Путин: Вучич е опитен политик

Той не коментира как би се развила ситуацията в Югославия ако беше на власт
24 мар 2024 18:25, Нели Христова
45
Путин: Вучич е опитен политик
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин смята, че няма смисъл да се спекулира как би се развила ситуацията в Югославия, ако той беше на власт през 1999 година. Това мнение президентът изрази в документалния филм "Белград" на генералния директор на ТАСС Андрей Кондрашов, коментирайки съответното мнение на сръбския президент Александър Вучич.

"Факт е, че там, в Югославия, ситуацията беше различна, страната беше в състояние на тежък вътрешен конфликт. Затова сега е трудно да се говори за това. И ми се струва, че няма много смисъл “, каза Путин.

Той подчерта, че Вучич е "опитен политик". "Мисля, че той ще се съгласи с мен. Това вече мина", добави руският лидер.

"Ако имахме единен, такъв един монолитен съюзник, ние, разбира се, щяхме да изградим отношения с него така, че да е в интерес на нашата страна, в интерес на нашия съюзник. Ако имахме някакви задължения, ние, разбира се, щяхме да изпълним тези задължения. Но тогава нямаше такива отношения между Русия и Югославия", завърши Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
И двамата не стават за нищо!
38
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Господарят подхвърли остатъците от софрата на сръбския си помеар и го похвали.Помеарът радостно завъртя опашката.
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С опит не става само. Путин е много по-добър.
36
1
 
6
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 месец
До Анонимен 28..... Диктаторите, преди да поискат нещо гадно от някой подчинен, започват да го хвалят. ------- Абсолютно верно!
35
8
 
1
 
! Отговори
запознат преди 1 месец
Джендър4ета! Вземете и запалете една свещ и се помолете за здравето на Господин Путин и дано Господ да го дари с дълги години живот при което той да изпълни мисията си докрай! Едно да знаете! Само благодарение на Господин Путин вие все още имате утре! Защото ако аз бях на мястото на Господин Путин, то вие нямаше да имате утре!
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като няма кой, един друг се хвалят и гладят по темето.
33
4
 
9
 
! Отговори
Asd преди 1 месец
Всички ресурси прати да заграбва територия от Украйна уж заради сигурността на руснаците. А се видя, че хич не му дреме за сигурността им, щом не е взел никакви мерки, а беше предупреден от американците за терористична опасност
32
4
 
1
 
! Отговори
Жиката преди 1 месец
Вучо се справя добре.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А путин не е политик, ами ченге, преборило се да оглави огромна, но изключително изостанала в развитието си държава. В крайна сметка се вижда, че нищо хубаво не произлиза от там.
30
3
 
0
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Този превод за собствените си хора да мисли.И той като янките светът тръгнал да оправя,а им блъснаха самолети в кулите 20 човека ще тренират в САЩ само пилотиране без излитане и кацане и са мигранти при това и това не прави впечатление на ФБР!
29
2
 
10
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
великата руска сила обикаля като цветарка да търси помощ от китаи индия северна корея и куп други държави за да си мисли че си е подсигурила закрила само че не се знае кога ще се заварти кебабчето и *** ще се усере като види с кого се е хванал на хорото
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диктаторите, преди да поискат нещо гадно от някой подчинен, започват да го хвалят.
27
4
 
11
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
лелипут с голями коплекси дребно джудже което е безсилно да се пребори с собствените си комплекси и се опитва да плаши света с трета световна *** хората са преживяли много повече от теб така че единствените които се страхуват теб са децата ти никои не те взима на сериозно лелипут
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това беше вътрешен конфликт . Путин е Голям политик едва ли би взел страната на някой
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен - "Путин громи Запада" Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хо хо хо хо хи хи хи хи...путин ли бе... хи хи хи хи хо хо хо ха ха ха
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все сърбе-на върбе!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надавам се правилно ще го разбере и вучич и другите сръбски шовинисти
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долна сръбскоруска ***, враг на България!
21
2
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 1 месец
Колко опитен е Вучич е доста спорно. Опитва се да седи на два стола едновремено, но за сега не му се получава много. Едно е безспорно - доста по-опитен от руския си колега, който често действа като пълен лаик и дилетант. Само като вземеш едноличното му решение да нападне Украйна, се чудиш дали е бил с всичкия си.
20
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин громи Запада , Украйна а срещу ислямизма дума не смее да обели . При все че ислямистите си го бият по главата когато си поискат.