Автобус се обърна на магистрала в Турция, 9 убити

Други 30 души са ранени
16 яну 2024 11:03, Петър Бойчев
8
Автобус се обърна на магистрала в Турция, 9 убити
Снимка TRT

Междуградски пътнически автобус се преобърна на магистралата Мерсин-Анталия. В резултат на това загинаха 9 души, а 30 бяха ранени, съобщават TRT Haber и Milliyet.

Автобусът се е блъснал в бариерите на изхода на тунелите и се е преобърнал. На мястото на инцидента са пристигнали 112 линейки, жандармерия, спешните служби и пожарна. Ранените са откарани в болници.

Губернаторът на Мерсин Али Хамза Пехливан също отиде на мястото, получи информация от служители за инцидента и направи следното изявление: "Това наистина е нещастен случай, всички пострадахме. Пожелавам бързо възстановяване на ранените. Веднага след като получихме новината за инцидента, нашите издирвателно-спасителни и медицински екипи, както и жандармерията пристигнаха на мястото. След произшествието, извършиха необходимите разследвания“, предава Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мислете малко като пишете - не 9 убити, а 9 загинали.Убит значи,че някой целенасочено е извършил това.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В ЕС такива инциденти са много редки, защото тук има ред и правила. Тук е Европейския Съюз, повечето хора спазват правилата. Има някои *** дето не искат да ги спазват, но са малко.
6
0
 
0
 
! Отговори
Резняшка драма преди 3 месеца
Изпратили 112 линейки с цел да пристигнат 2 ! То на земетресението нямаше толкова и още развалините си стоят вече една година и смърди на *** от продължаващи да гласуват за ерджоган вечно живи.!.
5
1
 
0
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 3 месеца
До 1татарино, и кво излиза, че 200 годин византийци, 500 години отоманци, иначе бил имал държава на 1300 години. *** се смееш на киевляни и викаш "измислена държава"
4
7
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7212236860 преди 3 месеца
Купонът в Турция започва точно след три месеца.Ще се самоубиват от глад. А иначе ,много се радвам,че има турски жертви от катастрофата и се надявам най-доброжелателно всеки ден в Турция да има минимум десет земетресения и около десет хиляди катастрофи.
3
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
какви братя бе 500 години са клали бабите ти ненормален
2
0
 
1
 
! Отговори
рейса е стар преди 3 месеца
и шофьора е карал като луд , ако не е умишлено . това явно не са били военни . стават такива неща .от кат по добре знаят .
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 3 месеца
Братята турци изпратили 112 линейки на мястото. Ние толкова работещи линейки нямаме за цялата страна, смятайте кога ще ги стигнем! От 30 г. се борят да имаме спасителни хеликоптери, засега сколасаха за 1-2.