Теч на газ предизвика взрив в жилищна сграда в Ереван

Разрушени са 12 апартамента
Обновена: 26 авг 2020 12:07 | 26 авг 2020 12:06, Ния Христова
3
Теч на газ предизвика взрив в жилищна сграда в Ереван
Снимка: БГНЕС
Теч на газ предизвика взрив в жилищна сграда в Ереван, съобщават от Министерството на извънредните ситуации на Армения, предаде БГНЕС.
 
Според първоначална информация, двама души са ранени, а един е в неизвестност. Спасителите продължават издирвателни действия.
 
12 апартамента са разрушени в резултат на взрива. 19 от обитателите на блока са успели да се измъкнат от руините. Състоянието на единия от ранените е тежко и той е настанен в болница. Кметът на арменската столица заяви, че всички пострадали ще бъдат настанени във временни жилища.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Газ преди 3 години
в жилищен блок само със съгласието на всички съседи. Един от къщите до нас ходеше да ни кандърдисва за газ, че на жена му така щяло да е по-удобно, ама слава на Господ, никой не поиска бомба със закъснител.
2
2
 
2
 
! Отговори
1234 преди 3 години
След 50 г младежите ще се чудят, дядовците им с кой акъл вкарват тръбата с газ вкъщи!?!?!? Все едно се къпеш на крушка в банята ама без плафон.... Термопомпа и соларни панели, това е бъдещето.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как е възможно толкова бързо да се установи, че именно теч на газ е предизвикал взрива в жилищна сграда в Ереван? Или взривът се е случил миналата седмица?