Григор Димитров заявил участие в Париж, няма да играе в София?

Организаторите на Sofia Open ще пазят за него уайлд кард
15 окт 2020 09:48, Елка Василева
24
Григор Димитров заявил участие в Париж, няма да играе в София?
Снимка: архив, БГНЕС

Първата ни ракета Григор Димитров фигурира в списъка със състезатели, заявили участие на Мастърс турнира по тенис в Париж от 2 ноември.

Това означава, че е твърде вероятно той да не играе на турнира в София от ниво АТП 250, който започва на 7 ноември.

Освен ако не отпадне рано във Франция и промени решението си, което засега е да не излезе на корта в Арена Армеец, предаде БНР.

Организаторите на Sofia Open обявиха, че ще пазят до последния момент специално за него уайлд кард, а заявки за нашата столица са дали и други тенисисти от списъка на тези в Париж като Диего Шварцман (Аржентина), Денис Шаповалов (Канада), испанците Пабло Кареньо Буста и Роберто Баутиста Агут и други.

В Париж заявки са подали и първите трима в ранглистата – Новак Джокович (Сърбия), Рафаел Надал (Испания) и Доминик Тийм (Австрия).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
ssdsess преди 3 години
До КофтиТой обяви, че ще участва, в началото на сезона, преди да започне пандемията. Но честно си мисля, че ще дойде след Париж, няма шанс за заключителния мастърс в Лондон, така че няма да е изненада
21
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 3 години
Те всички, с достатъчен ранкинг, са в списъка за всеки мастерс! Не се заявяват, а се отказват, и то по основателни причини. В сегашната ситуация има причини бол.... Изобщо тук няма новина
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам както обикновено Гришо да стигне поне до полуфинал в Париж. Миналата година Гришо загуби от Джокович на полуфинала.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съм на негово място, честно - не бих играл на този турнир. Предния път разни селяни се изсипаха и крещяха все едно е селски футболен стадион. Такава "публика" не заслужава никой от топ1000 да дойде да играе пред тях.
18
4
 
4
 
! Отговори
teo преди 3 години
Ако отпадне, още в първата среща в Париж, както обикновено, ще дотича и до България за някой лев!!! Българино ????
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм чул Гришо да казва, че ще участва тази година на турнира в София, а и доколкото знам организаторите в последния момент са сменили датата на турнира.
16
2
 
6
 
! Отговори
Григси Монакски преди 3 години
Вие в София сте недостойни за мен. Къде съм аз, къде сте вие?
15
1
 
6
 
! Отговори
Кофти преди 3 години
Няма проблем, но да разиграва по подобен начин организаторите и феновете не е особено ок. Свикнали сме, че не уважава турнира, но след като преди време е заявил, че ще участва тази година и в последния момент да си промени мнението не мисля, че е коректно от негова страна. Тук и със стените дето ще го бутат би могъл да стигне доста далеч и дори да спечели турнира а на Мастърса повече от 2,3 кръг едва ли ще мине. Обаче явно не му пука грам за родните фенове дето го подкрепят толкова години.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже и само заради отношението към него, както на феновете му, така и на тези дето го плюят, Гришо не би трябвало да се съгласява да участва в турнир в България. Беше огромна излагация как феновете му викаха като на футболен мач при последното му участие в София. На практика изложиха Гришо.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турнирът в София беше турски, а сега чии е? Доколкото знам турнирът е на араби, ако не бъркам от Катар. Трябва ли Гришо да участва по задължение в такъв турнир? Поне за мен е много ясно, че ще предпочете да играе в турнир с Джокович, Надал и Тийм, който според някакви "капацитети" тук е по-слаб от катарския турнир в София.
12
1
 
3
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До mdaaПринципно си прав, но като дойде в София, ще отпадне още в началото - к'ъв е смисълът?А щом много от по-силните от него тенисисти са в София, има по-голяма вероятност да запише точки в Париж - това има смисъл - просто бизнес !!!Но все нищо още не е решено, нали?
11
2
 
7
 
! Отговори
Батман преди 3 години
Абе какво му се молите на този не мога да разбера. Аре марш от тук, грам да не стъпва тук!!!!!!!!!
10
1
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
До Анонимен: Става въпрос за сръбските тенисисти, които уважават ТУРНИРА, и от там и любителите на тениса в България! Остани си втрещен! Явно си такъв!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Възмутен - сръбе -братя, "уважават"?!бе, хептен не сте в час!напрао ме втрещи!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турнирът в София е недостоен за ринца на Хасково.
7
0
 
8
 
! Отговори
mdaa преди 3 години
ДДРонег: По-добре да отиде на турнир с по-слаби тенисисти, че да има по-голям шанс !!!Te Мастърс турнирите с това са известни, че са много по-слаби от АТП250 ....Браво.
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Дри.шо предпочел паричките пред България,някой изненадва ли го това.
5
7
 
9
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
Като разбрах кои тенисисти са заявили участие в турнира в София, ми стана пределно ясно, че Григор няма да участва - рискува пак да отпадне още в началото, няма смисъл !!!По-добре да отиде на турнир с по-слаби тенисисти, че да има по-голям шанс !!!Нищо лично, просто бизнес, Григор толкова си може, все пак е в Топ20, който е по-добър от него, е по-напред, а те не са много, не повече от 20 души в света ...
4
11
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Григор отдавна загуби уважението на българите!
3
0
 
0
 
! Отговори
Защо Григор не иска? преди 3 години
И аз това се питам.