Ердоган обвини Русия, Франция и САЩ, че подкрепят Армения

"Ние ще бъдем на страната на справедливостта", рече той
Обновена: 18 окт 2020 20:09 | 18 окт 2020 20:00, Веселина Йорданова
360
Ердоган обвини Русия, Франция и САЩ, че подкрепят Армения
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини съпредседателите на Минската група САЩ, Русия и Франция, че оказват подкрепа на Армения в конфликта с Азербайджан, предаде турската частна телевизия НТВ.

Още по темата
Ердоган говори на извънреден конгрес на своята Партия на справедливостта и развитието в турския окръг Шърнак.
В изказването си той засегна темата за конфликта в Нагорни Карабах, като даде да се разбере, че Азербайджан може да разчита на нейната подкрепа. По отношение на Минската тройка турският лидер каза, че тя подкрепя Армения в конфликта.

"Те заеха страната на Армения. Оказват на Армения всякаква оръжейна помощ. В този момент нашите азерски братя водят сериозна битка срещу арменците" за освобождението на земите под арменска окупация, заяви той.

"Русия, САЩ и Франция не дадоха на азерските ни братя собствените им територии. Нека Бог им помага. Вярвам, че тези територии ще бъдат освободени от арменците", заяви още турският президент.

Ердоган обвини Запада, че мълчи в лицето на арменските нападения, а когато Турция надигне глас, я обвиняват, че "не се спира".

"Ние ще бъдем на страната на справедливостта", подчерта още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bulgarite podkrepqt agresora Armeniya,vse edno Kardjali da se otdeli i bulgarite ya podkrepqt,GANYOVSKA rabta
58
4
 
19
 
! Отговори
Турция преди 3 години
Не може да бъде контролирана?Сриват я икономически 1 лира - 20ст. и отгоре .Султанчето колко ще издържи,а?
57
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на Турция, в световната литература след термина "летящия холландец" вече имаме и термина "летящия арменец"! Новото мото на Байкар е "Байрактар ви прави крилати!"
56
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че Хан Кубрат докарал прабългарите тогава още реално Мигранти(днес българи) по теа Земи иначе глад и мизерия в Украйна
55
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоан е най-големият лидер на турския народ от времето на Сюлейман Великолепния насам! Колкото и да квичите, знаете че квиченето на свФинята не влияе на похода на каравана! Турция вече не може да бъде контролирана от никой! Точка!
54
5
 
20
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Какво е очаквал, да подкрепят него ли.
53
17
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Цял Свят се Смее на Русия - че Техните ракети и Една Цел не са Уцелили ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
52
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я гледай ти тука наследници на Насила Християнизираните от Византия през 866г. тръгнали Османска Империя да Коментират , я малко поглед в гугъл на картите по Османско цял Континент ако се събере цялата площ ама християнизираните не знаят щото такъв е резултата от Капсулования Комунизъм
51
3
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
а ти какво правиш в нагорни карабах сирия ирак либия кипър връщаи бежанцитеобратно към сирия и не изнудваи повече ес за пари и визи
50
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Директорът на Рокетсан днес каза, че вече започват масова продукция на МАМ-Л и МАМ-С блок 2, които ще са с много по-високи технически показатели от настоящите, които разнищиха на конци безаналогичната руска военна технология на арменчовците! ***, я сега се изходи и по тази тема?! Но първо си извади Циркона от гъззаа преди да отговориш!
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 60 ХА-ХА-ХА-ХААААААААААпо правилно е да се пишеш хахо а хахаха. Не си добре с мозъка но може някой да те вземе на цел...
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гьонсуратя няма нищо против само те да подкрепят азерите и никой арменците. Съотношение 5:1 и дронове копирани от Израел. Така са вълците - винаги нападат слабите и болните.
47
13
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Вече 23 Дена всеки ден Армения изстрелва Руски ракети - по големи градове,С Тия Руски Ракети - Армения и Един Танк не успя да удари - Лятят Криво ,Много са Криви ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
46
16
 
7
 
! Отговори
Umut преди 3 години
Има надежда за юммета. Сунити от свободната сирийска още преди седмици пристигнаха в Азербайджан да защитят шиити. Това не е ставало от години. И платени да са, сунити и шиити се бият рамо до рамо. Има надежда за мюсюлманите.
45
8
 
25
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Нормално е цивилизованите държави да подкрепят цивилизованите хора, т.е. арменците.Дивият азербайджански башибозук го подкрепя само дивата анадoлска Турция, аз лично не знам нормална държава, която подкрепя Азербайджан, някой ако знае - да напише.
44
4
 
18
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
"Руснаците не са успели да ударят военна цел с ракета"Ходи да питаш братята си муджехидини от Ислямска държава! Ердосултана да не лае много, че при условие, че Ататюрк не беше успял с голяма доза хитрост да се измъкне от условията, наложени на Турция по Севърския договор, днес Турция нямаше да е много по-голяма от Армения!
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам Samsung A71 с заоблени ъгъли. Обаче е мнооого неудобен, защото когато пиша големият ми пръст опира в екрана и курсура отива по тъча.
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 57Ако ... леля ми имаше брада щеше да ми е чичо ...Ако ... топката беше отишла малко по-наляво щеше да е гол ...Ако ... ако ... ако ...***, с ако не стават тези неща бе чоджуум?! Я ни обясни как точно руснаците ще спрат С400 и хамриканците ще спрат ефките ... вай анам вай ... какъв жаргон ... ефките ... ефките бате, ефките ...
41
16
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Турция Вчера Купи СА-125 Пехора - модел 2015 - От Украйна ,И днес Ердо Изпрати - 15 парчета на Азарбейджан - За всеки случай - Срещу Руснаците ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко прайти бре?Еми няма ко да прайм и си чешим езиците!