Кремъл: Няма договорка за турски умиротворители в Нагорни Карабах

Обсъжда се руско-турски мироопазващ център извън региона
10 ное 2020 16:30, Елка Василева
61
Кремъл: Няма договорка за турски умиротворители в Нагорни Карабах
Снимка: БГНЕС

Няма споразумение за разполагане на турски умиротворители в Нагорни Карабах след споразумението за прекратяване на военния конфликт между Азербайджан и Армения за този регион, предадоха агенциите Ройтерс и ТАСС, като цитираха говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Още по темата

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред журналисти, че център извън Нагорни Карабах, който ще наблюдава спазването на примирието, е предмет на отделно споразумение.

Президентите на Азербайджан и Турция обсъдиха по-рано днес създаване на съвместен руско-турски мироопазващ център, според турски медии и Спутник Азербайджан, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако руснаците ги немаше, Ереван ще се да седи мирно оше от 90те насам и сумата ти народ нямаше да се погубят.Алчноста и лукавството е пагубна.
39
2
 
2
 
! Отговори
Цирк дьо сьолей преди 3 години
От цялата работа арменците са най-ощетени и как да бъде след като са прецакани генерално от географското положение на тяхната страна, не случайно повече от половината им население живее извън Армения! Все пак трябва да се отчете ,че се биха смело предвид всички обстоятелства ,които не са в тяхна полза.
38
2
 
3
 
! Отговори
Шаоо лин преди 3 години
Много ги е страх от турците изядоха ятагана
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
туркопитеците ще си го получат скоро.Дядо Иван ще им обясни какво да правят.А те ще го слушат внимателно и ще си записват, а после ще изпълняват....на колене.
36
0
 
4
 
! Отговори
Aха.. преди 3 години
Русия не защитава Армения а собствения си интерес!
35
3
 
5
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Обичам арменците, особено Бабикян , Хекимян и пр. - мян. Покрай Илия, намразили и тия... . Азерите си взеха земите, които им бяха отнети навремето и за чието освобождаване се готвиха отдавна.Руснаците най-после постъпиха мъдро, като миротворци, гарантираха коридорите към анклавите и сега бившите им републики са пак зависими от тях, щат, не щат.
34
3
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
И още нещо да Ви Светна,Азарбейджан Има 2 отделни Договора,Един с Русия , и един с Турция,Така че, Русия няма договор с Турция,Но, Азарбейджан Има и с ТурцияХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
33
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Ситуацията е Следната,Азарбейджан и Ердоган - Така се Засилиха,Ликвидираха - половината Арменска Армия - Буквално , след 20 - щяха да Превземат даже и Ереван ,Но, в Карабах живеят 170 000 арменци,Щяха да почнат протести - Тероризъм,Азарбейджан Не Отстъпва - и Няма да Отстъпи - Защото зад Гърба си Има Турция,Но, дадоха - 5 години срок - на арменците от 3 града - да се изнесат, а Русия ще пази мира през тези 5 години,След 5 години - който се е изнесъл - изнесъл,Който Не - ще е Азарбейджане
32
6
 
8
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 3 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГАРАНТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПА --МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА! /А.Доган/НАШИЯТ ТУРСКИ ЕТНОС--СА НАШИТЕ ИСТИНСКИ , КРЪВНИ БРАТЯ !
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
500-ГОДИНИ ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА---НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г. РУСКИ ГАДЕН КОМУНИЗЪМ!ПРОКЛЕТ ДА Е ДЕНЯТ , В КОЙТО РУСНАЦИ СА СТЪПИЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!С ТЯХ ИДВА , МИЗЕРИЯТА , БЕЗЗАКОНИЕТО , БРАТОУБИЙСТВЕНИТЕ ВОЙНИ И ОМРАЗАТА!С ТЯХ--ИДВА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО!
30
9
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Ататюрк е Умрял от Цироза на Черния дроб,От Прекомерна употреба на Алкохол,Да не обиждам мъртъвциХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
29
10
 
9
 
! Отговори
МРАЗИМ РУСИЯ преди 3 години
Турския етнос в България са наша плът и кръв!ТЕ СА НАШИТЕ БРАТЯ!РУСКОТО РОБСТВО Е ПО-СТРАШНО ОТ ВЛАСТТА НА СУЛТАНА!РУСИЯ И ССССР НИ НАПРАВИ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" И ПОСЛЕДНИТЕ БЕДНЯЦИ В ЕВРОПА , ЗАЩОТО НИ ОТМЪКНАХА ПРИТЕ , ИМОТИТЕ И ПОМИНЪКА НА БЪЛГАРИТЕ!ТОВА--ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ ГО Е ПРАВИЛА--НАПРОТИВ , ЗАКРИЛЯЛА Е РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАНАЯТИ И ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ!БАНКИТЕ В РУСЕ , ЛОМ И ПЛОВДИВ СА СТРОЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА ВЛАСТТА НА СУЛТАНА!ИМАЛО Е МИР И ЗАКОННОСТ!
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
турците им дай да убиват, да колят, жени, деца, хира, такива неща...Да сте чули за турски композитор?Няма и да чуете.
27
7
 
7
 
! Отговори
Баш турчина.. преди 3 години
Туркестан ке падне под българска власт!Ще има много оплодени кадъни!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаИнтересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"
25
1
 
5
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Путин е изключително хитър тарикат. Всички знаем как Пашинян дойде на власт. С анти руски лозунги. Сега ще остави пискюлите да отръскат арменците, и в момента в който Пашинян му целуне ръка, каспийският флот ще получи заповед да започне учебни стрелби с калибрите.
24
4
 
7
 
! Отговори
MKS преди 3 години
Не знам защо турчеещите се тук писачи говорят за Велика Османска( Турска) Империя. Та нали вашият "баща" Ататюрк е бил точно против това! Искал е тотално сближаване със Европа и европейските ценности на които Ердоган е чужд! Въвежда латиницата за да се ограмоти народът , премахва духовната власт от светската, премахва фереджетата и много други неща. Сега какво виждаме- точно обратното и даже завземане на цялата власт и пари от семейството на Ердоган. И това ви харесва?! Не мога да ви разбера?!
23
8
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ФАКТЗа срам стана Русия и джуджето бе приятелю. Окупираните от арменците територии са освободени от азерите, има свален руски хеликоптер, арменците се бунтуват срещу управниците подписали примирието, бай Реджеб го боготворят в Азербайджан. За какъв срам говориш?
22
8
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
турция ПАК стана за срам!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААпотърси помощ докато е време!