Нов взрив в ядрена АЕЦ... Какви са предсказанията на Ванга за 2023 г.?

Според нея раждаемостта ще бъде забранена, а орбитата на Земята ще се промени
21 сеп 2022 20:09, Нели Христова
122
Нов взрив в ядрена АЕЦ... Какви са предсказанията на Ванга за 2023 г.?

Катастрофални слънчеви бури, край на естествените раждания и ядрена експлозия - това са част от предсказанията на баба Ванга за 2023 година, цитирани от британския таблоид Mirror. Статията е публикувана два дни преди руският президент Владимир Путин да обяви частична военна мобилизация в Украйна и да заплаши Запада с ядрените си оръжия.

Наричана Нострадамус на Балканите, нейните видения се смятат за 85% вярни и включват предсказване на трагедията в Чернобил, смъртта на принцеса Даяна и разпадането на Съветския съюз. След две години на пандемия и няколко месеца на война, се насочваме към 2023 година. Но предсказанията на Ванга за следващите 12 месеца далеч не са оптимистични.

Орбитата на Земята ще промени курса си

Баба Ванга предсказва, че през 2023 г. Земята ще претърпи някаква промяна в орбитата си - въпреки че подробности за това не са дадени.

Без значение каква може да е тази промяна, това може да има опустошителни последици, ако наистина се случи.

Планетата е разположена в идеален баланс и дори най-малкото изместване може да доведе до нежелани и изключително вредни промени в климата и морското равнище.

Ако Земята се приближи до слънцето, нашият дом ще бъде изправен пред повишена радиация и температурите ще скочат до нови висоти. Това ще доведе до бързо топене на ледниците, покачване на морското равнище и ще се стигне до  глобална извънредна ситуация. Ако пък планетата се отдалечи от Слънцето, ще навлезем бързо в ледников  период с дълги часове тъмнина, причинявайки съвсем различен набор от катастрофални ефекти за живота на Земята.

Биологични оръжия

Твърди се също, че Ванга е предсказала, че една "голяма държава" ще извърши изследвания върху хора с биооръжия, което ще доведе до смъртта на хиляди.

В този момент обаче Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените нации забранява провеждането на тези видове експерименти. Въпреки това има някои страни - като Китай - за които се смята, че вече управляват потенциални отдели за биооръжия на заден план.

Ядрена експлозия

Сред многото й предсказания за 2023 г. се твърди, че баба Ванга е предупредила за потенциална експлозия в атомна електроцентрала. Тази зловеща прогноза идва след нейното предполагаемо предсказание за катастрофата в Чернобил.

Това пророчество буди толкова тревоги, колкото нарастват и притесненията сред държавните лидери за ядрена катастрофа в Украйна. Запорожката атомна електроцентрала остава под контрола на Русия, докато войната продължава да се разгръща около нея.

Малка грешка в завода от руските окупатори може да доведе до бедствие, което ще има тежки последици за много европейски страни.

Слънчево цунами

Друга прогноза, макар и доста неясна, е пристигането на масивна слънчева буря в мащаб, невиждан досега на планетата Земя.

Слънчевите бури се появяват, когато изблик на енергия се освободи от слънцето, изпращайки електрически заряди, магнитни полета и радиация, насочени към Земята.

Макар че това се е случва и преди, те са били разглеждани само като феномен в небето - като зеления оттенък на Северното сияние. Тези по-мощни слънчеви бури, предсказани от баба Ванга, обаче биха довели до увреждане на технологиите и дори биха могли да доведат до масови прекъсвания на тока и комуникационни повреди - което може да предизвика цял куп проблеми.

Някои отделни предупреждения от футуролози описват подобни събития като момента, в който ще бъдем хвърлени обратно в „тъмните векове“.

Лабораторни раждания

Последното твърдение за 2023 г. включва края на естествените човешки раждания, които според нея ще бъдат забранени. Дистопичната проекция ще дойде, когато правителствените лидери уж забранят ражданията и призовават целият човешки живот да бъде развиван в лаборатория.

Лидерите и медицинските експерти ще могат да решават кой да се роди, докато родителите ще могат да персонализират чертите и външен вид - като цвета на косата и цвета на очите.

Това определено е едно от най-странните предсказания на Баба - и подхранва страховете на някои относно забавянето на раждаемостта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости, след като я няма за да потвърди, всеки си дрънка онова, което му изнася и насажда страх у лековерни и суеверни! Живейте си живота, един е, втори няма!
103
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Ванга не казва дати ! Това са предсказания на Слава , но и нейните покриха в дън земя !
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престъпните планове на англосаксонците ги преписаха на Ванга. Престъпника предполага Бог разполага.
101
2
 
4
 
! Отговори
Вангелчо преди 1 година
Ако едно събитие може да бъде предсказано значи, че не може да бъде променено .
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава Севрюкова е казала, че българския народ никога няма да изчезне. Много неща ще се случат, но нашата нация винаги ще продължи да съществува!
99
3
 
3
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
С ВАНГА И БЕЗ ВАНГА КРАЯТ НАБЛИЖАВА. МАИТЕ НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА ДА ПРОДЪЛЖАТ КАЛЕНДАРА СИ ЗАЩОТО НЕ СА ВИЖДАЛИ СМИСЪЛ, А И В ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН СА 22 ГЛАВИ КОИТО ОТГОВАРЯТ НА 22 ВЕКА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХРИСТА. ЗАТОВА БЪДЕТЕ БУДНИ ЗАДА НЕ ВИ ЗАВАРИ ЗАСПАЛИ КРАЯТ ДЕ.
98
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам всичката издадена литература, гледала съм и филмите, заснети с нея и Красимира. И ще Ви цитирам само едно изречение от края на една книга, то е послание:"Бъдете добри и се обичайте, защото всички сте мой деца." Съдбата на хората е в техните ръце....
97
0
 
12
 
! Отговори
Пълни глупости преди 1 година
Тя никога не е казвала предсказания по дати и години. Още повече за ядрени заплахи. Изобщо от къде е тази информация? Кой е източника?
96
3
 
0
 
! Отговори
Русокоска преди 1 година
Искам децата ми да имат коси с цвят като моята, но момчетата, които харесвам, са все тъмнооки, кестеняви българи.
95
1
 
11
 
! Отговори
чичо манчо преди 1 година
че баба ванга не ви е казала какво и кога ще стане е факт. всичко е въпрос на интерпретация, и на кой как му е интересно да го напише и да си вдигне посещаемостта.и друго. струва ми се че тук поне половината коментари са написани от един и същи ***, така че видите ли ДС не се хванете да четете.
94
10
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
В момента, в който някой заговори за Ванга да знаете е получил грант от русия! Само алкохолизираните руснаци вярват, че в България благовеем пред "предсказанията" ѝ. Това е един от подходите на руснаците да манипулират българите. И го използват от десетилетия.
93
2
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Излиза, че баба Ванга е седнала и е направила предсказания- график за поне 30 години напред какво ще се случва по света и у нас. Някакво многотомно произведение ще да е било, направо на енциклопедия е мязало.
92
15
 
8
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
България ке пребъде, заедно с християнска русия и с путин най-отпред! Толкова ли не разбрахте че тази мошеничка беше продукт на кагебе. Все още се експлоатира. Святата пророчица! Смях!
91
4
 
7
 
! Отговори
Обяснено преди 1 година
Гражданин на опашка: Чакам да ми гледат. ДС в стаичката: Този там има досие, да го извикаме първи. ДС до Ванга: Излизаш и викаш Христо Маринов. Майка му е в болница от 6 месеца, кажи му че след 1 месец ще е на крака. Работи машинен инжинер, има 3 деца. Ванга: Да дойде Христо Маринов! Христо Маринов: Еха, аз съм избрания Нео от матрицата. Уникално. Ванга: Ристе, *** е много болна от 6 месеца? Ристя: Да! Имаш 3 деца, работиш машини? Ристе: ДА! Ванга ми позна всичко!!! УНИКАЛНО!!!!
90
2
 
9
 
! Отговори
ДС Проект преди 1 година
Идеята е била, ако има глъмapи, които са способни да вярват в такива глyпости, да ходят при подбран от ДС кадър, на когото агентурата да спуска контролирано съдържание.
89
5
 
11
 
! Отговори
Агент Ванга преди 1 година
ДС - то имат досие за всеки гражданин и като отидеш при "пророчицата", она започват да и разказват досието ти, а тя го преразказва. Ти съответно припадаш. А ДС си припадат от смях в другата стая. За това се е чакало толкова много, когато ходиш при нея. Трябвало е да ти намерят досието. А ако ти го намерят преди на другите, Ванга излизала и извиквала някой "специален" :D
88
2
 
5
 
! Отговори
О, НЕ! преди 1 година
Отивам да се завия през глава. Щом Ванга казала.
87
1
 
23
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Баба Ванга никога, ама абсолютно никога, не казваше дати и години. Можеше да каже, че още не е станало нещо, за да стане друго и да каже някаква последователност на събитията, но никога не казваше дати. Кой ги измисля тия дивотии?
86
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Племенницата на Ванга каза, че тя никога не е датирала предсказанията си и доста от нещата, които и приписват като нейни, са измислени.
85
1
 
18
 
! Отговори
неверник преди 1 година
Защо след като се случи нещо,тогава се пише,че някой го е предрекъл?