Пролетта дойде в Гърция, 20 градуса и слънце

През уикенда ще става и за плаж
5 фев 2024 10:08, Петър Бойчев
14
Пролетта дойде в Гърция, 20 градуса и слънце
Снимка БГНЕС

След краткото застудяване в края на януари в Гърция постепенно идва пролетното затопляне с температури, които по-късно през седмицата ще достигнат до 19-20 градуса по Целзий, съобщава електронното издание на атинския ежедневник Kathimerini.   

За Атина метеорологичната служба на Националната обсерватория Meteo.gr предвижда ясно и слънчево време, с лек бриз и дневна максимална температура от 18 градуса по Целзий. Минималните стойности през нощта ще бъдат около девет градуса.

В Солун се очаква лека облачност и мъгла, но дневните стойности на термометрите ще достигнат до 18 градуса.

Разкъсана облачност се очаква и в западните части на страната и на Йонийските острови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: плажГърцияпролет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
IT пенсионер преди 2 месеца
Евалла на гърците, направиха си държава - Рай, добро заблащане, 13 и 14-та заплата за Коледа и Великден, добра пенсия, работа-айляк, почивки, органик качествена храна и пиене, рецина, узаки, метаксаки, хубави вина. Това лято ще пообиколя из Беломирска Тракия по крайбрежието да си избера една къща че нещо ми дотегна от простотия и тъпанарщина из нашите ширини.
11
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 2 месеца
Аз съм от южна България и при нас от 5 години насам имаме вече маслинови градини! Хората си гледат и киви по дворовете! Проблема с маслините е, че те почват да дават след 8-10 години! Говоря за такива които са за ядене!
10
0
 
2
 
! Отговори
до 1,7 преди 2 месеца
Гoмopaш,видимо не си добре!!!!!!!!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 9, ако можем да отглеждаме маслини ще е супер, защото съм живял в Гърция и знам какъв бизнес правят от това! Цялата градина ще насея с масилни! Проблема е че аз съм в Северна България, и тук ще е трудно, трябва още да омекне зимата, за да става
8
1
 
3
 
! Отговори
... преди 2 месеца
бре последните 10 години февруари месец е много топъл с температури от по над 20 градуса по целзий! А последните 5-6 години февруари месец цъфват овошките! Което е много зле!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 5, що бе отчаяна копейко, кое не ти хареса?
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 5 "До 1" - що ин ги викаш Гомораш?
5
3
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
Гoмopaш, звездите пак ли ти говорят???
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И хотелиер ган4akoв се приготвя за сезона. Пренася недоизяденото от Нова година в планинските курорти,към слънчаka ,на ол инклузива.
3
0
 
15
 
! Отговори
Чудесно преди 2 месеца
Ще отида да си препичам маслинките. В Гърция е по-добре от българското бетономорие. И по-евтино. Там ни обгрижваха като царе. Няма да забравя как бяхме на ресторанта и се нашльоках с узо и риба и разядки, а сервитьорите се държаха много приятелски и не ме пребиха, като в Слънчев Бряг.
2
10
 
2
 
! Отговори
Емир преди 2 месеца
Август гърците ще изгорят като пуканки на 70 градуса Целзий. Ужас.
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брей да му се не види, и тая зима Европа НЕ замръзна, без руски газ!? През февруари вече всички мислят за пролет, а зимата си отива в историята... Копейки, пускайте следващата опорка!?