Проблеми с влаковете от утре до петък в Германия

Причината е обявена предупредителна стачка
6
Проблеми с влаковете от утре до петък в Германия
Снимка: БГНЕС

Министерството на външните работи (МВнР) предупреждава българските граждани, че се очакват проблеми с железопътния транспорт във Федерална република Германия от 10 до 12 януари заради обявена предупредителна стачка на германския профсъюз GDL. Това информира Ситуационният център към министерството на своята интернет страница.

МВнР съветва българите да се въздържат от пътувания в Германия, които не са от спешен характер, като ги отложат за друг период. Всички пътници, които искат да отложат пътуването си, могат да използват своя билет на по-късна дата. Билетът е валиден за пътуването до първоначалната дестинация, дори и с променен маршрут. Резервациите на места могат да бъдат анулирани безплатно.

Стачните действия ще продължат от 02:00 ч. сутринта на 10 януари до 12 януари включително. Това ще доведе до сериозни смущения в междуселищния, регионалния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този период. Спешното разписание ще осигурява само много ограничено пътуване на влакове.

Информация по телефона за текущата ситуация на трафика и последиците от стачните действия на GDL върху железопътния трафик може да бъде получена на безплатната гореща линия на тел. номер: 0049 8000-996633. Гражданите следва да се информират за своето пътуване 24 часа преди заминаването, на интернет страницата на bahn.de, в DB Navigator или на безплатния телефонен номер, съветват още от МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: германиявлакове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Пен преди 3 месеца
Мисиркииииии, не проблеми с влаковете а стачка е правилната дума!
2
1
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
До коментарист 2. За Германия не зная.Живея във Франция и откакто катарските араби купиха SNCF влаковете подивяха от нередности. Понякога влаковете просто спират насред нищото ,хей така,за по един,че и два часа и ако сте клаустробобик Ви е спукана работата. Закъснения във Франция и а редовно. Харесват ми влаковете в Италия,защото са на старият принцип с отварящите се прозорци. Не обичам влаковете-консерви. Просто не съм сардина.
1
0
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Напед ,Германци ! И впрегнете оная ромка Меркел да влачи коловози,че е много локомотив,та унищожи Европа с тия роми сирийски и афганистански фашистки.Защото само луди не знаят,че вампири като сирийците ,Ясер Арафат,Ганди,Мартин Лутер Кинг ,Нелсън Мандела бяха АБСОЛЮТНИ РОМСКИ ФАШИСТИ! Именно в Сирия се скриват поне половината от Гестапо,приемайки исляма. Не аз,а нека архивите и библиотеките говорят. Всеки има на разположение глава и свидетелства от войните.