Системата за ПВО на Крим се задейства

Няма данни за пострадали и щети
22 апр 2023 14:55, Александър Попов
38
Системата за ПВО на Крим се задейства
Снимка: БГНЕС/EPA

Поставеният от Русия ръководител на Крим заяви днес, че се е задействала системата за противовъздушна отбрана на полуострова, но няма данни за пострадали и щети, предаде Ройтерс.

"Задейства се системата за противовъздушна отбрана на Крим. Няма щети или пострадали. Моля всички да запазят спокойствие и да се доверяват само на достоверни източници на информация", призова Аксьонов посредством "Телеграм".

Той не уточни какво е задействало системата за противовъздушна отбрана и къде точно се е задействала тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Крим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
Братя български русолюбци защо не дойдете при нас да помагате а само коментирате неща ,които не знаете.Моля елате имаме нужда от войници и симпатизанти за специалната ни операция .Очакваме Ви с нетърпение -може още в родината Ви да сформирате групи за помощ при нас Ние ще ви дадем всякакво оборудване и дори парично възнаграждение.
33
1
 
1
 
! Отговори
Аз оня преди 1 година
В Украйна са убити по-вече от 5 000 чужди наемници воювали на страната на Украйна
32
5
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 1 година
не се напъвай да не спукаш някой хе мо роид . Видяхюе ви колко стривате и доносническа българия и пЪпЪ , въобще цялата лгбтк политическа ***. Яхайте еднорозите и галоп на помощ в Украина
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си свери часовника спокойно.Руснаците са най-зле заедно с теб.Как може да сте толкова наивни и да вярвате на този долен клоун Путин.Все едно да вярваш на Бойко Борисов,Ахмед Доган,Нинова,Слави Трифонов,Костадин Костадинов и Каракачанов.Тези хора за пари са продали майките си.
30
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вън от Крим руски окупатори!
29
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена ми е от Севастопол или иначе казано тоя регион. Там бесни русофили и винаги са подкрепяли Русия, не знам кой каква подкрепа Украйна бълнува, ама да вземе да си свери малко часовниците с реалността.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
28 загуби и смени опорката. Аз пък казвам че Крим е бил най дълго под властта на динозаврите през Креда. Лай още. Времето се оказа че не е ваше и се пукаш от яд. )))
27
20
 
2
 
! Отговори
Турчаковски преди 1 година
Крим е бил по-дълго време под турско управление и с преобладаващо турско население до края на ВСВ война. И пак ще стане турски вилайет. Барабар с турските републики и автономни области в южна Россия чак до северната част на република Саха (Якутия).
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
25 няма да те бъде теб. Още малко укропитешки ще лаеш и после какво?
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както написах крим винаги е бил автономна област, никаква украйна мукрайна измислена няма там. А руски бази винаги е имало още от съветско време.
24
10
 
9
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
Няма да я бъде пРосийката
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
22 чети . На 30 юни 1945 г. републиката е преобразувана в Кримска област в състава на РСФСР. Прехвърлена е на Украинската ССР през 1954 г.[2]След референдум, проведен на 20 януари 1991 г., Кримската автономна съветска социалистическа република е възстановена на 12 февруари 1991 г. от Върховния съвет на Украинската ССР.[3] Днес официалното и име е Автономна република Крим.
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
19 те минисуте могат по много начини да се шляпат, соросташкият си мисли че като ползва готови неща ще излъже някой. Ако го накарам да напише един *** макрос и ще пита какво е това. Аз ако искам мога да съборя даже сайта но няма никакъв смисъл от подобни изпълнения.
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щатите не могат да прежалят Крим. Ще има още много провокации. Намерих нейде из медиите едно обяснение, което обаче не ме удовлетворява-Че са искали да превземат руските военни бази след майдана. Но мисля, че са имали много по-велики планове, а и какви военни руски бази като Крим тогава си беше в пределите на Украйна? Някакво имане е много дълбоко заровено там и си го искат, ама какво ли ще да е?
20
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кримчани в началото бяха за Путин в това отделяне на Крим от Украйна, но с течение на времето започнаха да преосмислят позицията си. В Русия на Путин няма демокрация, не можеш да кажеш от какво не си доволен, имаш право само да мълчиш. Под украинска власт не беше така, можеше спокойно да си недоволен и да правиш митинги против властта. Сега обаче под Путинска власт това е невъзможно. Доходите намаляха, животът се влоши. В същото време не можеш да си недоволен.
19
10
 
4
 
! Отговори
Automation Engineer преди 1 година
Със Селениум ли ги шляпате тези минуси, или нещо друго ползвате? За един приятел питам, понеже не е навътре в нещата.
18
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, и след малко руснаците като отговорят, и като угасят пак тока на Украйна, и такива като Анонимен15 ще спрат да пишат глупости, защото ще останат без интернет
17
9
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
Защо дрънкаш глупости?
16
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даваха по руските медии след гръмването на военното летище в Крим как върволица от коли с руснаци тръгва да се връща в Русия. Една рускиня плачеше, че толкова добре си е живеела в Крим в едно празно жилище завзето от нея. Трябвало да напусне това жилище, което така харесвала. Когато Крим се върне в състава на Украйна, много руснаци плачейки ще трябва да изоставят чуждите апартаменти в които са се настанили незаконно. То не може да крадеш и да си щастлив. Рано или късно идва възмездието.
15
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крим вече не е това което беше. Първо доходите под руска власт рязко намаляха. Пенсиите са вече само 9000 рубли (195 лв.). Всичко е окрадено от хората на Путин, всички почивни станции и бази вече не са държавна украинска собственост и не са за всеобщо ползване, а са частна собственост на олигарси около Путин, цялото крайбрежие е разграбено, разпределено и вече е забранено за обикновените хора. В имотите на прогонените кримчани живеят хора самонастанили се дошли от Русия и живеещи в чуждите имоти