Остава ли си неверницата такава за цял живот?

Никой не иска да бъде рогоносец
Обновена: 7 мар 2012 16:02 | 7 мар 2012 15:01,
9
Остава ли си неверницата такава за цял живот?
Снимка: sxc.hu

Аштън Кътчър, Арнолд Шварценегер, Тайгър Уудс, Ашли Кол... накъдето и да се обърнеш в медиите те засипват заглавия и пикантни новини за мъже, които слагат рога на половинките си. Като цяло жените са на мнение, че мъжете изневеряват по-често и те трябва да бъдат наблюдавани по-сериозно.

У нас обаче Николетите и Златките поставят под въпрос това твърдение. Жените също кръшкат и то - наравно с мъжете. И докато в главата на жената говори скептикът, който поставя под съмнение всяка дума на половинката й, миналото му и приятелите му, то мъжете не се ровят толкова в миналото на любимите си жени и не търсят улики, докато не ги хванат на калъп.

„Неверникът си остава неверник цял живот", така ли е? Ако разберете, че жената на живота ви е изневерявала в миналото как може да бъдете сигурни, че няма да го причини и на вас?

Сюзън Хийтлър е брачен консултант и основател на сайта TherapyHelp.com. Дамата дава насоки как да познаете дали половинката ви е склонна да ви слага рога и трябва ли да й опаковате багажа или точно обратното. А ето ги и нейните съвети:

Каква й е бройката?

Когато става въпрос за изневяра има голяма разлика дали е била една грешка (осъзната и приета като такава) или регулярно повтарящо се действие. Затова е важно да разберете в колко от връзките си в действителност тя е изневерявала. „Ако това се е случвало повече от веднъж, вероятно не е случайност, а нещо, към което тя е свикнала и няма скрупули", казва Хийтлър. Тя съветва да избягате максимално бързо от жени, които са сложили рога на двама и повече различни мъже.

Какъв е мотивът й?

„Преди да направите извод от поведението й, я попитайте защо е изневерила. „Ако тя припише вината изцяло на бившата си половинка – от скука или защото не й е обръщал достатъчно внимание – изчезнете от хоризонта й бързо. Това означава, че вместо да дискутира проблемите си и да потърси решение или да приключи „нещастната" си връзка, тя е избрала да го мами. От друга страна, ако признае, че е било грешка, повлияна от алкохол или други фактори и се разкайва дълбоко за нея – тогава определено можете да погледнете с по-голямо доверие на нея", категорична е Хийтлър.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 8 - Много правилен коментар.
7
1
 
7
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
до 4Може да звучи много ретро,да не е в крак с"модата",но грешите.Има и жени,които дори и да са сами не биха се подложили заради животинското изживяване.Човек едва един мъж изтърпява ,да не говорим за притурки.Много обширна тема за разискване. Любов, преданост и достойнство са в основата на дългогодишните взаимоотношения.
6
4
 
1
 
! Отговори
РРР преди 12 години
300грама алкохол концентрат и 70% от жените са готови за всичко! Имал съм връзки с мацки които си имат гаджета и ми се лепват и ме убеждават, че ще си зарежат старите. Стават за 1-2 вечери и ЧАО! То е ясно, че и с мен да са пак ще си изневеряват... Ще рискувам да сложа голям %, ама хайде от мен да е. Някъде 20-30% не изневеряват от жените на мъжете си, като от тях поне 15% са изневерили един-два пъти без да са искали нали... Били пияни и с приятелки, приятели и т.н., аре може да се прости това..
5
5
 
4
 
! Отговори
Да преди 12 години
Остава си същата ***!
4
2
 
5
 
! Отговори
BIX преди 12 години
Нещата са прости - причина,следствие!!!!!!
3
9
 
6
 
! Отговори
:) преди 12 години
всяко 3-то дете е с баща различен от вписания в акта за раждане:) на мъжете честито:)) няма жена, която спи само с мъжа си.
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си остава *** за цял живот
1
3
 
5
 
! Отговори
нема такова животно преди 12 години
Всяко ново нещо измества старото....новият е по добьр ,може и да има недостатьци , но в пьрвоначалния момент са на заден план. Па и може ли да ядеш все едно и сьщо всеки ден ,да можеш яж, яж ,яж и ще видиш ,че накрая няма да искаш да го видиш.