Бил и Мелинда Гейтс решиха да се разведат след 27 г. брак

Двамата ще продължат да работят в своята фондация
4 май 2021 07:41, Елка Василева
134
Бил и Мелинда Гейтс решиха да се разведат след 27 г. брак
Снимка: архив, БГНЕС

Милиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата му Мелинда, обявиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак.

"След дълбоки размисли и много усилия по нашата връзка ние взехме решението да сложим край на нашия брак", написаха в Тwitter отделно двамата съпрузи.

"През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, за да помогне на всички хора да водят здравословен и продуктивен живот", се казва още в изявлението.

"Продължаваме да вярваме в тази мисия и ще продължим нашата работа заедно във фондацията, но вече не вярваме, че можем да вървим напред като двойка в този етап от нашия живот", се допълва още в текста.

Бил и Мелинда Гейтс молят да се запази правото на лично пространство, на тях двамата и на цялото им семейство сега, когато те навлизат в нов живот.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
23
 
! Отговори
факт преди 3 години
нещо с ковида не се получи!?
7
2
 
12
 
! Отговори
Нотариус преди 3 години
На печелившите - честито !
6
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RossiПредполагам, че ще си запази милиардите за себе си, а на нея ще й дава подеяния, понеже само е гледала децата докато той е вършил всичката работа.
5
11
 
21
 
! Отговори
do 3 преди 3 години
До Rossi"После, ако искаш света в краката й да оставиш, за нея си приключен"Хаха, то пък голямата загуба. Мъжете харесват крехко агнешко. Какво да правят като това агне се превърне в овца и вече не ги привлича
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джеф Безос повлече крак както се казва
3
17
 
23
 
! Отговори
Rossi преди 3 години
Колкото и пари да имаш, не си ли вършиш работата като Мъж до Жена си, връзката ви няма бъдеще. На колко около мен се опитвам да го обясня. Какви ли не удобства и как ли не угаждат, но като мъже ги няма до жените им и се чудят какво не върви. На една жена не й дреме какво си й осигурил, ако я оставаш да плаче, да я нагрубяват, зарязваш я, когато трябва да си до нея, нямаш мнение, за всичко казваш: ти реши, това е масовия мъж днес. После, ако искаш света в краката й да оставиш, за нея си приключен
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Филантропска му работа. Единия ще даде на другия едни милиарди.... щото да живеел нормално, и за морална подкрепа..... тези защо не се пенсионират и да си живеят живота и пари имат и всичко, но пуста лакомия и мания за величие.... Абсолютни простац. Да се делят и да ни оставят намира
1
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше му жена или беше му служителка и работеше професията съпруга,на мен повече така ми изглежда,но може и да греша,има вид на обикновена жена,която е натрупала стажа си и излиза в пенсия вече