Нидерландия изпраща изтребители Ф-35 в България

Решението е в отговор на руската заплаха
265
Нидерландия изпраща изтребители Ф-35 в България
Снимка: БГНЕС

Току-що решихме да осигурим изтребители Ф-35 за подаване на спешни предупреждения от България в отговор на руската заплаха. Това съобщи нидерландският премиер Марк Рюте на събитие, посветено на бъдещето на НАТО, цитиран от БТА.

Трябва да поддържаме силата на алианса, в НАТО стоим като един. Днес е ясно, че имаме нужда от стабилен и обединен съюз, и отговорността за това е наша, добави той.

Трябва да започнем от това страните ни да бъдат силни и да споделят отговорността, да имат съответните въоръжени сили. Нидерландия приема сериозно това задължение, заяви Рюте.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който участва в срещата с включване онлайн от Брюксел, поздрави нидерландското правителство за подкрепата за силите на алианса за бързо реагиране. Той отбеляза, че Нидерландия вече участва в съвместните батальони на алианса в Литва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: НАТОНидерландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До А. Петров, Варна.......Казват, че ти си лекувал такива изгаряния с езиков масаж и слюнка! Затова много разбираш тази материя. Но си бил скъпчия - поемал си милиони вътрешно!
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде сега и холандци. Кой от нас ги извика? Има ли такъв българин? Политиците ги изключваме, защото са против България. Възраждане, хептем не е. Кой ги викна, кой им даде разрешение. Да не е Теменужка Петкова и да е изгубила разрешението
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ф35 го заварват в Турция но се скараха със САЩ и спряха.
112
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До А. Петров, Варна Ф35 имат дефекти и САЩ ги спряха производство а Ф16 ще ги докарат след 10 години, защото арабите им платиха бърза поръчка двойно колкото България
111
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние имам слкючен договор с Турция да ни пазят с техните изтребители, Турция е и членка на НАТО, какво се промени че махнахме турците и вкарахме испанци и холандци да ни пазят?
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рюте да си спасява първо наркоманската държава, защото нарко мафият и тези дето движат публичните домове контролират политиците им, а който не слуша от депутатите го колят като пра се на улицита. Да погледнат те в каква ко чина са затънали, трягнали нас да ни пазят. Истината че икономическа изгода от европейският съюз основно имат Холандия и Германия и евростат за поредна година го показаха, дори Франция няма толкова икономическа изгода колкото холандците. а за каналите на наркотици всички знаем
109
2
 
5
 
! Отговори
Глупави бг преди 2 години
Вагини продадени сте завинаги не разбрахте ли?????Честито.
108
2
 
9
 
! Отговори
Само преди 2 години
Най-пропаднал гей може да се радва на чужда войска в Бг.
107
1
 
7
 
! Отговори
А да ги връщаме ли? преди 2 години
Ако ги надушат берачите на метал - и край с цвета на US авиацията!
106
3
 
4
 
! Отговори
Скоро и турци преди 2 години
Ще дойдат и отиде коня у ряката И кирилицата се сменя с корана Херо Мустафа
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кога ще минем на геотермални и водородни енергийни източници, да спрем да купувам руски газ и нефт.
104
4
 
6
 
! Отговори
Ето как 90% преди 2 години
Българи бяхме заробени от шепа предатели отново.Тоя път няма кой да ни освободи.
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разполагане в Донецк и Луганск (легитимно, по тяхна молба) на руски военни контингенти, включващи ракети със среден радиус, които поставят под прицел столиците на Европа. София, Прага, Братислава, Букурещ, Будапеща, Варшава, Берлин, Атина, Анкара, Мадрид, Лисабон, Париж, Брюксел, Амстердам, а също Лондон с околностите му, където руските олигарси и крадливи чиновници са си построили дворци. Може би разполагането на територията на Беларус на руско ядрено оръжие, за което вече говори Лукашенко.
102
8
 
13
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Русия може да изтрие целия ЕС от лицето на земята буквално за минути. F не знам си колко - смях!
101
1
 
6
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Референдум обеща войски йок.Ти обеща не аз
100
5
 
9
 
! Отговори
Драги гъвкави сороси преди 2 години
Драго вие че чужд ботуш гази България браво продажници клети вървете в ада навеки
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир Путин заяви, че доходите на руснаците за 2022г. ще се увеличат.
98
5
 
9
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Аман от навлеци бе. Тия не разбраха ли че мнозинството не ги иска! Един българин и нито един евреин живеещ в БГ няма да тръгне да се бие против Русия
97
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Холандските пилоти запасени ли са с леееки наркотици,марихуана примерно,за да могат да изпълняват задълженията си на ниво?
96
8
 
4
 
! Отговори
до 146 преди 2 години
Не батка нощна съм и гледам сейра на kухи xралупи като тебе особено у фейса, как гoлем го вадат ама....Това да си фен на ония пpoшляци е болестно състояние, като да вярваш в aлах. Моеже и да се молите на баш шефа Путkин между 3и5 мъти на ден. Важно е да имате татус на АК, да обяснявате как европа са джeндъри и така да се чувствате мъже. Щото заплатите ви са до 1500лв таван, имате стар немски премиум, с гуми 3-та употреба и кредит за слънчака. А и Армани поне очила. Айде марш в Маскве за родино