Русия: Няма да ни отделят от Китай

Това обяви Дмитрий Песков
20 юни 2023 21:34, Росен Стойчев
60
Русия: Няма да ни отделят от Китай
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия е убеден в запазването на своето партньорство с Китай.

Още по темата
Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

Американският държавен секретар Антъни Блинкен е на посещение в Китай. Проведе разговор с китайския държавен глава Си Дзинпин.

Двамата обявиха, че са доволни от договореното. Това може да даде началото на сближаване между държавите.

Песков обяви, че Русия е спокойна. Страната е установила партньорство с Китай и е убедено, че други страни няма да му повлияят.

Си Дзинпин беше на посещение в Русия преди няколко месеца. Там той даде уверения, че ще поддържа добрия диалог.

Очакват се нови споразумения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
руска мечтъ преди 10 месеца
китай да им стане съучастник във воените престъпления в Украйна.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Давите мук, раждаемост снижайте, унищожайте вашъих воробьев... Така съветваше руснаците преди години Висоцкий.... не го послушаха.... сега целият источен сибир е залят с китайци... и няма спиране... А московията е влюбена в тях?
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
*** това са китайците. Като дойдат в Америка се женят помежду си и започват да раждат... Средното китайско семейство в Америка има 4 деца. Белите - 0.9 Много е лесно да се изчисли. След 50 години по света ще има три мафии - Китайци, Индийци и черно-хиспанци! Белият човек ще бъде претопен. Китайците са един и половина милиарда - безпросвени нискочели съшества. Усти-стомаси-и дебели черва. Кому са нужни те? След 50 години 92 от всеки 100 души ще бъдат индийци или китайци.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Истината за Китай! Китайците не само че няма да спасят света но ще го затрият! Ако разбира се нещата продължават така! Когато бях ученик Китайците бяха едва 600 милиона. Сега 25 години по-късно те са 1.5 милиарда?! Та това не може да продължава така! Тази планета е твърде малка за да изхрани много плъхове... Есе по-актуална ще става теорията на абата Малтус!
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дайте им Сибир на жълтите и съвсем няма да ви разделят. На там са тръгнали с 300 русияните.
41
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да живее Русия!
40
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Западът все повече се чуди как да изхитри Русия. Много скоро ще пробва да развее белото знаме, за да има пак някое нединосче от типа на Минските споразумения, което да спре Русия и да даде възможност за ново въоръжаване на Украйна, а даже и за разполагане на натовски войски по остатъчните й земи. Т.е. за Запада е важно да прилапа Украйна колкото може повече. Русия обаче им знае намеренията и се надявам тоя път да стигне до Киев, осъзнавайки военното си превъзходство и удобния случай.
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Еднорога разноглед стана,да пише под всички форуми коментари. Не се хаби,взимай мешката и към Украйна,ще ти се радват,може залужни да видиш скоро.
38
5
 
7
 
! Отговори
Китай не пуска преди 10 месеца
Затова няма да се отделят. Хитреците с дръпнати очи имат четири хилядолетия история на държавност. Някой помни ли, че наскоро отмениха държавната регулация на цената на солта, която е действала само... 2700 години. Даже по времето на Мао. Те знаят как да хванат в капана "империйката", оглавена от хора с душици на улични бандити и дребни мошеници. Жалката суровинна путинска Русия не е като вироглавия Виетнам, който се дърля на китайците от десетилетия и им отнема полека производства.
37
2
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Айде Путин да ляга да спи.Радев чаплата е объркан
36
8
 
15
 
! Отговори
Чайна преди 10 месеца
Чайната и САЩ са си взаимно необходими. Руските бл*яд приключват вече, следва разпад на пед*еруската федерация
35
9
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 10 месеца
Блинкин от няколко месеца дава зор да посети Китай. Китайците най-после склониха да го приемат за около 30-на минути и краварофилите са в екстаз.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никой няма да ви отдели. Има достатъчно Китай за всички.
33
10
 
10
 
! Отговори
... преди 10 месеца
малиии само гледайте колко народ тука симпатизира на фашистки рашистан! Или пък са само един двама продажни путинофили! Хъм, явно е така!
32
8
 
4
 
! Отговори
До До 18 преди 10 месеца
На на Българите путинофиле! На нас Българите! На нас рашистански гуйна като теб ни не требет тука! а види се, че те са много тука! И с това ще трябва да се справим! само така България ще успее!
31
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Китай са хилядолетна нация и на тях им е пределно ясно,че жидо-реприлите англо-саксонци,ако надделеят над Русия веднага следва след Русия Китай.Китай са наясно ,че само в съюз със силна Русия ще постигнат крайната си цел да сложат край на хегемонията на САЩ и да започне века на Поднебесната.Китай и Русия започнаха вече експанзията си в Близкия изток ,Африка ,Азия и Латинска Америка.
30
0
 
2
 
! Отговори
Костов преди 10 месеца
ще трябва да се задояолиш с Тесла китайско производство... Гоуема работа нали и мобифона е китайски... хахаххах
29
2
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 10 месеца
Двамата си говореха доста приятелски -- Предполагам че владееш Мандарин и малко Английски... Я разкажи какво си говореха .... ахаххаххахахахахахах
28
1
 
5
 
! Отговори
Костов преди 10 месеца
Саакън,да не сте посмели,,тъкмо се наканих да си купя Москвич китайско производство...
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 13-А знаеш ли какъв кошмар се задава за администрацията на дементиралия Бай Дрън и за ментора му Сорос?Привържениците в републиканската партия на Доналд Тръмп както и самия Илон Мъск работят по този сценарии,при който ако на Тръмп заради делата които водят срещу него му се попречи да се кандидатира за вътрешните избори за кандидат за првзидент на републиканската партия ,то да бъде издигнат като кандидат Тъкър Карлсън който е изключително популярен в САЩ и сред косерваторите републиканц