Трима тежко ранени при атака с хладно оръжие в Нидерландия

Инцидентът е станал пред църковен пункт
14 юли 2023 18:22, Александър Попов
5
Трима тежко ранени при атака с хладно оръжие в Нидерландия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трима души са били тежко ранени при атака с хладно оръжие в нидерландския град Лайден. Инцидентът е станал в църковен пункт за предоставяне на помощ, предаде Асошиейтед прес.

В пункта се помещават организации, които оказват помощ на хора, включително мигранти и търсещи убежище лица. Ранените са служители и доброволец от една от организациите, каза началникът на пункта.

Местната полиция съобщи, че издирва заподозрян, който избягал от мястото на атаката. Според органите на реда заподозреният е "тъмнокож мъж с къса коса и брада" и рана на главата. Засега не е известен мотивът за атаката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Нидерландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
10
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 месеца
Е това е астрофизик който не е съгласен с теорията за Големия взрив и така е демонстрирал вижданията си! Такива новини показват че Европа се е запътила към Халифата. Чудни политици имат европейците. Дано някой ден ги гилотинират тях и децата и внуците им. Ако не европейците, то ядрените физици когато вземат властта. То така и ще стане де.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Черничък и брадат - някой българин ще да е бил! Или ако не е бил българин, то през българската граница на ЕС се е вмъкнал. Никакъв Шенген за българия.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Холандците ще го отнесат напукан . Няма пари за субсидии и евтин газ за парниците им . Да хващат куфарите и да отлитат с щъркелите към топлите страни :) Евроатлантическия филм свърши .
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Oбикновен ден в Нидерландия