Свалени украински дронове над Московска и Ленинградска област

Атаките били тази нощ
18 яну 2024 06:16, Петър Бойчев
10
Свалени украински дронове над Московска и Ленинградска област
Снимка БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи в ранните часове на днешния ден, че подразделенията за противовъздушна отбрана са свалили украински дрон над Московска област и още един над Ленинградска, административния регион, обграждащ втория по големина руски град Санкт Петербург, предаде Ройтерс.

В публикация на ведомството в социалната мрежа "Телеграм" се посочва, че двата случая са станали около 01:30 ч. местно време (22:30 ч. вчера по Гринуич), съобщи БТА.

Московският кмет Сергей Собянин преди това съобщи в същата социална мрежа, че силите за ПВО са свалили дрон, който се бил насочил към столицата. Отломки от него са паднали на земята, но няма разрушения и пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Го преди 3 месеца
Само неразбираем тия които пишат ,,слава Украйна,, ТА С КАКВО Е СЛАВНА ТАЯ УКРАЙНА ,може би със страхливите мъже които бягат от могилизация или с жените си които превзеха публичните домове в цяла Европа и се продават за жълти стотинки и тия нещастници са тръгнали да воюват за англосаксонските интереси и се надяват да победят Русия.........е не само президента им е клоун
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вече официално признават, че украйна губи. Няма шанс. Нато губи. Предстои сближаване между Русия и Германия. Това е единственият шанс за Европа и за нас.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 1 - Ти и шкембе ядеш, украинците ще изядат само оцета с чесън. Какъв дееби.л трябва да си че да скандираш слава украине. Или слава на която и да е друга държава освен България.
2
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дронове над Москва и Петербург.Путин е велик стратег,как ги и заманил да дойдат чак там.И текви отломки бе,вие да не си помислите,че нещо цяло...
1
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Москва започва в мрака живота си нелесен, а аз нагъвам пак шкембе с оцет и чecън! СЛАВА УКРАИНЕ!