Тwitter блокира профила на посолството на Китай в САЩ

Публикация нарушавала политиката срещу дехуманизацията
21 яну 2021 08:09, Елка Василева
37
Тwitter блокира профила на посолството на Китай в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Тwitter блокира профила на китайското посолство в САЩ. Това е било направено заради публикация, защитаваща политиката на Пекин в Синцзян-Уйгурския автономен район, която според социалната мрежа нарушава нейната политика срещу "дехуманизацията", предаде Ройтерс.

Говорител на Тwitter каза, че социалната мрежа е предприела действията "заради нарушаване на политиката й срещу дехуманизацията, която гласи: Забраняваме дехуманизацията на група хора въз основа на тяхната религия, каста, възраст, увреждане, сериозно заболяване, национален произход, раса или етническа принадлежност", предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
12
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
А иначе иэглежда, че всеки с акаунт в тутер и фесбук, е надминал себе си
4
4
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
тУИТЪР Е ЕДНА ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!ПОСОЛСТВАТА СИ ИМАТ САЙТ, МОГАТ ДА ОБЯВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ТАМ!ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЪЩО СИ ИМА САЙТ!!!ТУИТЪР Е ЗА ПОЗЬОРИ КАТО ПЕВЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ПЕРСОНАЖИ!!!ТУИТЪР НЕ Е СА ХОРА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ТОВА Е ПОД НИВОТО ИМ!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aбе защо либерастите от Туитър не започнат направо те да пишат от името на абонатите си, за да е сигурно че ще се пишат само правилните неща, славещи и възхваляващи либерастията!?!Е какво излезе то - при либерастията има далеч по-голяма цензура отколкото при комунизма или фашизма?!
2
1
 
21
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
при 25 милиона прелетели от туитър към телеграм, не бих се учудил, ако скоро стане така, като с icq, mirc и останалите дето се помислиха за велики преди години.
1
1
 
27
 
! Отговори
На Иван брат му преди 3 години
Цензурата стана по-голяма от при комунизма. Егати свободата на словото и демокрацията!