Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
5
 
! Отговори
Вале Пика преди 1 година
Тоя е за 20 годишна ваканция в Сибир!
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 103/100 "България днес е една от най спокойните държави в света." Дали? САЩ, 1.34 смъртни случаи от пътни произшествия на 100 хиляди. България, 6.4 смъртни случаи на 100 хиляди. И това при почти 10 кратно повече изминати километри с автомобил в САЩ на човек от населението.
98
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никой не му пука. Тези са някакви платени актьори. Сигурно от Америка за България.
97
0
 
14
 
! Отговори
анон преди 1 година
5 до 20г. вие базикате ли се? За такива трябва смъртна присъда !
96
1
 
13
 
! Отговори
Тази преди 1 година
сутрин много правилно В Николаев зададе въпрос към премиера и министър Рашков - ЗАЩО ИМА ЧАДЪР НАД ТОЗИ УБИЕЦ ОТ СТРАНА НА НАЧАЛНИКА НА 7 РПУ и ЗАЩО НЕ Е ЗАДЪРЖАН И ДОКЛАДВАН НА ПРОКУРАТУРАТА СЛЕД КАТО Е БИЛ ЗАЛОВЕН С НАРКОТИЦИ?
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако този се беше родил и живял в соца, нямаше да стигне до такова престъпление и смъртна присъда. Още от училище щеше да има досие с кой и за какво се е сбивал, след това щеше да направи някой гешефт и да полежи 2-3 години, след това тежка работа в някоя леярна. Просто нямаше как в онази среда *** да добие такова самочувствие и безнаказаност.
94
0
 
11
 
! Отговори
- преди 1 година
Никакви обвинение, никакви! ДРАНЕ НА ЖИВО - това трябва да се направи!!!
93
0
 
13
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Аз съм за смъртна присъда, няма друго наказание за убийци.Всяко друго наказание е като награда .. . Б.хти и умрялото правосъдие..
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До евроатлантик Убиваш хора, съдят те за убийство. Останалото са тролажи на русофили криещи се зад маската на "евроатлантици".
91
1
 
6
 
! Отговори
Либерални българи преди 1 година
Проблема най-вече е че има огромна търпимост на обществото към подобни деяния, нормален народ в нормална държава няма да го позволи.
90
1
 
8
 
! Отговори
евроатлантик преди 1 година
Браво на демокрацията. Убиваш хора, а те съдят за фалшиви номера.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГНУСНИ КОМУНИСТИ Иронията ти не ти се получава. Нормален човек няма да изпадне до позицията на убиеца, това е ясно. Друг е въпроса, че нардния "съд" не беше никакъв съд, ами хладнокръвно убийство на хиляди БЕЗ СЪД, с цел да обезглави страната от елита й, за да могат назначените от руснаците проооссти селлляни като Правешкия печатар да ни "управляват" без пречки от истински мислещи хора.
88
4
 
1
 
! Отговори
до 103 преди 1 година
България днес е една от най спокойните държави в света. Вижте какво става САЩ! Там всеки ден се трепят по улиците. Там например редовно деца стрелят с автомати в училища. Вие такова нещо в България кога сте чували да е ставало? Но важното е че искаме да сме като американците.
87
14
 
1
 
! Отговори
ГНУСНИ КОМУНИСТИ преди 1 година
В кой век живеете? Какъв народен съд? Каква Смъртна присъда? *** са истинските престъпници и хората от снимката дето протестират. Правят се на велики светци тези хора ама не се знае кога ще им се случи да попаднат в положението на ГС да направят катастрофа и без да искат да прегазят хора. Тогава ще викат ли срещу себе си?
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 89 "На вън избягаха страхливите и простите да търсят лесен живот." Навън избягаха главно такива, които не искаха джипове с надрусани престъпници, които няКОЙ ги пази, да ги избиват по улиците, и по още много ПОДОБНИ причини. "Истинските българи" редовно се проваляте в дисциплини като Човечност, Отговорност, ГРИЖА за другия и пр. затова ПРОДЪЛЖАВАТЕ да сте буквално бойно поле.
85
0
 
11
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Тоя е пил чай "алпинист" в комбинацията с "добро утро" и "каркаде". Стига сте го клеветили юнака. Вижда, че си е татуирал петриотични глупости на шкембака... Няма как да е по негова вина
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
единственото нещо, което искам е РЕФОРМА в полза на обикновения гражданин данакоплатец. Не в полза на такива *** като тоя! Писна ми такива да дърпат концита на нашата държава! Ще си дам всички гласове - до живот - за партия, която реши да направи истински промени за хората
83
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!
82
9
 
1
 
! Отговори
Комунисти още има преди 1 година
Тука НЯКАКЪВ УЖАС има хора говорят за народен съд, за смъртна присъда ЯВНО това са живите КОМУНИСТИ останали живи още и искащи да извършват престъпленията от Комунистическия строй. Това са пропаднали долнии хора трябва да бъдат затворени в Белене, а ГС да бъде свободен европейски гражданин. ГАДНИТЕ *** намят място в съвременният демократичен свят. На всеки може да се случи катастрофа ГС не е искал всеки друг е могъл да бъде на неговото място.
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на лошия социализъм всеки ден ставаха такива убийства но на журналистите им беше забранено да говорят за това. Който говореше го пращаха в затвора или директно разстрелваха. Комунистическите мутри вилнееха денонощно и тероризираха народа. Добре че бяха американците да ни освободят от руско робство че сега все да може да дрънка каквото си иска.