Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган

Гаспаров: Независима жена се изправи пред 1000-годишна институция
10 мар 2021 13:17, Елка Василева
226
Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган
Снимка: БГНЕС

Може да се каже, че между САЩ и Англия прелитат едни приятелски, роднински снаряди, но и сериозно се повдигат няколко въпроса. Така журналистът Симеон Гаспаров коментира пред БНТ интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри и реакциите на двете страни по темата.

"Това интервю показа нещо много важно, което ние всички трябва да помним и да внимаваме, че не всичко в идеалния живот е бляскаво и примамливо, така както изглежда отвън, отвътре нещата стоят по различен начин. И ние видяхме един сблъсък между една млада жена, която от 13-годишна работи и се издържа, независима жена, която се изправи пред една институция, съществуваща от близо над 1000 години, и този сблъсък оказа влияние най-вече върху нейното психично здраве", коментира Гаспаров.

Още по темата

Според него преди време това е изпитала Лейди Даяна и сега историята се повтаря.

По думите му американците се интересуват от интервюто на Меган и Хари, защото са видели, че това, което става в техния двор, в нашите дворове - скандалите между снахи и свекърви, го има и в кралските дворове. Така че хората са го следили с интерес, но те в момента имат много по-големи проблеми тук - пандемията, икономическата криза и как да се излезе по-бързо от ситуацията.

Все пак американците вземат повече страната на Меган и Хари.

"Защото в тази връзка те виждат една история на Пепеляшка. Същевременно ние виждаме една жена, постигнала много, и един принц, който се отказва от институцията. Институцията, бизнесът, фамилията - това постоянно се повтаряше в интервюто, защото самата Меган, когато пристига в това семейство, на нея й е взет паспортът, шофьорската книжка, ключовете то колата, забранено й е да се вижда с приятели, дадена й е официална позиция, трябва да спазва етикет, което е тежко за нея, защото не знае какво е това нещо", допълни журналистът.

Според него все повече жени ще се сблъскват с този проблем и двете снахи - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, могат да бъдат пример за младите момичета в неравностойно положение в света и вместо да се карат, биха могли да бъдат голям пример, да ги вдигнат на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има една хубава българска поговорка - всяка жаба ,да си знае гьола!
161
0
 
23
 
! Отговори
мммммммммммммм да преди 3 години
Тези никога не трябва да бъдат допускани в кралския двор. Чудят се как да изкарат пари от циркаджилъци. Само презрение, колкото и да им е криво, Хари сам си се изрита.
160
0
 
13
 
! Отговори
ира преди 3 години
И още нещо, господин Гаспаров: оттук нататък много ще внимаваме когато обсъждаме едно бебе в семейството. Беше нормално роднините да говорят за цвета на очите, на кожата и на косата. Беше нормално да казваме на кого прилича. Сега Меган, и нейната група приятелки ни определя какво да говорим и мислим. Аз имам черни фигурки от незнаен майстор в Африка, скоро ще ми ги изземат, май. Расистки са...
159
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям скандал, голямо нещо....:) Станала принцеса мулатката Меган (бих я....изпр..) и почна да мисли за самоубийство, нали си е златотърсачка...само че онези и*роди, както и главния рептил дъ*тата не си играят....:)))
158
1
 
14
 
! Отговори
Ми да беше преди 3 години
Това интервю е посегателство върху семейството и опит за налагане и въвеждана на либерастните правила и новоговор дори и в частния живот на хората. В кое семейство не обсъждат очите,косите,кожата и въобще белезите на бебетата? Тая какво иска?Понеже е полуцърна и ингелизите лицемерно да мълчат и да викат на черното-бяло? Ми да беше се избелила с белина ,както навремето се избелваше Майкъл Джексън.
157
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малий, каква завист пада към всичките тия...
156
11
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Вестник СЪН, най-яростният плювач по Мегън и притежаван от медийният изверг Рупърт Мърдок, е нещо средно между Телеграф, Уикенд и Чук-Чук... Чете се само от най-боключавия бял *** сред нагличаните. Същите, които гласуваха брекзит, щото българите идвали да им "вземат работата" и "социалните помощи"Ама вие си коментирайте по нашенски, не пречите на никого...
155
1
 
11
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
Метиската мегън е артистка Болшой театър ,и е на път да разруши ,хилядолетната Кралска институция.Хари е под чехъл , изспълнител на волята на любимата си маслинка. Какво име само са избрали на детето си. АРЧИ ,Звучението е име подходящо за слуга.
154
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Змей горянинАми не е съвсем така,точно владетелите на Европа са способствали и помогнали за властта на промишления капитал,парите и банките,след това са останали учудени, че са ги пернали собствените им творения по главите и им отнемат властта,че и държавите! Нашия Симеон също е свързан,не само с арабите,но и с евреите,а предполгам,че е и шпион на трета неевропейска държава.
153
2
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Само хората на Сорос са на страната на Маркъл!Хора,за които дълг и отговорност не значат НИЩО!
152
0
 
16
 
! Отговори
Освен преди 3 години
за цвета на кожата на бебето хората зад кулисите обсъждали и факта, че булката не е девствена.
151
0
 
3
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
До Анонимен 167Приятел нещо си се объркал, тука не пишат журналисти а *** щото трЕбе да има кликане и да се правят денги!
150
16
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Че те и англичаните са на страната на Мегън.Освен таблоидната им преса и някои изостанали индивиди
149
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В турската медия всеки ден по 15 статии за кралицата и меган!А защо не напишете за водача в листата на ГЕРБ Силистра?!Как подхвърлят наркотици в колата на независим журналист, повтарям журналист , а не като списващите този сайт! Прокуратурата днес свали всички обвинения срещу Димитър Пецов и повдигна нови обвинения за подхвърлените наркотици и опита за набеждаване!От ГЕРБ да не би да ви забраниха да си вършите работата според моралните и професионалните стандарти на професията ви?!?
148
0
 
5
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
До Анонимен 163Правилно си разбрал, дори ККК е създадена от демократите но парадокса е че робите си обичат бившите господари!
147
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да си платят разходите по нея и сватбата й на англичаните и да си ги взимат
146
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По това,което чета и гледам, излиза ,че на думи демократите все защитават черните, за да получават повече електорат,но на практика реалните закони и привилегии на черните са им дадени именно от републиканците.А англичаните и в частност семействата,дори и да не са кралски,имат право да решават частните си вътрешни проблеми сами,не е нужно медиите да се намесват в частни проблеми.
145
1
 
23
 
! Отговори
Ххх преди 3 години
Психически нестабилна, с мания за величие и лошо възпитание. Явно дълго се е готвила за интервюто. Толкова злоба се изля от устата й. Изплю си камъчето- да ползва кралските облаги for ever Но.. сама се вкара с големите си претенциии лъжи. Кулминацията беше когато разкри за мислите си да посегне на живота си. С това маските паднаха напълно. Жалко за кученцето haz, к. задоволява всичките й капризи и предаде фамилията си заради нея.
144
0
 
5
 
! Отговори
До Разликата преди 3 години
Много точно !
143
0
 
21
 
! Отговори
Лично на мен преди 3 години
Тая ми е против на, неприятно излъчване има, за разлика от Даяна, с която изобщо не може да се сравнява ! Жал ми е за момчето - определено лош дискотекаджийски избор !