Арестуваха майка, държала заключен сина си 28 години

Трагичната история - в Швеция
1 дек 2020 20:21, Петя Славова
27
Арестуваха майка, държала заключен сина си 28 години
Снимка: Bloomberg/Mikael Sjoberg

Потресаващ криминален случай в Швеция. Майка е арестувана по подозрение, че е държала сина си заключен насила в апартамента им в продължение на 28 години. Мъжът е бил недохранен и без зъби, когато органите на реда са го извели от жилището, предаде Bulgaria ON AIR.

За случая става ясно, след като жената е приета в болница, а роднина открива вече 41-годишния мъж в лошо здравословно състояние. Според местни медии жената е спряла сина си от училище, когато той бил на 12 и оттогава го е лишавала от свобода.

Полицията потвърди, че в действителност мъжът е държан затворен в продължение на дълги години, но не коментира дали са били точно 28.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Тая е от сектата на фанатичните привърженици на локдауна. И тук имаме няколко подобно изтрещели фанатици. Пияница мистик, Бау, Атанас Велмазов. Може и един да е де, щото освен хипохондрия и фобии човекът има и личностно мултиплициране.
21
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Северни психари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е карантина, което показва че ако има мозъчни ковидни ефекти то най-вероятно курана вирусът е боднал в шувециъ гретните биородители, но както се показаха шведите те изкараха колективната си имунизация на базата на отворените врати и умитиет улици.
19
2
 
7
 
! Отговори
Тралала преди 3 години
Нещо за Грета не сте ли чували, нещо се позагуби... За един приятел питам.
18
0
 
14
 
! Отговори
Аха преди 3 години
И тия ми ги дават за пример.. ?! Как пък на никой не му направи впечатление, че го няма в училище !!
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа, сър!.....Време е българинът да разбере, че е измежду най-качествените хора в този континент, дето ни презира и ни иска да сме последни във всичко и поддържа корумпираната ни бандитска власт, само и само да не изплуваме! Тези грозници даже не знаят, че Еврос е нашата Марица! Че човекът е стъпил на този континент на нашите зами, че първата цивилизация е от тук!
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петков, соца свърши. Днес влизам в магазин и кво виждам. Продава се свободно оружие пищофи, газови и т. н. Всичко бе строго секретно относно описаното. Живеем в други времена но нашето свърши. Свърши и на родените преди или след 1980 и 1989. Вървим по пътя на САЩ. Пистолетииии
15
3
 
13
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 3 години
НЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ И НЕ НАМЕСВАЙТЕ БСП И ДРУГИ ПАРТИИ, ОТ 1990 ДО СЕГА НА ВСИЧКИ НИ МЪТЕХА ГЛАВИТЕ КОЛКО ДОБЪР Е ЗАПАДНИЯ СВЯТ А ИЗЛЕЗЕ ПРОТИВНОТО. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА НА ЗАПАД СА ИЗВРАТЕНИ И ТО КАКВО ЛИ НЕ СМЕ ЧЕЛИ ЗА ТЯХ. ИЗНАСИЛВАНИ И ЗАКЛЮЧВАНИ КАТО ЗАТВОРНИЦИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА, УБИЙСТВА, ГРАБЕЖИ, НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ И МНОГО ОЩЕ НЕЩА КОИТО ГИ ПРЕНЕСОХА В БЪЛГАРИЯ И КАЗВАТ, ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ !
14
2
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 3 години
Майката е загубила едно дете и очевидно е успяла да му внуши, че е опасен външния свят за него изявата се като защитничка и той е приел тази защита още от дете, но странното е че той при изчезването на майка му (влиза в болницата ) няма храна умира от глад но не прави никакъв опит да отиде в външния свят.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми се вява здрав млад мъж да се остави на тая дърта кукумявка. Аз ако съм щях да и начупя кокалите.Явно има някакво аболяване и е безпомощен
12
3
 
8
 
! Отговори
dd преди 3 години
каква е разликата между чувал с картофи и швед? - шведът издържа по-дълго в мазето
11
2
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Швеция си е един концлагер със засилен режим на хранене... Това е...
10
2
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Шведски модел,а ? Мдаааааа...
9
5
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
Случката си има логичното обяснение, но новината е поднесена така, че да възбуди духовете на ''80-те процента'' от населението.
8
3
 
0
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
До АнонименСОЦИАЛНА ШВЕЦИЯ НЕ, БЛАГОДАРЯ.Тоест ако Швеция не беше соиална държава, това не можеше да се случи.....типично болшевишко мислене.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СОЦИАЛНАТА ШВЕЦИЯ? НЕ, БЛАГОДАРЯ!
6
2
 
0
 
! Отговори
Христо Злобата преди 3 години
До Анонимния под мен (5 коментар)..... В ПЪКЪЛА аз пък КАТО те заключа във ВЕРИГИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, искам САМО ТОВА ДА МИ ПОВТАРЯШ (FOREVER AND EVER), че САМО е "ужасна случка", а не ТРАГЕДИЯ..между другото.. Нали ТАКА БЕЗМОЗЪЧНО ДО болезнена Covid19 СМЪЪЪРТТ ПУБЕРЧЕ?!?....
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е ужасна случка, а не трагедия..между другото..
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СОЦИАЛИСТИТЕ НИ ОПИСВАХА ШВЕЦИЯ КАТО НАЙ-СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ХАХАХАХАХА ЯВНО ТАКА РАЗБИРАТ СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ НИКОГА! ЗАБРАНА НА БСП СОЦИАЛИСТИТЕ В ЗАТВОРА!
3
1
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Става въпрос за австриеца Йозеф Фритцел. Даже май беше направил деца на дъщеря си.