Трус от 4,1 по Рихтер в Албания

Няма данни за щети
9 фев 2023 19:51, Нели Христова
8
Трус от 4,1 по Рихтер в Албания
Снимка: БГНЕС

Земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер бе усетено днес по обед в Албания. Епицентърът е локализиран в село Медка, на седем километра от столицата Тирана, съобщи Танюг. Засега няма съобщения за материални щети.

Преди няколко дни албанският сеизмолог Едмонд Души заяви, че в Албания има сеизмична активност сред разрушителното земетресение в Турция, но страната не е застрашена от силни трусове, тъй като не се намира на същата тектонска плоча, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората само предполагат,ноГоспод разполагаТези трусове няма да престанат и вероятно ще има още няколко с различен интензитет и силаВажно е не само движението на земната маса а и атмосферното наляганеОт ВЕЧЕРТА НА 06.02.2023г то е завишено чувствително и от тогава до днес,включително,не е намаляло и с1барТа не е сигурно дали и в България няма да има трусовеА като се знае,че и ядрото на Земята е спряло да се върти,вече има и условия за по голяма катастрофаАпокалипсис,преди явяването на Христос.
4
0
 
3
 
! Отговори
Земите на орките преди 1 година
Вай алаху-балаху .!.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е те повечето хора нямат умствена мисъл :) Вече кой знае на коя ракия е хахахаха
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 ***! Ако една държава имаше подобно оръжие щеше да изравни врага си за секунди вместо да си играе на калбокски филми
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бяха ли руснаците и по-точно онзи лудия Жириновски дето пука дето се хвалеше как цяла Америка щяла да потъне за 5 минути, сега пък били хамериканците.