Ердоган призова младежите да гласуват за него

Не сме се намесвали в начина на живот на никой, заяви той
22 май 2023 08:50, Нели Христова
12
Ердоган призова младежите да гласуват за него
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова младежите в Турция да отидат до урните на 28 май за втория тур на президентските избори, пише "Дейли Сабах".

Ердоган заяви, че през 21-те години, в които управляващата от него Партия на справедливостта и развитието (ПСР) е била в управлението, те са работили за защита на свободите на младите хора.

В изявлението, което публикува в своя Twitter, Ердоган призова младежите "да не обръщат внимание на лъжите на онези, които искат да споделят с вас своите политически провали и на мрачната картина, която се опитват да нарисуват пред Вас".

Ердоган отбеляза, че през 21-те години, в които са били в правителството, "не сме се намесвали в начина на живот на никой от (нашите младежи), нито сме позволявали на някого да се намесва в чуждото облекло, начин на мислене, очаквания и вкусове".

"В допълнение към многото дейности, инвестиции и проекти, които донесохме на страната ни, ние работихме усилено, за да можете да изразявате свободно идеите си и да изживеете младостта си свободно и пълноценно", каза той.

"Ние правим решителни стъпки към нашите цели с 208 университета, 96 технопарка, 316 центъра за дизайн и 1249 центъра за научноизследователска и развойна дейност.

"С TEKNOFEST, където се състезават повече от 1 милион млади хора, разполагаме с платформи, където можете да покажете потенциала си и да се състезавате със света. Благодарение на нашия Национален технологичен ход се превръщаме в страна, която не само потребява технологии, но и ги проектира, разработва и произвежда", заяви Ердоган.

"Надявам се, че след 28 май заедно с вас ще започнем изграждането на "Векът на Турция"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Талибан ерджолан към преди 11 месеца
Хитър Петър - Петре, много си лукав ! Сигурно като малък много лук си ял ! Хитър Петър цака - телебане, много си мъдър! Сигурно като малък много мъ*е си ял и не само .!.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мъдър е и гледа за Турция, а и за всички, включително Бг ще е добре той да е.
8
9
 
2
 
! Отговори
Ерго преди 11 месеца
Гласувайте за мен! За по-голяма инфлация! За по-голямо стъпкване на правата ви!
7
1
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 11 месеца
Моля ви се гласувайте за мен че тоя палат защо съм го строил ?
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
с деси тенекеджиева
5
12
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
В ТУРЦИЯ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ С ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ! НЯМА КАК 90% ДА ГЛАКУВАТ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО , ЗАЩОТО ДОРИ В ГЕРМАНИЯ НЯМА ТОЛКОВА ВИСОК ПРОЦЕНТ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ! ЛЪЖЕ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА ЕРДОГАНСКИЯ ИЗМАМНИК!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Уши фон дер Лайен+Дементи Джо ще поведат Прайда на Протеста след победата на Ердоган,браво на турците не са податливи на НПО пропаганда
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия избори са стратегически много важни и в много важен момент. Тук ще се сблъскат фронтално интересите на ЕС/щатите и Китай/Русия. Дали няма да има напрежение, манипулации и опити за такива :)
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Тонката/1 И защо ти пука за ЕС?
1
4
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 11 месеца
Toя Трабва да спечели Иначе лошо за Бьлгария и ЕС