Склонете я да пожелае мръснишки секс

...а тя ще ви възнагради подобаващо
Обновена: 31 яну 2012 17:06 | 31 яну 2012 17:06,
16
Склонете я да пожелае мръснишки секс
Снимка: архив, Reuters

В умовете на мъжете много често се въртят такива сексуални идеи, които с лека ръка биха отблъснали една жена. Въпреки че тази е най-често срещаната ситуация, не се залъгвайте, и жените имат своята „мръсна“ страна.

Едно от предимствата на дългите връзки е възможността да споделяте своите сексуални фантазии и да ги изпробвате. Това е идеалното предизвикателство за вашата приятелка да разкрие своите палави скрити помисли. За да разберете дали приятелката ви е отворена за по-нестандартен секс, опипайте почвата със следните въпроси: „Някога връзвали ли са те за леглото? А ти връзвала ли си някого?“, „Какво си представяш, докато мастурбираш?“, „Кое е нещото, което винаги си искала да изпробваш?“.

Тези въпроси ще я накарат да се поотпусне и да започне да споделя някои интимности за своя сексуален живот с вас, което е чудесна предпоставка да я настроите за мръснишки секс. Ако тя се уплаши от въпросите ви, това означава, че приятелката ви не си пада по перверзните закачки – лошо за вас!
Въпреки това дори невинните може да се подлъжат. Ето няколко предложения как да склоните гаджето си към "мръснишки" секс:

Разкажете й за фантазиите си
Ако усетите, че тя е готова на тази стъпка в сексуалния ви живот, направете първата крачка, като й споделите своите тайни фантазии. Разкрийте малко и вижте нейната реакция. Да се надяваме, че и тя ще сподели в замяна своите тайни желания пред вас и когато го направи, трябва да демонстрирате голям ентусиазъм, за да я отпуснете и предразположите към мръсна игра. Най-важното нещо в този етап е, че всичко, което си споделяте, трябва да остане в кръга на фантазиите. Ще направите грешка, ако започнете да й разказвате за перверзии с бивши свои гаджета в миналото.

Нека бъде нещо ново и за двамата
Подходът ви към този експеримент е добре да бъде като към нещо ново и за двамата. Предложете й да направите нещо ново заедно, като преди това й покажете, че сте начинаещ в областта. Ако действате така, сякаш сте експерт, най-вероятно ще я накарате да замръзне, вместо да се забавлява.

Започнете със секс игра
Възприемайки го като игра, и двамата ще бъдете по-отворени в леглото. Посетете секс шоп и изберете някаква закачка. Там ще намерите страхотни неща, с които да разнообразите сексуалния си живот. Другата опция е сами да си измислите игра. Идеята е да се поотпуснете и да експериментирате.

Останалите съвети прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да да квадратна супер почва се ;))
14
1
 
7
 
! Отговори
Хамстера преди 12 години
много искам да излижа Фидосова, лятото, след тежък работен ден, налята от пот и миризми ! Е това е за мен мръснишки секс ;))
13
2
 
7
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Много *** статия. Каквото искам си го казвам, той също. С такива писания започвам да се чувствам като *** ...
12
2
 
9
 
! Отговори
Морски преди 12 години
Аз ги карам да обличат неопрена маска шнорхел и плавници и тогава ги плющя
11
1
 
21
 
! Отговори
изумена преди 12 години
Абе това да не стана порно сайт ???
10
0
 
7
 
! Отговори
сашо преди 12 години
до 10,остави това ами като попитах една ти как се казваш,тя ми вика ....амииииииии ти как искаш да се казвам,ама и аз разговор да завържа де.
9
2
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 12 години
Фидоска ли? Точно тя има много хубав мъж, който на всичкото отгоре е и по-млад от нея! Да й се неначудиш ... Не знам, дали той си пада по жени с такива габарити /тогава, за него Фидоска е истинско съкровище/, дали тя е голяма хитруша и е успяла така да го замае, та той чак не забелязва обема й, или пък нашата лейди владее забележителни секстехники и като ги приложи, мъжът до нея е на седмото небе?!?!?! Някой чул ли е нещо по въпроса?
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия неща си идват от самосебе си, когато има любов... С приказки, убеждения е изкуствено. Говори за различни портебности, съответно и удоволствието не е така споделено.
7
0
 
19
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Пробвайте да я попитате! Ако изобщо има такива намерения тя сама ще си ги поиска и подскаже, то и да питаш като е решила да не ти каже все тая!Що се опитвате да учите хората , след като това във секса си го има от край време. Да не говорим какъв е бил секса в древен Рим да речем! :)Въпрос към човека написал тая статия - някога някой връзвал ли те е за леглото ????
6
27
 
9
 
! Отговори
турбогонзо преди 12 години
Аз обичам мацката да пикае върху мен. След това аз и *** в устата и тя повръща върху мен. Омазваме се хубаво след което се почваме.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мръснишки секс е когато Фидоска хване Хамстера и се търка между задните бузи и реве "охх-котьоо".
4
1
 
25
 
! Отговори
старото преди 12 години
Днес прочетох виц по темата - В чантата на 8-годишната Жана намират атрибути за садо-мазо. На семейния съвет бащата унило въздъхва - Мда-а, в случая май няма да стане с бой!
3
4
 
40
 
! Отговори
мим преди 12 години
кви са тия глупости бе?едно време хората си правеха любов без да четат такива глупости и деца имашеБългария,а сега и само извратени глупости.хората си намират лесното на тази работа-не ги мислете и не пишете глупости.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фантазията ми е да и направя главата квадратна отгоре да си слагам чашата с уиски докато ....
1
5
 
11
 
! Отговори
Националист преди 12 години
Почна се :)