Нов дипломатически ход: Макрон отива в Москва и в Киев

Френският президент ще разговаря с Путин и Зеленски
37
Нов дипломатически ход: Макрон отива в Москва и в Киев
Снимка: БГНЕС

Президентът на Франция Еманюел Макрон ще разговаря в понеделник с руския лидер Владимир Путин в Москва, а във вторник ще бъде в Киев, за да се срещне с украинския президент Володимир Зеленски.

Това съобщи днес Елисейският дворец. Това е ново дипломатическо усилие на френския президент за деескалация на украинската криза, отбелязва Франс прес.

Напоследък Макрон разговаря все по-често по телефона с колегите си от Русия и Украйна, както и с американския президент Джо Байдън, за да играе ролята на посредник в тази криза.

Неотдавна френският президент каза, че намирането на път за преговори за намаляване на напрежението около Украйна е приоритет, припомня Ройтерс. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
не за мир преди 2 години
алооо, не е от желание да обидя някое куче. От незнание е.
27
0
 
1
 
! Отговори
алооо преди 2 години
До не за мир не му викай БОРКО,така се казва кучето на бибитко жипкин)))Не обиждай животното!Той си е нашето БОБЧЕ))))
26
1
 
5
 
! Отговори
макарона преди 2 години
пък кой го бръсне за слИИИва въобще
25
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
МИКРОН ТРЯБВА ДА РАЗГОВАРЯ С БЛИНКЪН ,НЕ С СЪС СЕНИЛНИЯ ФИГУРАНТ !!!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както са казлаи някои по долу - безполезен на пръв поглед ход, който няма да постигне нищо. НО през април има избори във Франция.. и това е прсото част от играта на Макрон да остане президент, но не мисля че ще му помогне.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато натовския генерал Радев не отиде в Москва и Киев да им опъне ушите и да им направи показно на лицеви опори и коремни нещата няма да се оправят. Макрон най-много да забърше някоя 90 годишна руска баба.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя и той си мисли че прави нещо.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата седмица написах,че ще има пълзене по килимчето в МоскваНякои тук ми опонираха,но сега се вижда,че съм бил правНай-трудно ще му е на Байдън,че още от самолетната стълбица ще се прекатури няколко пъти дорде слезне и ако заспи на срещата,след пълзенето ще го изнесат със столчето от канцеларията на Путин а може и с краката напред,като имам в предвид възрастта муДано не,че тогава в Пентагона ще настане пника и ще има пак крясъци"Руснаците идват"като през Карибската кризаА на Даунининг10парти
20
2
 
8
 
! Отговори
не за мир преди 2 години
В началото на тази седмица рептилите изпратиха Борко в Киев, където той и лидерите на Украйна, Полша предприеха неуспешен опит за реализиране на невиждано в кратката отановска история ноухау - алианс между страна нечленка и отановски членки, който ще се нарича УПА (Украйна, Полша, Англия) или ДУПА (Демократична Украйна, Полша, Англия). Путин отказа да приеме Борко в Москва и сега изпращат Макрон. На изключителните изключително много им трябва война, в която ще умират милиони славяни.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен в Москва са отворили някакви нови, супер яки гей клубове. Затова е посещението.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10 - То и Макрон няма полезен ход, ама да укрепи френско-руските отношение, че да си планира преместването на Лувъра във френска Полинезия овреме, инак - стане ли Трета Световна война - нивото на Атлантическия океан ще спадне с 2-3 метра, тъй като ще бъде наводнена огромната дупка от сегашните Белфаст до Прага... и бъдещите поколения ще намират артефакти от Британския музей под вода! Барем от района на Париж да са изтеглили тия артефакти.... Може би )))
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почна се ,първият на килимчето и пак ще има да клати глава с разбиране и да гледа Водата в очите...скоро ще последват и другите докато не разберат,че не са прави....
16
7
 
0
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Перниканец - е да, не разговаря, ама драпаше да купи френски хеликоптероносач "Мистрал", щото инак много кадърен и велик военно. ***.
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След посещенията и след като се види, че няма руско нахлуване, каквото си съчиниха англосаксите - Макрон ще обере лаврите. Т.е. ще ги измъкне от ръцете на Лондондкото плашило, който се готви след седмица-две да каже: "Ето, ние стреснахме Путин, озаптихмен го и той си върна войските!", а Макрон ще каже: "Не вие, аз го озаптих!" Ето защо Макрон отива в Москва.... Посещението в Киев е за прикритие, нема никаква нужда от него, ама ей така - ужким ще направи нещо и там Макрон )))
14
0
 
6
 
! Отговори
21 ВЕК преди 2 години
НО РАЗУМ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, НЕ САМО ОТСТЪПКИ ОТ ЕДНАТА СТРАНА.
13
0
 
7
 
! Отговори
21 ВЕК преди 2 години
ПОВЕЛЯВА : ДА СЕ РАЗБЕРЕШ И С НАЙ- ГОЛЕМИЯ СИ ВРАГ. С РАЗУМ И БЕЗ ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ. ОБРАТНОТО Е ЗЛОВЕЩО.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер! Нека и на други места се порадват на палячето и да му щипнат бузките!
11
3
 
14
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Абе готин вече е време да разберете че връзката Русия - Китай означава ново икономическо и военно сэдържание на света. Вашите номерца вече не вървят - евтин газ за Китай и скъп газ за вас нали трябва да има компенсации !
10
1
 
8
 
! Отговори
коко преди 2 години
толкова ограничени хорица по върховете не мога да схвана как ние народите по света избираме да ни ръководят някакви де..били то и без образувание човек като се огледа прочете тук и там ще разбере че кашата я вървят американците а добавката от плът към кашата ще са укритие
9
2
 
16
 
! Отговори
Лошо преди 2 години
Европа е окупирана от сащ,трудно ще стане суверенна и свободна.