия вирус от този тип, след него ще пуснат и други подобни. Това е само началото, приятели. Бог с нас.
47
9
 
2
 
! Отговори
Калигула преди 3 години
Щом той го казва значи е така.
46
15
 
5
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До СъдбатаЕвНашитеРъцеНа 4-ти километър и в карлуково предлагат безплатно неутрализиране на вредните последици от облъчването с 5G както и броня срещу бъдещо облъчване. Запиши си час, със сигурност ще те приемат!
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по 5 "ваксини" ще си бия от неговите. понеже с *** в "храната" става много бавно, то трябва да си биете ваксина за химическа кастрация ама няколко пъти че от един път не ставало
44
5
 
27
 
! Отговори
СъдбатаЕвНашитеРъце преди 3 години
Във все-повече страни хората горят 5Г антени. Сащ, Англия, Германия, Холандия, Италия, Русия, Бразилия, Чили, Сърбия, Индия... В България кога се очаква? Връзката между симптомите на Ковид и симптомите на микоровълновото облъчване трябва да се вземе на сериозно. Все повече учени застават на страната на 5Г противниците. Защитниците са правителствата, технологичните корпорации и платените медии. Пчели и птици измират масово където антените работят. А сега и чипове с 5Г. Докога ще ги търпим тези?
43
0
 
1
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Личи си , че не ги рабираш нещата .Къде намеси китай зад windows . Комунистическа държава да работи с американски затворена ( ако въобще знаеш какво е това) os . Пускаш си компа и зад камерата те гледат 100 човека от цру Китай си имат техните дистрибуции - кайлин и диипин .
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя "благотворител" няма ли да поема към отвъдното най-после
41
17
 
8
 
! Отговори
Men преди 3 години
Вие сте ***. Не знам друг дарил 57млрд за благотворителност. Обаче вместо да благодари, народът измисля глупост след глупост. Не ви трябва някой да ви избива. Сами ще се избиете от злоба и некадърност.
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наскоро каза в едно интервю,че второта вълна на короната щяла да се усети повече,и да предизвика по-голям ефект. От къде знае? Защо короната не изчезва като сарса,а шества дори лятото,и ще парви ефектна втора вълна,и това при положение,че има ограничения,мерки и маски? Логика няма,а и лукавата му усмивчица когато отправи това пророчество закана са показателни.
39
4
 
24
 
! Отговори
антимафиот преди 3 години
Че какво друго му остава, освен да отрича.Цял свят разбра че е сатанист и работи за дълбоката държава. Сам да си слага ваксините и на нему подобните! Хора,бдете!
38
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не е луд да си признае
37
13
 
0
 
! Отговори
Бил не е виновен преди 3 години
Бил не се присмя на новината за открита ваксина. Напротив, отрече тази новина и каза, че е песимист.ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ТРЯБВА СУПЕР КОМПЮТЪР ДА НАПРАВИ МНОГО ИЗЧИСЛЕНИЯ.А, ЕС ОЩЕ НЯМА СОФТУЕРА, КОЙТО ДА ВАЛИДИРА УРАВНЕНИЯТА, КОИТО СУПЕР КОМПЮТЪРА ЩЕ ГЕНЕРИРА НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП.В КИТАЙ СОФТУЕРА ГО ПРАВЯТ ОТ 10 ГОД. САМО, ЧЕ НЕ ПОЛЗВА IBM LINUX И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този се е учил от адвокатите на престъпниците в България - да отрича до последно.
35
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днсе бг,искам да престанете да давате думата на този психопат и престъпник.
34
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имат вина и всички които някога са купували продукти на майкрософт. Защо финансирахте тая империя да стане толкова мощна и да се обърне срещу нас ? Винаги съм ползвал кракнат уиндоус, а след уиндоус 7 минах на линукс. Слагайте убунту, не робувайте на слуховете че линукс е само за хакери и ти трябват години на до научиш. Новите дистрибуции са много по-добри от уиндоус, а и всичко е безплатно. За сигурност да не говорим.. А този филантроп е просто един крадец на софтуер, дори ДОС беше краден..
33
0
 
12
 
! Отговори
Бил не е виновен преди 3 години
Св. Йоан Богослов в Апокалипсис пише:". Тук се иска ум, който да има мъдрост"
32
10
 
1
 
! Отговори
Бил не е виновен преди 3 години
А, и още нещо много важно. Има около 10 мутации на вируса и само една е смъртоносттна. Затова излекуваните са толкова много. Само, че PCR теста не може да различи отделните мутации, защото, както вече написах. Трябва да се пуснат поне 1М уравнения, за да откриеш коректното уравнение. Нали правите разлика от тестовете за разпознаване на отделните мутации и тестовете за откриване на лек?! Общо, това са много тестове... НО ПЪК МАЛКА РАБОТА ЗА КИТАЙСКИЯ СУПЕР КОМПЮТЪР (Windows).
31
2
 
20
 
! Отговори
Antinwo преди 3 години
Сега е време да бъдете истински мислищи хора и да заемете страна дали сте с дявола или с Бог ! Не вярвайте на бил гейтс защото той е приятел с педофила епстийн и и говори открито за депопулация на света ! Забравете за предишния си живот защото той няма да се върне търсете опование в Бог и бъдете готови за последната битка на тази грешна земя която той ще спечели !
30
11
 
1
 
! Отговори
Бил не е виновен преди 3 години
Логично е да предположите, че ЕС няма никога да успее да открие лекарство. Никога!!! Сещате ли се на откриването на строителството във България на бъдеща сграда, в която IBM супер компютъра би трябвало да заработи. Е, шампанското не се счупи. Зла поличба за БАН? Еми, ние внимателно анализиране вече 10 год случващото се там. Няма да ви хареса истината, защото там не взимат хора на работа с тестове, а само предварително подбрани "н***ши" хора.
29
18
 
4
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Бил моля помисли за изкуствен интелект в чиповете за тия 15%, които според мен са повече. Можете да ги познаете по шерването на страници с инфо против ваксините, 5G, протестиращи срещу мерките против covid 19. Знам че липсата на естествен интелект не може да бъде компенсирана, но все пак.