Атакуваха с пиротехника полицаи в Берлин

Над души бяха задържани на Нова година
24
Атакуваха с пиротехника полицаи в Берлин
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Повече от 230 души бяха задържани заради различни инциденти в Берлин на Нова година, съобщи днес полицията, цитирана от Франс прес.

Ранени са около 15 служители на реда.

Полицаи и представители на спешните служби бяха атакувани с пиротехнически изделия, халосни патрони и бутилки на различни места в германската столица, се казва в изявление на полицията в социалната платформа "Екс".

Ситуацията се е успокоила към средата на нощта.

Тази година полицията разположи около 4000 свои служители, за да предотврати насилие, подобно на това, на което Берлин стана свидетел преди една година. Тогава бе проявена особена агресия по отношение на пожарникарите, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Берлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЕС по спокойно, всичките тези здравеняци ще дойдат в Бг и Румъния.:))
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много свенливо (страхливо) сте го подкарали... думата "мигранти" вече забранена ли е? Защото баш мигранти са ги вършили тия работи. Да ви имам и журналистиката, и професионализма, и честта.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А сега да стане ясно КАКВО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се е случвало през нощта в Берлин: тълпи МИГРАНТИ са вилняли из града, хвърляли са бомбички и коктейли ***, нападали са полицаи (всяка минута е съобщавано за посегателство срещу полицай), рушали са и са чупили, има няколко насилени бели жени... Интересно, не мъцвате нито дума за това в "новината", която ни подснасяте. Що така? Ще вземем да се усетим какво ще е и ПРИ НАС, като започнат да ни ги пращат "в пакет" по няколко хиляди заради Шенген? М?..
15
1
 
6
 
! Отговори
Просто Принтери преди 3 месеца
Напускане на долнопробния ЕС с милионите джихадисти, меките китки и алчните крадливи политици! Време е да се върнем към корените си и правата вяра и да загърбим извратените евро-атлантически мюсулманизирани и изхомосени клоуни!
14
1
 
24
 
! Отговори
х преди 3 месеца
Като пуснаха толкова инженери и ядрени физици в страната си, ще сърбат попарата.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така е в Шенгенските страни. Таковата уелкъм.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Към 11. Извинявам се!
11
2
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
В Германистан полицаите ходят с балетни роклички и държат изкуствени фалоси за респект. Чичко Хитлер подскачал в гроба и псувал на афганистански.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алеkcaндъp, самият ти разбираш ли какво си написал в заглавието? Лично аз разбрах, че с помощта на пиротехника са арестувани полицаи.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те щяха да оправят проблема с работната ръка и демографията в Германия. Да ама по харц 4 получават всеки месец помощи от немския данъкоплатец. Как никой никога не огласи по какъв начин и с каква подкрепа МЪЖЕ по на 20-30 г. минават охранявани граници с нови айфони и по 1000 евро джобни и се озовават в Европа. Как така всичките се оказа че имали точно новия айфон и точно равна сума в джобовете. Кой им дава тези пари и ги превежда през границите. Това ли са физиците, инженерите и лекарите..
8
1
 
19
 
! Отговори
История преди 3 месеца
Трябваше да има 230 препарирани и като се разчуе,нещата ще се саморегулират...
7
3
 
7
 
! Отговори
Тираджия по природа преди 3 месеца
До 2 правилно полицията в Германия изглежда много зле, в Испания и Великобритания изглеждат много по добре и автомобилите им също с отличителните знаци и как са боядисани като цяло, в Испания особено униформите изглеждат много яко и няма полицай под 1.80 като в Нидерландия, Германия е смях. Но всички си остават полицай каквото и да сложат:) (
6
1
 
39
 
! Отговори
? преди 3 месеца
Къде е спокойната и добре уредена Германия отпреди 30 години? къде е Европа отпреди 30 години? Всичко отива на майната си.
5
6
 
14
 
! Отговори
До от Германия преди 3 месеца
Така е. Както и тук, така и в Германия, който не става за нищо, отива да стане полицай.
4
2
 
22
 
! Отговори
Мдаа преди 3 месеца
Берлин отдавна не е Германия нормално!! По скоро нещо между Ливан и Авганистан много опасно място в прочем съобщиха че снощи нападението е било организирано от приятелски неонацистки огън от Украйна добре им е на швабите!!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не смеят да кажат, че са мигранти! Да им вдигнат помощите и да им дадат по- големи апартаменти и ще се успокоят!
2
5
 
18
 
! Отговори
От Германия преди 3 месеца
Немските полицаи не се различават от бекомите в България гнусни униформи, шкембета
1
1
 
41
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Бежанците всяка година се гаврят с германците....за благодарност.