Сърбия ще получи сметката в Гърция

Това обяви сръбски експерт
21 авг 2023 21:25, Росен Стойчев
30
Сърбия ще получи сметката в Гърция
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Сърбия знае какво да очаква на срещата в Гърция. Това обяви сръбският политолог Чедомир Купич, съобщи Данас.

Днес ще се проведе голяма среща в гръцката държава.

Още по темата
Там ще присъстват водещи фигури от всички балкански държави.

Експертът смята, че сръбският държавен глава вероятно ще получи сметката за своята страна. Вучич ще трябва да вземе ясно решение по темите с Русия и Косово.

Самият Вучич говори за срещата след визитата в Унгария. Добави, че му предстои посещение на място, където ще бъдат представени всички страни от Западните Балкани и ЕС.

Очаква сериозно напрежение върху неговата държава. Купич смята, че сръбската държава ще трябва да реши какво поведение да спазва през следващия период.

На място България ще бъде представена от премиера Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Денко трябва да поиска връщане на западните градове Босилеграт и Димитровграт със селата.
3
7
 
34
 
! Отговори
Сърбия е бедна преди 9 месеца
Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.
2
19
 
7
 
! Отговори
Вучич каза преди 9 месеца
"Вижте някои държави наоколо, на тях някой им решава кой ще вари кафето в правителствата им. И за това им казват посланиците на някои държави, които у нас дори нямат право да дойдат тук освен на официални приеми и да питат нещо." Вучич обясни, че политиката му е независима Сърбия по пътя към Европейския съюз, "а не ни дава друг решенията". Е, познахме ли се?
1
27
 
19
 
! Отговори
Вучич е пътник преди 9 месеца
Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...