Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II

Това не са нито внуците, нито синовете на британската кралица
30
Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II
Снимка: БГНЕС

Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко време на денонощието на Кралица Елизабет II и тя да им вдигне личният си телефон, разказва кралският коментатор Джонатан Сасердоти. Противно на очакванията, това не са нито внуците, нито синовете на кралицата.

Принцеса Ан – дъщерята на кралицата, която се грижи за нея, е единият човек, а другият е … състезателният мениджър Джон Уорън.

Кралицата има свой собствен мобилен телефон, „криптиран срещу хакери“. Ан и Джон Уорън могат да се свържат с кралицата от всяка точка на света и по всяко време.

Сасердоти разказва, че телефонът на Елизабет II е Samsung, специално обработен от MI6 и криптира всички разговори и съобщения. „Джон е зет на покойния граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и наблюдава всички състезателни и развъдни коне, а кралицата е запалена любителка на ездата и конете. Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години и за първи път присъства на Royal Ascot през 1945 г. на 19-годишна възраст, пише Britain Magazine.

Дъщерята на кралицата – Ан, има неразрушима връзка със своята майка. През годините тя често е заснемана до гърба на майка си, и се смята, че именно тя координира стила и цветовите схеми при облеклото на майка си. Също като Елизабет II, Ан е запалена по ездата и конните спортове, въпреки че скоро навърши 71 години.

 


30
Още по темата: телефонЕлизабет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
кон преди 1 месец
Защо приказвате глупости - " Била се занимавала с коне от 70г. ... " - Да не ги е поила , хранила , израждала и ринала оборите ?! Отива поглежда ги и казава "БРАВО " - Коняра да му мисли !!
26
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 1 месец
Аз съм другия..
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В 21 век ми е смешно това нещо с кралици и дрън, дрън, на кого е нужно това, не знам.
24
0
 
1
 
! Отговори
От двамата преди 1 месец
Аз съм единия....
23
2
 
1
 
! Отговори
BatSot456 преди 1 месец
Крайно време е кралицата да сдаде всичките си задължения и отговорности(каквито и да са те),и да си гледа старините.Не виждам тази институция ,като някаква движеща сила.
22
1
 
4
 
! Отговори
Whitestar преди 1 месец
Много добре е, че толкова информация за кралицата е свободно споделена! Откритостта на толкова високопоставени личности показва заявка за законност и демократичност. Но показва също и, че тя е обградена с хора, които приемат личния избор и свободата. В този семеен кръг, вероятно стриктно се спазват дадените думи и уговорки, както и законността, като така дават пример на цялата нация и държава! Това едва ли има аналог в другите страни! Браво.
21
0
 
5
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
Браво
20
1
 
16
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 месец
Дааааа.............кажи баба ТЕНК Ю!
19
5
 
11
 
! Отговори
Мееметчу преди 1 месец
Питам съ - В кво съ състои "привилегиятъ" да чатиш с 95 годишна бабка, па дори и кралицъ? А, ся де!?
18
5
 
17
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Къртицата джитка игри на Айфона друга работа нема :)))
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аха,букмейкъра Джон може и през ноща да се свърже с кралицата!Явно Елизабетката е пристрастена комарджийка и залага яко на надбягвания с коне, страст на по -старите поколения комарджии!
16
4
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 месец
Аз пък си...мислех,че Премиер-министърът на Велокобритания държи единия пряк телефон,а другиата връзка е на Гл.прокурор с кралицата.,ама това е Острова.Забравих,че Кралицата има...пъълно доверие на гореспоменатите и ги е оставила да правят каквото си искат.
15
8
 
11
 
! Отговори
Република преди 1 месец
Обединеното Кралство е измислена и изкуствена държава като Югославия или СССР - разпада е неминуем. Накрая ще станат по-малки и от нас, но дори тогова ще ни занимавате с наглосакситe.
14
7
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 месец
Ти си болен човек. Използването на такова презрително обръщение само показва, колко жалък и комплексиран си. Жалък човек. Калпака на Бай *** е по-умен от тебе.
13
15
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
И какво ни интересува това, да не сме некое английско графство? Дори не са в ЕС, така че престанете да ни занимавате с глупавите ви новини за тоя изкуфел рептил
12
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много се съмнявам, че на *** вците, дето все оп лю ват британското кралско семейство като отживелица, ще им е твърде неприятно, ако си имахме личности, потомци на Крум и Симеон. Или на Самуил. Или на Асеневци. Друго си *** 60 години да прави избори, да се подвизава като журналист, депутат, министър, ей го сега още 5 години и президент... Няма бедна монархия, мили зло бен ***.
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промити мозъци преди векове,продължава промивката и в наши дни...Това е един вид масова психоза....неща които трябваше да останат в миналото...
10
10
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ТО Е ЯСНО, ЧЕ 2-*** ДУШИ ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ОБАДЯТ НА КРАЛИЦАТА, ЕДИНЯ Е ОТ ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ С КОЯТО УРЕЖДАТ ДЕТАЙЛИТЕ, А ДРУГИЯ Е ПОП НА КОЙТО ДА СЕ ИЗПОВЯДВА ПРЕДИ ДА СЕ ГЪТНЕ!
9
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
Въпросният букмейкър на каква възраст е, че да е зет на покровителя на Хауърд Картър?
8
7
 
2
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 1 месец
Лизи кефиш ***, щи звънна.!. Иш алах!