Близо 2 млн. души гледаха новогодишната заря на Копакабана

Фойерверките гърмяха в продължение на 12 минути
10
Близо 2 млн. души гледаха новогодишната заря на Копакабана
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Близо 2 милиона души посрещнаха новата 2024 г. с фойерверки и музика в бразилския мегаполис Рио де Жанейро, когато часовникът удари полунощ, предадоха световните агенции.

Традиционните 12-минутни фойерверки започнаха в полунощ и бяха изстреляни от 10 платформи в морето край световноизвестния плаж Копакабана. Тържеството беше съпроводено и от музикални изпълнения на оркестър, самба и шоу с дронове.

Градът взе големи мерки за предотвратяване на евентуално насилие и престъпления по време на празненствата, като по улиците патрулираха около 3000 полицаи повече в сравнение с предходната година, а на няколко места бяха поставени повече камери за сигурност, които могат да разпознават регистрационните номера на автомобилите и лицата на хората, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: копакабана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Мадейра преди 5 месеца
Тук имаше на пристанището 30 мин шоу с лазери и фойерверки, каквото никога не бях виждала! И музиканти от Латинска америка, всички танцуваха самба :) Пет огромни круз кораби също бяха осветени като елхи!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В София прегръщахме кестените и им говорихме да не се плашат от пирадките в новогодишната нощ, Васко и мис Бони мислят всяка секунда за тях, досега никой не се е грижил за кестените, цели 80 години, ама сега като се захванеме да мислим, ще се справим за 2-3 години.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
A софийските ге ьове гледаха светлинно "шоу". Хи хи хи
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Там нямат ли си еколози кучелюбци, които да се налагат над обществото?