Родителите на Навални благодариха за оказаната почит

Хиляди хора посетиха гроба на Алексей
22
Родителите на Навални благодариха за оказаната почит
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Родителите на Алексей Навални благодариха днес на хилядите руснаци, отдали почит на гроба на опозиционния лидер в Москва, предаде Франс прес.

Навални, смятан за враг номер едно на президента Владимир Путин, почина миналия месец на 47-годишна възраст в наказателна колония в Арктика. Той бе погребан на 1 март в столицата.

"Изказваме нашата огромна благодарност и поздравяваме всички тези, които дойдоха и продължават да идват на гробището, на онези, които носят цветя, пишат за Алексей, спомнят си за нашия син и се молят за него! Благодарим ви, че си спомняте, този спомен ни дава надежда!", написаха Анатолий и Людмила Навални в послание, публикувано днес от вдовицата на руския опозиционер Юлия, която живее в изгнание.

Хиляди хора посетиха гроба на Навални, който е покрит с цветя, като притокът не спира, отбелязва АФП.

Екипът на руския опозиционер твърди, че той е бил убит от Кремъл - обвинения, които руските власти отричат.

Другата седмица в Русия ще бъдат произведени президентски избори, които се очаква да бъдат спечелени без проблеми от Путин.

От екипа на Навални призоваха неговите привърженици да се съберат в избирателните секции на 17 март - последния ден от тридневното гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МНОГО БЪРЗО ГО ЗАБРАВИХТЕ, НЯМА И 40 ДЕНА ЩО ТАКА БЕ КОЗЕТА
16
0
 
0
 
! Отговори
той е омрял бе! преди 1 месец
а новинарите некрофили още го дъвчат!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най голямата демокрация в момента
14
4
 
2
 
! Отговори
GrossDeutchland преди 1 месец
Рус0роби и Комуноидии ще ви гази танка с белия кръст!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още повече, че шведите и финландците на този етап са богати и разглезени народи. Тва не са 40 милиона урко скотове, бедни, изостанали и закъсали, че шайка нацита да могат да ги ринат към фронта до последния. Цялото им приемане беше от яд че Русия каза не и пресече пътя на нато в покрайна. И това развитие не е в ущърб на Русия, а само на тези две държави, сега ще си плащат да бъдат въвлечени във война, която ще ескалира в ядрена в първите си 10 минути след като започне. Голям бонус
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До анонимен И кво - Финландия и Швеция си бяха към нато и без да е на хартия. Русия никога не ги е считала за безопасни в случай на война. Официалното им приемане не променя стратегическата ситуация за Русия, но значи, че в случай на война, тия две държави вече нямат никакъв шанс да не участват, и предвид близостта си ще бъдат първите поразени от ядрени гъби. Голям бонус за жителите на тези държави, които както обикновено, не ги питаха дали искат в нато или не.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
доста показателно е, че след цял живот дейност,най доброто което нахални успя да постигне със живота си, и за Русия, и за шефовете си от ЦРУ, беше да се гътне.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Булката му дойде ли? Или беше много заета да бълва русофобия за запАдните елити срещу париците им? Голяма либоф...
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Екипът на руския опозиционер твърди, че той е бил убит от Кремъл - обвинения, които руските власти отричат."..............Екипът му получи тялото преди погребението. Ако имаше причина да се вярва, че Навални е бил убит, вече щеше да е разгласено от екипа.
8
7
 
5
 
! Отговори
Лили преди 1 месец
И негодника Путин изглежда една самозабравило се Нищо Жество пред родителите на Навални.Кой си ти бе,че ще се разпореждаше с човешките съдби?!
7
2
 
5
 
! Отговори
асдаа преди 1 месец
Моля ако може и ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС най-скоро при любимия Навални.
6
7
 
8
 
! Отговори
Алексей Нахални преди 1 месец
Най-накрая спрях да нахалствам завинаги!
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин и пътник и той го знае.
4
2
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 1 месец
До Анонимен"Защо живее в изгнание?" Защото ако се върне, я очаква съдбата на съпруга й. Набързо ще скалъпят обвинение, "съд", затвор и очакван край.
3
11
 
3
 
! Отговори
НАВАЛНИ Е УБИТ преди 1 месец
ОТ УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ > ИСКАЛ Е МЕЖДУНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ В КРИМ
2
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
При Путин всичко става на обратно. Започна война с Украйна защото не я искаше в НАТО, но получи 2 нови членки - Финландия и Швеция. Сухопътната граница на Русия с Финландия е 2,5 по-дълга от украинската. Същото стана и с Навални. В опита си да го унищожи и заличи, Путин го превърна в герой и мъченик и името му ще се помни винаги.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо живее в изгнание?