Петорният убиец на семейството си: Забравих да си пия хапчетата

33-годишният французин уби жена си и четирите деца
Обновена: 29 дек 2023 11:52 | 29 дек 2023 11:52, Петър Бойчев
11
Петорният убиец на семейството си: Забравих да си пия хапчетата
Снимка Пиксабей

33-годишен французин призна за убийството на семейство си – жена му и четирите му деца, които бяха открити мъртви от френската полиция в апартамент в град Мо, източно от Париж, в понеделник вечерта. Стана ясно, че той и преди това е нападал жена си с нож през 2019 г., но не е бил наказан заради психически проблеми, припомнят френските медии.

Полицията арестува мъжа във вторник. Телата на четирите деца и майка им бяха открити на Коледа около 21:00 часа, след като получили сигнал от разтревожени роднини. Мъжът, водопроводчик, се лекува от депресия и психотично поведение от 2017 г., уточнява "Гардиън".

35-годишната майка от Хаити и нейните дъщери на 10 и 7 години са получили „около десет прободни рани всяка“, които са били „нанесени с особена жестокост“, каза прокурорът на Мо Жан-Батист Бладие, цитирайки резултатите от аутопсията в сряда. Според него 4-годишното момченце и деветмесечното бебе са „починали от задушаване след удавяне“.

Убиецът казал, че „не може да идентифицира причината за деянието си“, съобщава прокурорът. Той не бил почувствал нищо друго освен чувство на празнота след убийството на семейството си. Убиецът признал, че е приемал лекарства всеки ден от 2019 г., но не ги е взел на 24 декември, каза прокурорът.

Бладие каза пред медиите, че мъжът е нападнал жена си през 2019 г., като я намушкал в плешката. Заради психическото му състояние обаче делото било прекратено.

Мъжът беше обвинен в четвъртък в непредумишлено убийство при утежнени обстоятелства и задържан, съобщи прокурорът. Той също така е обвинен в опит за убийство и на баща си, добави Бладие в изявлението. При ареста мъжът заявил, че е имал намерение да го нападне преди ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България има много хора с идеални семейства, които обичат да налагат на другите как да живеят. Питам се дали и в семействата им няма същия тип отношения. Как решават проблемите казва статистиката за продължителността на живота.
7
1
 
3
 
! Отговори
Аха преди 4 месеца
егати отрепките меки китки! тия ша ми дават акъл как да живея?
6
0
 
3
 
! Отговори
Истина ви казвам! преди 4 месеца
Демо-крация Баце - отврат!
5
2
 
1
 
! Отговори
аповетее преди 4 месеца
До Гражданка Оди се лекувай!
4
2
 
4
 
! Отговори
Гражданка преди 4 месеца
МАКСИМ КАРАКАШ обича младата си любовница почти на годините на сина му и иска да закопа грозноватата си жена. Това и тука се случва.
3
0
 
2
 
! Отговори
ГМО правителство преди 4 месеца
И ние забравих ме.
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чухте ли бе, путинофили? Не правете като него!
1
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ЖЕНАТА МОЖЕ НО ДЕЦАТА НЕ ДОРИ И ДА НЕ СА ОТ НЕГО!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА СМЪРТНО В ЕС И СЕГА ЩЕ ГО ГЛЕДАТ КАТО БОГ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ В ЗАТВОРА ТОПЛА ХРАНА ЛЕГЛО ТЕЛЕВИЗИЯ БЕТЕР ПАНСИОН!