Ранени и загинали при взрив в Нагорни Карабах

Причината не е уточнена
25 сеп 2023 22:23, Стела Стоянова
33
Ранени и загинали при взрив в Нагорни Карабах
Снимка БГНЕС

За неуточенен брой загинали и ранени след взрив на склад с горива, съобщават арменските сепаратистки власти в Нагорни Карабах, цитирани от АФП.

Експлозията е станала в близост до пътя към главния град в региона Степанакерт, откъдето в момента хиляди етнически арменци се евакуират след офанзивата на Азербайджан миналата седмица.

Вътрешното министерство на арменските сепаратисти, които към момента предават на Баку властта в Карабах, не уточнява причината за взрива.

Според арменската редакция на Радио "Свободна Европа" пострадалите са стотици, като хора с изгаряния са откарани към болници в Степанакерт, но възможностите за оказване на помощ са ограничени.

На място продължава работата на спасителни екипи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: взривНагорни Карабах
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
6
 
! Отговори
евреин преди 6 месеца
ДО Али - вие , турците сте ама страшно просттти хора, затова имате 50 милиона бараби в Западна Европа, платихте ли една лира даже за 5те геноцида през 20ти век дето направихте над арменци, българи, гърци, кюрди. Изселихте българите от Тракия и им взехте имотите и не сте платили 1 лира, а иначе вземахте обезщетения дето са ви били репресирани през комунизма.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НЕ ХОДЕТЕ И НЕ СЕ ЛЕКУВАЙТЕ В ТУРЦИЯ, НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТТАМ СТОКИ, ВСИЧКО Е МЕНТЕ -ПЪЛНО С ХИМИКАЛИ И КАНЦЕРОГЕНИ. ЖАЛКО ЧЕ ПРЕДИ СЪМ КУПУВАЛ И СЪМ ОСТАВИЛ ТАМ НАД 20 000 ЕВРО В ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА И ГАДНА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ
27
3
 
5
 
! Отговори
али преди 6 месеца
Заслужено и справедливо ! Аз им завиждам на Азерите, как толкова спокойно и без да търсят отмъщение от обикновените арменци си върнаха териториите. Като самите арменци изселват хиляди азарбейджанци от Зенгезур и само преди 30 г изселват милиони от окупираните територии на Карабах и убиват хиляди.
26
6
 
4
 
! Отговори
хмм преди 6 месеца
До Патриот - в батак никога не е имало църкви. Там живеят мюсюлмани и голяма част още са си такива.
25
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 24...И кое им е престъпното на Левски и Ботев?...Че са взривявали влакове с деца ли.Или са обирали по пътищата кервани.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тук се разпространяват антибългарски призиви.Левски и Ботев са назовани като ,,престъпници".Вие , и лично ти, модератори ще носите отговорност пред ДАНС .Където утре рано ще съм.На призива ми да не допущате подобни изкази, вие грубо ме триете...Ето.Правя снимка на казаното и утре е в ДАНС.Лично ще се заинтересувам за името ти.Няма да остане скрито а публично ..с код 72724...изпращам коментар..днес 26 септември 2023 л.
23
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
До Патриот И преди 30 год.според ООН Нагорни Карабах е част от Азербайджан.ООН е създадена доста след Освобождението.Тогава международно право няма.
22
7
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 6 месеца
До АлексТо и до самият край на турското робство българските земи според международното право са били турски, на чиято територия са дейтвали мракобесни сепаратисти, самонарекли се Българско Опълчение, БТЦРК, с главатари опасните престъпници Левски и Ботев.Нали се сещаш, че межународното право е на страната на силния на деня. Азербейджан преди 30 години беше слаб, но после намериха природен газ и станаха силни. Арменците се борят да освободят някогашните си земи.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Сата НАТО - Ти май не си срещнал българин, та си мислиш че арменците са най-нагли и арогантни.
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Сата НАТОНе се притеснявай арменците навсякъде ги искат, за разлика от Българите дето не ги знаят че са лъжци и крадци. В ЕС не отдавна България беше представена като тоалетната на ЕС, което с си и така. Ама се се притеснявай те турците идват. *** до Разград и Шумен да видиш. А от Кърджали нагоре като тръгнат и другата част на България ще земат. *** си го резни преди те да ти го резнат
19
2
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 месеца
По-арогантно и нагло племе от армяните едва ли има. Толкова години бяха *** на руснаците, сега реват и издават позициите като ***. Само не докарвайте от тях бежанци, че са напаст.
18
15
 
1
 
! Отговори
До Патриот преди 6 месеца
Турците са изключително проЗсто племе! Вместо да го подкарат под сатъра това прокажено българско племе диво под сатъра, те ги хранили и поили, вардили и множили цели 500 и кусур години. В Батак вместо да оставят помматсите да очистят крадливо-ебливо-злобливото племе българско, изпратили аскера да ги спре поматссите. Защо бре, защо, главо шашава турска?!!
17
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
До Анонимен18 Професоре,бъди така добър да просветиш незнаещите.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Който не знае проблема в Нагорни Карабах да не пиши глупости.
15
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
е така като подкрепяте мизерните азери, после да не се оплаквате че в България има места където не се говори Български. До 20 България ще е турско. Без война даже.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
През 1988 г при първото стълкновение в Нагорни Карабах арменците се възползваха от по- добрите си армейски части тогава и прогониха около 200 000 азери .
13
2
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
До Анонимен13 Internet,Wikipedia и т.н.Твоята информация каква е?
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Алекс. Кой ти каза ?
11
5
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
До Патриот Според ООН Нагорни Карабах е азербайджанска територия.Историческите паралели,които правиш, са неадекватни.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До 6. И сега трябва да се радвам ли ?