Проф. Захариев: В политиката на Русия няма да има промяна

"Вижда се умора от страна на елита на управление на страната"
13

"Не виждам дори наченки на търсенето на алтернативна посока на развитие на Руската федерация. Има преместване на влиянието на една или друга политическа сила, но това не се отразява на позициите на човека, който очертава курса - Владимир Путин", коментира международният анализатор проф. Захари Захариев в студиото на "Денят ON AIR" изборите в Русия.

Според него няма да има промяна нито във външната, нито във вътрешната политика на управление.

"Все пак Путин ще заложи на адаптиране към новите условия за развитие на икономиката в глобален мащаб, особено на фона на световната пандемия и на необявената икономическа война между САЩ и Китай. Това ще наложи по-голяма гъвкавост по отношение на икономическата политика", заяви анализаторът пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта умората, която  вижда от страна на елита на управление на Русия. Това е подтикнало президента Путин да потърси кадрова алтернатива.

"Неслучайно ръководителят на Руската федерация се опитва да направи промени във водещите фронтове чрез включването на млади политически играчи Те са доказали своя професионализъм и готовност да действат на първо място като експерти и на второ място като политици", подчерта Захариев.

Той определи ситуацията в Русия като "ефекта на тапетите" - поставени преди 10 години те започват да омръзват и да дразнят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1. Който ни освободи той ни и пороби.
5
1
 
2
 
! Отговори
Тук виждам преди 2 години
6дeбилa, които се упражнявали в драскане на глупости.
4
9
 
8
 
! Отговори
Промяна към банкрут! преди 2 години
Политиката на Примитивна Рус непрекъснато негативно се променя, докато крепостните феодали банкрутират и след ядрената война, която те ще започнат с Космическа Америка, ще изчезнат от картата на света.
3
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да говорим за една страна,в която особено по селата 65% нямат централна канализация и за тоалетните им на двора копаят ями.Колкото за освобождението,четете Захари Стоянов.
2
16
 
16
 
! Отговори
ръждата преди 2 години
Дано един ден европейците да не хукнат да се спасяват в Русия от либералните и екологични цености на политиците си! Такова рязко поскъпване на електричеството и газта в Европа е незапомнено!!!! Унищожават планомерно икономиката, промишленоста и сел. стопанство в Европа под претекста "екология". Цените на храните и услугите скачат "в пъти", а не с проценти. Закриват АЕЦ и ТЕЦ-ове и въвеждат Вентилатори и Слънчеви панели, но с тях закриват и цели отрасли на промишленоста.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брато само да те подсета че това е българия.и ти в момента се намираш в българия не в русия.явно аз започвам да си мисля че някои хора се телепортират умствено и мисловно.съвземете се от удара с вария които ви беше нанесен с вария.