Тръмп нарече Елизабет ІІ велика жена, която никога не е правила грешки

Кой може да бъде по-велик, от това което тя постигна, заяви той
8 сеп 2022 23:15, Анисия Иванова
42
Тръмп нарече Елизабет ІІ велика жена, която никога не е правила грешки
Снимка: БГНЕС

Бившият американски президент Доналд Тръмп нарече покойната британска кралица Елизабет Втора "велика жена", която никога не е направила грешки, предаде Ройтерс.

Още по темата


"Кой може да бъде по-велик, от това което тя постигна? И тя го правеше толкова дълго време, толкова добре и без да направи грешки", заяви Тръмп по повод кончината на 96-годишната Елизабет Втора. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Гббд преди 1 година
Беше просто част от глобалната мафия, която принуди белите европейци да си предадат колониите, превърнаха даже и САЩ в държава в третия свят...
30
0
 
2
 
! Отговори
Клуб 22 преди 1 година
Тръмп и Бойко ще направят "Клуб на големите лъжци които никога вече няма да видят власт"! А когато Путин пукне в България ще обявим едносекунден траур!
29
0
 
1
 
! Отговори
Петров преди 1 година
И Тръмп е безгрешен но само когато ***.
28
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 година
За разлика от мен! Разединиха народа на САЩ.
27
3
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не е правила грешки защото е неграмотна и не е работила монархията е вреднообразование не трябва да съществува никъде по света
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е велик мъж който скоро ще влезе в затвора.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 26. Само дето не е брат й, а чичо й, и го сменят с баща й.
24
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21. "Белите европейски мъже" като теб да си пият простамола и да вземат малко да се образоват, белким си намерят място в тоя живот. Не е лесно да си невеж некадърник, но някои успяват да го преодолеят.
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елизабет беше велик паррразит. Наистина такъв кръвопиец и хрантутник и такова внимание да не пусне кокала се срещат рядко. За щастие поколението на дъртите рептилии си замина, а новото е далеч от тях във всяко едно отношение. Тази жена изкара Великобритания от всв заедно с Чърчил благодарение на 27 млн. руснаци, успя да премине през загубата на колонии недостойно и със загуби за страната, оосра се навсякъде при всички тези моменти остана мразена от всички. Малцина са такива лентяи.
22
6
 
1
 
! Отговори
соростака е кретен преди 1 година
и обслужва с език хемороидите на цялото английското кралско семейство.....пфу.
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 17 Какво й е великото? Опитай ти 70 години през всякакви трудности да останеш обичан и икона на страната си. Брат й издържа на трона няколко месеца и го сменят с нея, защото е явен фен на Хитлер и се жени за американска актриса. Колко други монарси се славят с разгулен живот или съсипия на държавите и имената им и сега се свързват с лошо? Елизабет беше желязна в това да държи имиджа и прекара страната си успешно през куп кризи. Ето това я прави успяла- силата й, която вдъхваше надежда на хора
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елизабет беше велик човек. Наистина такъв железен характер и такова внимание за всеки детайл се срещат рядко. За съжаление поколението на старата школа политици си замина, а новото е далеч от тях във всяко едно отношение. Тази жена изкара Великобритания от всв заедно с Чърчил, успя да премине през загубата на колонии достойно и без загуби за страната, мина през трудности и възход с Тачър и при всички тези моменти остана обичана от народа си. Малцина минават така през трудностите.
19
1
 
1
 
! Отговори
Киро парцала преди 1 година
Ко ши става от тук на татък е по интересно, нещата някъкси много добре бяха синхронизирани с новият им прайм Министър. Не съм превърженик на Конспирацията, но тук си замириса яко. Едно предаване на жезъла в женски ръце си е вече прекълено.. Честито на Камила!
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ко да каже завалията, нали трябва пи ар
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кралят Слънце е непобедим, когато монархията се управлява от истински и благородни мъже като него - има просперитет в Европа. Да почива в мир кралица Елизабет, тя имаше и добри страни, но не спря феминистките, които са главните виновнички за всичко грозно в Европа - нашествия, разпадане на семейства, феминизъм, хомосексуализъм, то не бяха г.ей паради, паради на абортаджийките, паради на феминистки и побъркани женици, които искат надмощие над белите европейски мъже. Е, идва краят и на тези боклуц
16
2
 
16
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
България за последно беше силна когато имаше цар - след това дойдоха комунистите и изтрепаха хиляди хора
15
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво й е великото, родила се е с огромно наследство, всичко наготово, остава само да си влезе в ролята. Какви грешки може да направи с хиляди съветници. Всичко е точно премерено и планирано за да не изпусна юздите и Урановите мини. Но се напълниха с ***, трябваше разстрел за прекосилите ламанша. Не им пука за род и родина и етноса. *** му работа, досущ като нейната баба.
14
12
 
7
 
! Отговори
Ддададада преди 1 година
Извънземното дърто *** хвърли топа и лъснаха всички нейни поданици, които до сега се криха зад бели ризи като опозиция на световното господство.Бизнеса си е бизнес, но брат брата не оставя или в случая звяр, дявол не оставя.
13
4
 
16
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Господин уж "анти-глобалиста", уж "противника" на "ваксините" всъщност се издава по доста елементарен начин. Шерката на Тръмпи е сгодена с някакво родшилдче, но той видиш ли бил на страната на хората, хаха,
12
3
 
12
 
! Отговори
г преди 1 година
Тази вечер прозрях, че всички политици, които имах за нещо по стойнстно от обичайната простотия на дневния ред са поредните лицемерни женички.Не че и преди нямах съмнения, но вече съм абсолютно сигурен.